folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Başbakan 12 Eylül Darbecilerinin Yargılanmasına Hayır Dedi



Başbakan 12 Eylül Darbecilerinin Yargılanmasına Hayır Dedi

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Haziran/2006
    Erkek

    zumsuk bunu yazdı:
    -----------------------------

    Türkiye de ne demokrasisinden bahsediyorsunuz ?? Chp ile mhp aldı meclise erdoğanı sonra çıkıp bas bas akp akp diye bağırıyorlar.Planlı değil miydi ? 

    60lı yıllardan beri ışık evleridir, tarikatlerdir tutturmuşlar gidiyor.Bunlarda planlı değil mi ? Halk aç bırak, tarikatlerde para ver; beynini yıka.Sorna başkanlık sistemini kur.Kürdistan hikayesini yapılandır....

    Bunlar planlı değil mi ? NEyin derdi bu ?? Türkiye nin başbakanlarına falan bakın.AMerikayla nasıl ilişkileri varmış ? Çocukları mı orda, kendilerimi orda okumuş.

    ---

    60lı yıllardan beri tarikatlre göz yuman polis, askerler şimdi bıdı bıdı ötüyor akp akp geldi yandık diye.Erdoğanı meclise sokan mhp ve chp yine ötüyor.Bunlara acımak yersiz.Millete de acımak yersiz.Kafasını kullanamıyorsa millet, çeksin cezasını.Kıbrısın yerni bilmeyen adamlar kalkıp kıbrıs haksız diyor.

    Aynı mantıktaki insanlar oy kullanıyor, Türkiye'nin yönünü belirliyor.Tembel, başkasına hoşgörüsü olmayan, düşünemeyen varlıklar...Benzini 10 tden de alsa, yiyecek ekmekte bulamazsa 73 milyonda 1 kişiye dahi acımam.KAfasını kullanacaklardı.

    --

    Ülkeyi arkadaş arasında, içki masasında kurtarıp, ertesi gün çok zor abi amerika var işin ucunda, akpden kurtulamayız diyen ; Atatürk'ün hayatını bilmeyen , nutuğu okumamış , Atatürk'ün nasıl ve hangi şartlar altında cumhuriyeti kurduğunu algılayamayan "Atatürkçüler" varken , milliyetçiliğin birleştirici değide bölücü kısmını kullanan tipler varken bu işler yürümez.

    Herkes istediği değil, hak ettiği hayatı yaşıyor.Birilerine acımak yersiz.

    edit:

    20*20*20= 3 nesilde 8.bin kişi.Diğer yanda hakim, savcı, öğretmen gibi adamlardan eğitimli çocuk sayısı : en fazla 2*2*2 = 8 .. Bir yanda 8 kişi, diğer yanda 5-6 bin kişi.

    Oy çoğunluğu , en doğru olana karar vermez.Demokrasiden önce eğitimi ayakta tutacaksın ki, demokrasi tam anlamıyla işlesin.

    Kurunun yanında yaşta yansın umrumda dğeil diyicem ama: burda kimse yaş değil.Herkesin bir şekilde hatası oldu.


    -----------------------------

    katılıyorum ama halk cahil olunca -cahil bırakılınca- halktanda pek bir şey beklememek lazım

