Barkod Numarası "57" İle Başlayan Ürünleri Almayın...
-
Dostlar Danimarkanın Peygamberimiz Hz.Muhammed'e yaptığı saygısızlığı ümmet bilinci içinde protesto edelim ve bu protestonunda bi yaptırımı olmalı...Günümüzde en önemli yaptırım ekonomik yaptırımdır...
İşte Bu Yüzden Bir Şey Satın aldığınızda Barkod'a bakın ve "57" ile başlıyorsa almayın,danimarka malıdır...
Lütfen bilinçli olalım ve herkese duyuralım bunu...
-
Her ne kadar bu karikatürler yüzünden yapılacak bu boykot kurunun yanında yaşı da yakacak olsa da. sonuçta onlarda bu karikatürlerle birlikte tüm müslüman aleminin peygamberine olan saygısını zedelemiş ve insanları kışkırtmaya çalışmıştır.
dolayısıyla bu boykot ta ben de yanınızda olduğumu belirtmek isterim.
Müridleri ve arkadaşlarımı da bu boykota davet ediyorum
-
onlar danimarka malımı :) bence hepsi değil en doğru secim barkod numaraası. 57 numara ile baslayan malları almayın...
-
mesela tamek. dolapta tamek ketçap vardı barkod numarasını yazıyorum "8690575031619" bildiğim kadarıyla 869 olanlar türk malı idi. Bilincsizce kendi ekonomimize zarar vermeyelim =)
-
bende destek veriyorum arkadaşım yazdığın yazıya bundan sonra alışveriş yaparken dikkat edeceğim saygılar..
-
banada lady'nin dediklerini yollamıslardı..ama bncede en doorusu 57 ile başlayanlar bizde öle yapalım
-
4 ay önce yayınlanmış bir karikatürün şimdi yayınlanmış gibi gösterilmesi ve tepki konulmasıda ilginçtir tabi
-
aslında bu şekilde tepkilere bende destek veriyorum sonuna kadar (bir müslüman olarak) ama bundan bir sonuç elde edilir mi bilinmez. çünkü hatırlarsanız bir zamanlar da İtalya'ya ambargo koymuştuk hani Apo yüzünden. Noldu sonuçta yine aynı mallar satılıyo, kullanılıyo.
bence bu ambargo yukarıdan yapılmalı bireysel yapılanların bişey ifade edeceğini düşünmüyorum. haa tabi şunuda belirteyim yinede sonuna kadar elimden geleni yapıcamm
-
yeni hbrim oldu yeni tepki gösteriom aq! varmı itiraz ?!
-
Benim itirazım var.Yeni haberim oldu demekle olmaz bu işler.Tüm dünyada ki tepkiler göz önüne alınacak olursa birilerinin düğmeye bastığı çok açık.Olay gayet çirkin ve yakışık almaz bir haldedir.Ama bunun karşılığında yakıp yıkmakta o derece çirkin bir davranıştır.Tepki organize bir biçimde ve demokratik sınırlar çerçevesinde yerine getirilir.Bu olayların üzerine yazacak çok şey var fakat şimdilik bu kadarıda yeterlidir.
Hamis:Bana yanıt verecek yahut eleştirecek arkadaş olursa külhan beyi tavırlarıyla yada ak,aq tarzında yazmazssa çok teşekkür ederim
-
emin olabilirsin ki 4 ay önce bu olayın ortaya çıktığını bilseydim o zaman tepki gösterirdim ancak yeni haberim oluyor