Barkodlardaki Kodları Bilen
-
http://www.soylenasil.com/bilim/img/barkod_r2.gif
arkdaşlar bu kodlara nerden ulaşaiblirim misal şu firma şu numara şu ülke şu namara diye
-
o resmi aldigin yerde zaten ulke kodlari var
urun kodlarini sanirim sanayi ve ticaret bakanligindan ogrenebilirsin,
duzeltme :
Barkod bir çok standarta sahiptir. Bu standartlar barkodun basımı ve okunması için uluslararası kuruluşlarca saptanmaktadır. EAN, Avrupa ve ülkemizde kullanılan en yaygın standarttır. EAN kodu içinde ülke kodu, firma kodu gibi kodlamalar bulunmaktadır. EAN kodu Türkiye'de Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) bünyesinde bulunan Mal Numaralama Merkezi tarafından verilmektedir.
-
aşadaki linkte mevcut yanlız firmaları bulman zor olur heralde
sayfa 24
http://www.bosgrup.com/pdf/barkod_nedir.pdf
-
sağolun arkdaşlar dövme oalrak barkod yapıcamda kendime firma arıyorum ehe he
-
okey'in üstündeki barkodu yapabilirsin
-
Bende bi ara düşünüyordum fakat bi araştırdımki ülkenin yarısında barkodlu dövme var hocam :)
-
tahribat logosunuda kullanabilirsin.
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------
Bende bi ara düşünüyordum fakat bi araştırdımki ülkenin yarısında barkodlu dövme var hocam :)
ya ben atatürk imzası istiyordum şimdi tayyip yüzünden herkes iyice ona abandıbirde barkod zaten her üründe oluyo
ben bir iktisatçıyım iktisatta "mal" üzerinden çıkar sağlanan filan herşeye denir gibi bir tanım var
yani bizler birer malız :D
burdan yola çıakrak kendimi birşeyde etiketlicem ama bilemiyorum.
ya birde hat sanatı ile filan tuğraya benzetilerek kendi adıma dövme istiyorum ama kime yaptıracam bilemedim
-
abi bi firma var ama dövme yaparlar mı bilmiyom projet elektronik diye arat google da çıkar
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------doğru farklı olmak lazım herkes barkotluyken biz orjinal olalım.:)
-
windows vista logosu yaptır :)