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Ağustos/2005
    Erkek

    Bugün ülkemizde ordu düşmanlığı vatan ihaneti yaşam tarzı olmuş böyle olaylara tepki vermek gericilik demokrasiye gölge düşürücü tasalar olmuştur.insanları kutsallarla kandırarak hipnoz ve propogandalarla uyutma politikaları işlemiş ve devam etmiştir.geleneklerden tarihten ananeden söz etmek günümüz ileri demokrasi söyleminin zıt tarafındaydı.bugün hizbullahın sahibi var pkk nın sahibi var ama gözbebeğimiz ordunun bir sahipçisi destekçisi yok.aslında orduda yok.kağıt kaplan.1980 darbesi sonrası ordumuza pısırık korkan atatürk ve türklükten nem almamış ruhsuz insanlar iliştirilerek bugünler yaratıldı.bugün ergenekon safsatasıda kalan son yurtsever neferleri ortadan kaldırma ve bezdirmedir.Oysa CİA raporları yalan söylemiyor ve hepsi açık seçik ortada.kurtuluş savaşı yıllarımızda öyle ordu arşivlerimiz olsun ingiliz arşivleri olsun hepsi ortada.ama insanlar akıl tutulmasına yakalanmış olacaklarki kendilerine tutulan arkası karanlık ışık hüzmesine koşuyorlar.bilim ve eğitimi terk ederek üstelik.oysa bize dayatan emperyal ülkelerde kolayca ulus devlet olamamışlar badireler atlatmışlardır.ve birilerinin hala kalkıpta farkına varmadan CFR cilerin Rockefeller ın Rotchild ların soros ların tarafına geçerek ordu ve vatanseverlerin karşısında laf etmelerei mezarda yatan atalarmızın aziz şehitlerimizin kemikleri kat kat sızlatmaktadır.sözümü fazla uzatmadan kalpleri kararmış allah ve kitabından korkmaz yobaz takımını Atatürk ilkeleri ve yıkılamaz onurlu türk tarihi ile uyararak konuyla alakalı yazılara yer veriyorum.

     

    Bugün ayın 12’si.

     

     

    Beş ay oldu.

     

    Referandum geçeli...

     

     

     

     

    *

    Demokrasinin beş’iği olacağız demişlerdi... 

    Bakalım hele, şu beş’ikteki nurtopuna!

    *

    “Sen evet de, Kenan Evren’e hesap soracağız” dediler. Tık yok. Üstelik, Evren’in maaşına zam yaptılar. Senin maaşına 20 lira zam yaptılar, Evren’e 900 lira, 12 bin küsur lira oldumaaşı... Nasıl hesap, iyi di mi? Aha dün, Kenan Evren’in avukatı AKP Milletvekili çıktı.

    *

    “Sen evet de, kadınları koruyacağız” dediler. Ağzını burnunu kıran, baltayla tehdit eden kocasına karşı yalvara yalvara koruma isteyen kadının talebi reddedildi, delik deşikederek öldürdü kocası, göğsünden girip sırtından çıkan 26 santimlik bıçağın, öldürücü olmadığına karar verildi. 16 yaşındaki kızı 37 yerinden bıçaklayıp, kafasını testereylekestikten sonra buzdolabına koyan manyağa müebbet verilmişti, serbest bırakıldı.Kadıncağız, eski kocam ölümle tehdit ediyor koruyun beni lütfen diye dilekçe verdi,seyrettiler, 14 kurşun sıktı adam.

    *

    “Sen evet de, çocukları daha fazla koruyacağız” dediler. Polis, suratına gaz sıkıp, yerlerdetekmeleye tekmeleye bebeğini düşürttü hamile kızın.

    *

    “Sen evet de, özgürlükler genişleyecek” dediler. 188 kişiyi domuz bağıyla öldürüp, oturma odasına gömen arkadaşları sokağa bıraktılar. Apo bile “Böyle hukuk olmaz” dedi, düşün gari.

    *

    “Sen evet de, yurtdışına çıkış kolaylaşacak” dediler. Bu imkândan faydalanan vatandaş henüz görülmedi ama, Hizbullahçılar kolayca yurtdışına çıktı.

    *

    “Sen evet de, işçi hakları artacak” dediler. Keçi haklarını arttırdılar. İşçinin sokakta bileyürümesi yasak, keçinin ise ormanda kafasına göre takılıp, ağaçları kemirmesi serbest.Ormanlar satılıyor ayrıca.

    *

    “Sen evet de, memur maaşı artacak” 

    dediler. Önce, elektrik, doğalgaz, sigara ve kira’nın etkileme oranını düşürüp, deve etinive veteriner vizitesini enflasyon sepetine koyarak, enflasyonu sıfırın altına düşürdüler.Sonra, enflasyon oranında zam yaptılar memura... Böylece, işçiyle keçi aynı torbayagirerken, memur maaşı da “Yok deve artık!” olmuş oldu.

    *

    “Sen evet de, askere bile yargıda hakkını arama imkânı getireceğiz” dediler. Görevden alınan generaller yargıda hakkını arayınca, darbeci ilan ettiler.

