Barışarock 2007
-
beylerlutfe nholy bunu yapamya hakkın yok siyasi icerige donusturme bu konuyu bu sadece eglence amaclı tamamen saiysette uzak bir konudur
konuyu amacindan saptirmayin
-
HolyDemon bunu yazdı:
-----------------------------Çar newa grubu rojtv ’Çarnewa Şow’ adı altında program yapıyorlardı.. onun haricinde bir klib linki daha verimde nasıl bir durumla karşı karşıya olduğumuzu anlayalım linkten bir kac yazı postu..videonun altındaki yorumlarıda okuma zahmetinde bulunursunuz dimi? okadar üşenmezsiniz heralde.. ben genede bir kaçını yazayım istedim.. üşenenler için..!!!!
sözde video yapılan http://www.youtube.com/watch?v=XxRRclY7Osc ve Grup çar newa olmasıda cok ilginc dimi:))
1 post: He Biji Reber Serok APO
2: biji serok APO
biji PKK
biji KURDISTAN
3-biji serok apo yaşasın başkan apo anlamayanlara
4-hewallar ayin 17 newroza hep beraber gidelim BERLINDE faschistler kudurmus bide onlara gösterelim kim oldugumuzu hep BERABER 17 SINDE BERLINE ONA GÖRE TÜM APOCULAR DISE DIS KANA KAN SENINLEYIZ ÖCALAN biji serok apooo
5-Yaşasın#65279; Önder APO ile Varlıklaşan KÜRDİSTAN!...-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
İşte Bu Grup Barışarock ta Çıkıyor !!!!!!! ( Ayrıca Listede 16. Sırada Bu Pezevekler )
Hatırlarsanız Barışarock ta birisi TÜRK Bayrağı kaldırdı ve cocugu dövdüler orospunun bebeleri. Barışarock ı Desteklemeyelim Arkadaşlar !!!!!!!!!!!
Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene !
-----------------------------+++++ aynen kardeşim!!! Çok fena suistimal ediliyo bizim iyi niyetimiz,dünyada bizden daha çok düşmanı olan bi ülke daha olmadığından her ota boka ooo süper,destekliyorum,katılıyorum,alkışlarım,öperim yalarım demek olmaz....bizim gibi bir millet attığı her adımı 2 defa düşünmeli...!
-
beyler HİPNOZ grubunu dinlemenizi öneririm. benim akrabagım baterist orda :)
-
HolyDemon bunu yazdı:
-----------------------------
İstanbul da summer fest war zeytinli fest war onlara git pkk yandaşı ibneleri niye destekliyosun ? Sendemi apo yandaşısın ?
-----------------------------tarihi uymadı yoksa zeytinliyi çok istiyordum apo yandaşı gibi saçma itamlarda bulunma benim olsun lemuria olsun dead bodies olsun siteki duruşumuz bellidir. Saçmalamanın anlamı yok zaten grupları dinledikten sonra bir protesto yapmayı düşünüyorum
-
Beni güldürüyosun Chaoser :) Bende metalciyim ama ben organizasyonun pkk yandaşı oldugunu söylemeye çalışıyorum. Yoksa bende giderim neden gitmeyim. Desteklemiyorum çünkü adamların amacı belli.
-
HolyDemon bunu yazdı:
İstanbul da summer fest war zeytinli fest war onlara git pkk yandaşı ibneleri niye destekliyosun ? Sendemi apo yandaşısın ?
abi saçmalama istersen..biz orada olduğumuz sürece pkk lafı kimsenin ağzından çıkamaz..yaşatmayız öyle adamları..!
böyle bi benzetmeyi senin gibi birine yakıştıramadım..
orada eğer pkk yandaşı bi grup çıkıpta pkk hakkında en ufak bişey yapsın orayı cehenneme çevirmeyi de biliriz ;) -
ya yeter ne pkk imis 3 kusurluk zewkimizin bile icine etti uzatmayin sadece gelenler yazsin
holy gelceksen gelmce yaz yoksa konuyu dagitmak tan baska bi ise yaramiyorsun kusura bakma herkez< bilgili orda ne oldunu bildigi kadar merak etme kailtmak degil destekleme sorun
-
Yaw abi ben bişey demiyorum abarttık konuyu pkk konusu açılır diye bişey de demiyorum ama desteklememeniz gerektiğini söylüyorum sadece bu. Yoksa gidin gitmeyin banane. Başka post atmıycam yoksa konu alevlenir. Tartışmayalım en iisi. Kalbinizi kırdıysam kusura bakmayın. Durqrimast konuyu en çok alevliyen sensin abi farkında değilsin heralde.
-
Maksat müzik dinlemek ; bu organizasyonu suistimal edenlerde alır hakkını ; oraya gayet kalabalık gidicez ; gözü yiyen yapar propogandasını ;) madem o kadar milliyetçisin gel ve gerektiği zaman tepkimizi hep beraber koyalım bizler oralarda pkk propogandası yapılacağı zaman kafa sallayp tempo tutacak insanlar değiliz ... orada yarı yarıyadır görüş ayrılığı bulunan kişilerin sayısı .. kimsenin öyle bişeye cesareti olamaz ; kürtlerinde propoganda yapacağı düzeyde bi yer değildir orası ztn : ) hayatımda oraya girmek isteyecek bi kürt tanımadım şahsen..
-
Konunun amacı müziktir,
Bundan sonra müzik harici siyasi içerikli mesaj atanlar cezalandırılacaktır...
Hadi öptüm...