Baş Belası Windows 8.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı

Hiren Boot Cd'yi indir.

Dos Programs > Partition Tool > Paragon Part manager > Auto, Enter, Auto Enter, Mouse'la Masaüstünde Paragon Partition manager gelecek tıkla, change partition table'a tıkla Menüden msdos'a tıkla soru soracak ok'e tıkla başlat menüsüne tıkla reboot sistem de cdyi cıkart win 7 cd si tak

hocam bılgısayar hıc acılmıyor ? Ben hırens bootu nasıl kullanacagım baska bı bılgısayardan dvd ye yazıcam boot edıcem oyle mı?

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek
    rapidhacker550 bunu yazdı
    renegadealien bunu yazdı

Hiren Boot Cd'yi indir.

Dos Programs > Partition Tool > Paragon Part manager > Auto, Enter, Auto Enter, Mouse'la Masaüstünde Paragon Partition manager gelecek tıkla, change partition table'a tıkla Menüden msdos'a tıkla soru soracak ok'e tıkla başlat menüsüne tıkla reboot sistem de cdyi cıkart win 7 cd si tak

hocam bılgısayar hıc acılmıyor ? Ben hırens bootu nasıl kullanacagım baska bı bılgısayardan dvd ye yazıcam boot edıcem oyle mı?

aynen öyle

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    beyler hırenste ben beceremedım partıtıon kısmına kadar geldım ancak dostan mavi ekrana gecıyoruz mbr fılan var oraları nasıl yapıcaz

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NuLL29
    NuLL29's avatar
    Erkek
    Dostum olmadiysa googlede ubuntu life cd diye. Arat iso dosyasini indir cd ye yaz bilgisayari bu cd ile boot et sonra ubuntuyu kurmadan cd den calistir. Administrator menusunden disk programlarini sec. Orada once etx sonrada ntfs olarak formatla diskteki tum bolumleride sil birlestir sonra formatla . Cepten yaziyorum. Zor oluyor:)

.::::Tesadüfen Doğdum Mecburen Yaşıyorum Zorudan Ölücem:::...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

o olay benim başıma win7 kurarken bile geldi. sorunum şuydu, belki seninkiyle aynıdır.

harddisk MBR olduğu halde, GPT falan bişiler diyodu.

Sorun, cd takılıyken otomatik cdden boot etmesi,

sen pc açılırken otomatiğe bırakma, Boot ekranını aç hangi tuş ise (bende asus var ESC, bazı pclerde f8-f10-f12 olabiliyo)

daha sonra UEFI olan hiçbir şeyi seçme. düzgünce normal DVD sürücüsünü seç.

eğer harddisk gerçekten GPT ise, MBR'ye dönüştürmek için tüm hdd'ye format atmak zorundasın

şu linkte GPT'ye dönüştürmeyi anlatmış, tam tersi de çalışıyordur

http://www.sevenforums.com/tutorials/26193-convert-mbr-disk-gpt-disk.html

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

sonradan cevap yazanlar olmus ama sorunu cözdüm müridler, recovery dahil tüm birimleri sildim o sekilde atabildim formatı, alakanıza tesekkürler.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

kusura bakma düzgün okumamışım, 1. mesaja binaen yazmıştım.

neyse forum bu sonuçta, birinin işine yarayabilir ilerde :)

Toplam Hit: 4507 Toplam Mesaj: 18