Bas Agrisi, Neden Olabilir?
-
Slm
Rüzgarli bir yerde oldummu, yani basima rüzgar estimmi basim agrimaya basliyor. Bunun sebebi nedir? Cami falan kapatinca hemen geri düzeliyor.
-
sinuzit ?
migren ?
-
kafan çok hassasmış hoca :P
bi çok nedeni olabilir bi kere ister inan ister inanmada izlemiştim baş ağrısı
adamın kafasındaki bi vürüs mü tümör mü bişdeyden oluyo sonra adamın gözünü dilini felan alıyolardı :Sallah korusun sağlık işi şakaya gelmez
-
Sinüzit oldugunu sanmiyorum, sinüzit burun bölgesinde oluyormus sanirim. Migren testi yaptim, o da degil :D
tümor mümörmü var acep
-
G-TÜRK sinizüt burun bölgesinde olur doru ama baş ağrısıda yapar hemde migren gibi... soğuk çarptıysa muhtemeldir sinüzit olman...
-
Egerki sinüzit ise, bunun ne tür tehlikeleri var?
-
film milm çektir
duştan sonra saç kurutma makinasını kullanırken sinüzütlerin üstüne tutma yeter. bende de vardı, biraz dikkat et kendine öle motorsiklete binerken kask filan tak sonra daha iyi olursun. -
10 saat uyu hiçbişeyin kalmaz.. eğer sürekliyse. doktora git derim..
baş ağrısı bu bişeye sinirlenirsin yaa başım ağrıyor dersin oysaki başın ağrımaz sinirdir o..
-
migren hastasıyım .. cok rüzgarda kalınca başım agrıyo benimde ...ac kalma cok da yeme cok uyuma cokda uykusuz kalma cok sıcakta kalma cokta soguk ortamda bulunma burnundan cok soluk alma ruh gibi bişe olmalısın avmigran ilacını öneririm 3 tane içersen kafada yapar sızarsın 13 saate kadar uyursun süper bişe
-
alerjin varsa oda yapabilir.
bnde var yapıo arada ilaç almassam uyumadan geçmio.
-
Sinüzüt var bendede azcık soğukta kaldımmı başım sikiliyo ; çok sıcakta kalmakta yine aynı şekilde; fakat burunla pek bi ilgisi yok anlıma çekiçle vuruyolar gibi bi his : ) , geçen sene sağlam bi ilaç aldm , geçirdi..