    *

    “Sen evet de, özel hayata koruma getireceğiz” dediler. 18 yaşında oy verebilen, ehliyetalabilen, evlenebilen insana, 24 yaşından önce içki içemezsin dediler. Ailesiyle restorandayemek yiyen bebeleri “alkol”den gözaltına alıp, annelerine konsomatris muamelesiyaptılar.

    *

    “Sen evet de, HSYK’yı tıpkı Fransa gibi yapacağız” dediler. Bırak HSYK’sını, Fransa AdaletBakanlığı Müsteşarı’nın bile makam aracı yokken, bizim HSYK’ya koydukları üyelere, sıfırkilometre makam aracı, hepsine şoför, 17 katlı bina, hepsine sekreter verip, 2’şer bin lira zam yaptılar. Kankaları olan Haşim Kılıç’a kırmızı plaka, sıfır kilometre Mercedes, yüklücezam verileceği kesinleşti. Sanırsın büyükelçi... Pasaportları diplomat seviyesine çıkarılıyor.

    *

    “Yüce” mahkeme demişlerdi, inanmamıştık... Adliye’ye mübaşir almak için başvuranişsizlerin diplomasını boşverip, mezurayla boyunu ölçtüler, 1.75’ten kısa olanı elediler.

    *

    “Sen evet de, sanatın, kültürün değeri artacak” dediler. Heykel, ucube oldu. Allianoi gömüldü. “Evet dememek için kör olmak lazım” diyen Metin Şentürk, yandaş tivi’de programa başladı.

    *

    “Sen evet de, fişleme sona erecek” dediler. Önce basketbol, sonra futbol, Başbakan’ııslıklayanların alayını fişlediler. Uluslararası ödülleri olan Türkiye’nin gururu trompetçiOnurcan Çağatay’ı TRT’deki konser öncesinde “İhbar var” diye gözaltına aldılar. Meğer,Erzurum kış oyunlarında Başbakan’ı ıslıkladığı ve orada fişlendiği ortaya çıktı.

    *

    “Sen evet de, sağlık hizmetleri artacak” dediler. Kahvede güzel güzel oturan köylüleridurup dururken katarakt ameliyatı yapıp, gözlerini oydular. Bi adamın yanlış bacağını kestiler. Dünyanın her yerinde fellik fellik aranan Doktor Frankeştayn’ı serbest bıraktılar. Bi rahmetlinin kefenine, bir kadın bacağı, bir de bebek cesedi ilave ettiler. Okuyunca bunları başın mı ağrıdı? “Hap gibi anayasa” demişti Başbakanımız... Yut, geçer.

    *

    “Yetmez ama evet” demiştin.

    Evet... Az bile hakikaten.

    *

    “Sen evet de, ekonomik refah artacak” dediler. Şimdi bak güzel kardeşim... “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir” maddesini, ay başında kira olarak ev sahibine ver... “Sosyal birhukuk devletidir” maddesiyle elektriği, suyu, doğalgazı öde... Telefon faturası geldiğinde,çekinme, “Herkes haberleşme özgürlüğüne sahiptir” maddesini göster... “Herkes sağlıklıçevrede yaşama hakkına sahiptir”in imkânlarından faydalanan, villa sitesine taşın...“Kimse eğitim hakkından yoksun bırakılamaz” maddesini götür, çocuğu en yakın özel okula yazdır... Dünyanın en pahalı benzinini satan istasyondaki pompacıya da “Herkesseyahat hürriyetine sahiptir” maddesini uzat... Hadi bakalım, durmak yok, yola devam, anca gidersin.

     

     

    MISIRDA VE DÜNYADA
    ‘DÖNÜŞÜMÜN BAŞLANGICI’!

