Başa Bela Win32 Virüsü!!!!
-
Arkadaşlar ; pc'ye bu win32' virüsü bulaşti. bir çok proğram denedim ama olmuyor. pc'ye uyarı gelıyor ve bağlantı gidiyor. Pc'yi resetleyınce bağlantı düzeliyor ama uyarı gelince aynı şema yenılenıyor.
bu virüsü öldürüp , ortadan kaldirip , cenaze namazını beraber kılalım :D
Arkadaşlar yardımcı olabılıcek biri varmı ?
kesin çözüm istiyorum :( -
sanırım usb modem kullanan herkeste aynı sorun var. az önce bir teknik servisçi arkadaşım bir pro verdi ama kafamı skim kaybettim. o proyu kuruyodun soracııma sistem geri almamıdır nedir o servisi iptal ediyodun regeditte bi key arayıp siliyodun felan sora kurtuluyodun a.q. kafamı skim elektrikleri de skim anlattı eleman her bişey gitti
-
ReaL_KurD ; Kardeş saol'da PC Çöküyor!
Arkadaşı bulsan'da bir sorsan?! Yahu deli olcam Virüs' beni Deli Eddi!!! Delli!
-
http://www.viruslist.com/en/find?search_mode=virus&words=win32&x=18&y=8
bak buraya panzehir vs bulursun illaki :) -
Kardeş iyide bende ing yokkiiiii... Yahu biri proğramı yada tam olarak ne yapmam gerekıyorsa onu yazarmı bana ... Hadi be tahribatcılarım şu illetin önünü kesmeliyim:)
-
pis işler, sakat işler
format at geçerler -
olmadi! formatla!
-
Laaa!!! bu virüs benim icadım ha!!! Şaka maka gerçekten kötü bir virüs. Hdd i tamamen formatla hatta sıfırla c i d i e i f i... Yani biçimlendir ;)
-
Bİ dene die söylüyom:Başlat-çalıştırdan msconfig yaz sona çıkan pencerede başlangıç kısmından o virüsü işaretsiz hale getir.Bi dene ben böle hallettiydim...
-
fdiskte çözüm değil olay modemden kaynaklanıyor diye duydum usb modemlerden.
-
virüsün tam adını yazsana yaw win32 diyip kenar çekiliyon. benim pc de var win32 virüsü Parite adı format lık bidurum şimdilik yok. virüsün tam adını öğren.
Toplam Hit: 6521 Toplam Mesaj: 14