    Lampedusa, ‘Hiçbirşeyin değişmemesi için bir şeylerin değişmesi lazım!’ demiş.
    Obama, ekranlarda ‘Mısır’da demokrasiye dönüşün başlangıcı’ndan sözediyor. ‘Mısır ordusu demokrasiye güvenli geçişi sağlayacak!’ diyor. Mısır halkı Tahrir meydanında tarihe geçecek bir adım attı. ABD’nin has adamı Mübarek gitti. Peki ya şimdi? 
    ABD’li neoconlar, yıllardır besledikleri ordunun en tepedekilerine bir ‘darbe’ yaptırdı, kaçan fırsatı yakalamaya çalışıyor. CIA’nin favorisi Ömer Süleyman çoktan gölgede kaldı bile. ABD istihbaratının en tepe ismi Clapper ‘durumu kontrolde tutamamakla’ suçlanıyor. 
    Bu arada İsviçre, Mübarek ve ailesinin milyarlarca dolarını dondurduğunu açıklıyor…
    Uluslararası finans uzmanı Mete Akıncı durumun mealini şöyle açıklıyor: 
    ‘Mısır’da belirleyici olacak güçlerden birisi Rothschild'in adamı El Baradey. Baradey başkan olmazsa, Mübarek'in götürüp İsviçre bankalarına koyduğu milyarlarca dolara el konacak! Mısır’da istikrarın anahtarı için El Baradey dayatılacak.’

    CFR’nin adamı, 12 yıl sonra adım attığı ülkesinde Baradey, Avrupa medyasına ‘hayatımın en güzel günü!’ diyor.’Güzel bir iktidar değişimi beklediğini’ açıklıyor!


    Küresel paylaşım savaşı!


    Tüm bunlar küresel sermayenin güç çatışması görülmezse anlaşılmaz oluyor. Neocon-Rockefeller takımıyla, demokrat parti -Rothshield ekibinin içiçe geçmiş gırtlaklaşması, mali çöküntü içindeki ABD ile paraya hakim Londra-Oslo’nun Rothshield tefecileri…

    Bugün dünya büyük bir güç savaşının tünelinden geçiyor.

    Mısır’ı ya da Türkiye’yi ya da Ortadoğu’daki gelişmeleri anlamak için bu güç kavgasını anlamak gerek.
    Küresel sermaye içindeki güç kavgası doğal olarak, ABD’nin gerek maddi gerekse siyasi olarak çöktüğü bir döneme denk geldi. Ve nasıl geçen yüzyıl ortalarında güç odağı İngiltere’den ABD’ye evrildiyse, 21. yüzyılın başı da tam tersi yönde bir eksen değişimine şahit oluyor.

    Londra –Oslo merkezli Rothshield sermayesi, çökerttiği ABD sermayesinden karlı sonuçlar elde edecek gibi görünüyor… Bugünlerde İrlanda -İzlanda hattından, Mısır-Sudan hattına vahşi bir kavga sürüyor. 


    CFR uzmanı ve ‘tarz’ değişikliği

    Bu çerçevede Mısır ve Kuzey Afrika, Ortadoğu’daki güç savaşlarına ilginç bir yorum, 
    CFR Dış ilişkiler Konseyi’nin yayın organı Foreign Affairs’de yeraldı. Steven Cook, CFR Ortadoğu ve Türkiye uzmanı.. İki küresel gruptan Soros tayfasına yakın olanı. 2 şubatta yazdıgı analizde Mübarek’in koltuğundan ineceğini müjdeliyor ve Mısır’da rejimin değil ‘tarz’ın değişmesi gerekliliğine değiniyor.

    Yazısı, Mısır’a ‘demokrasi’ getirenler ve kontrolü kaybedenler hakkında önemli ipuçları veriyor. 

    ‘Washington ile Kahire arasındaki stratejik ilişki Mübarek’in gidişiyle bitti mi? Obama yönetimi şimdi Kahire’deki değişimi etkilemek için farklı hareket etmeli!’

    Mübarek’in ABD ve İsrail’in has adamı olarak, çevresindeki Ordu-Polis-Oligarşi çemberiyle halkı 30 yıl boyunca perişan ettiğini, ipleri Washinton’da olan kukla bir diktatörün, kubura süpürülmeden önce yıllarca efendilerine sadakatle hizmet ettiğini yazıyor.. Ama artık ‘değişim zamanı geldi’ diyor…

    ‘Mübarek, Süveyş kanalını batının hizmetine açtı. İslami muhalefeti ezdi geçti.İsrail’le çok iyi geçindi. Bunların karşılığında ABD yönetimleri tarafından milyarlarca dolarla ödüllendirildi. ABD’nin Mısır’a ‘desteği’ altyapıyı, teknolojiyi, belli alanlarda gelişmeyi sağlarken Mısır’ın milli değerlerini alaşağı ediyordu. Mısır’ın tüm kurumlarına, eğitimine, bakanlıklara yuvalanmış olan USAID memurları varken Mübarek Mısır halkının onur ve gururunu nasıl ayakta tutabilirdi ki!’


    30 yıldır, Mısır, İsrail ve ABD’nin Ortadoğu’daki bekçisiydi. Mısır’ın pasif duruşunun garantilenmesi sonucu, İsrail, Batı Şeria ve Gazze’yi kan gölüne çevirebiliyor, 2 kez Lübnan’ı işgal etmeye kalkıyor, Kudüs’ü başkent ilan ediyor, Irak ve Suriye’yi bombalıyordu.
    Mübarek bunun karşıluğını, ‘dünya imparatorunun’ bölgedeki ortağı ve milyarlarca dolar yardımla alıyordu.


    ‘Hem Washinton’un hem halkın adamı olamazsın!’


    CFR uzmanı Steven Cook bu sürecin sonunda, Mısır halkıyla Mübarek çetesi arasındaki devasa uçuruma değiniyor ve şöyle devam ediyor:

    ‘Mübarek, uzlaşmaz iki durumla karşı karşıya kaldı: Ya Washington’un adamı olacaktı ya da halkın! Bu iki seçeneğin aynı anda birarada olması imkansızdı! O Washington’un adamı olmayı seçti ve halkı baskı ve yalanla yıllarca oyaladı.’


    Yazısının sonunda ‘Şimdi’ diyor, ‘ABD yönetimi , Mısır ve diğer Arap ülkelerinde ortaya çıkabilecek ani patlamalarla nasıl başa çıkacaklarını tartışıyor.’ 

    Amerikalı şahinlerin uygulamalarının başarı getirmediğini, İngiliz tarzı bir demokrasi ithalatının gereğini, Avrupa geleneğindeki küresel gücün ‘yumuşak fetih’ operasyonlarının çok daha etkili olacağını savunuyor. Halkların ‘patlamadan süründürülmesi’ için nasıl bir ‘demokrasi’ uygulanmalı, sorusunu gündeme getiriyor.

    Esas olan içten kuşatma!

    Steven Cook, ‘Yumuşak güç/ Akıllı güç’ kavramı, yeni muhafazakar (neocon) şahinlerin saldırgan politikalarının yerini almalı görüşünü yeniden tartışıyor… 

    Bu 2 küresel güc odağının dünyayı işgal planlarındaki FARK’ı da vurguluyor. 
    Mısır’da bugün ortaya çıkan tabloda, Ortadoğulu halkları küçümseyen muhafazakar Amerikan bakışının suçu olduğunu söylüyor. Bu bakışın yeni dünya düzenine uymadığını anlatıyor. 

    Amerika’nın Ortadoğu’da arka bahçesini kaybetmenin eşiğine getiren süreç, halkları ve bölge tarihini yeterince dikkatle analiz edemediğine değiniyor.. Mısır’da 1919daki Milli devrim’i, 1952’deki Hür subaylar darbesini, 1968 ve 72’deki öğrenci hareketlerini, 1980’lerdeki Enver Sedat’a karşı muhalefeti hatırlatıyor. 

    İşte bu noktada İngiliz geleneğini sürdüren küresel odaklar çok daha başarılı adımlar atmaktalar. Soros bunlara bir örnek!

    Obama’nın Mısır’da ‘demokrasiye anlamlı geçiş’ konusunun önemle üstünde durulması gereğine değiniyor. 
    http://www.foreignaffairs.com/articles/67347/steven-a-cook/the-us-egyptian-breakup?page=show

    Anlamlı geçiş için işaret edilen isim Rothshields/Soros favorisi CFR’ci El Baradey…
    Yanında Mısır halkının sokağa dökülmesinde facebook kolaylığını kullanmış Google pazarlama müdürü Vail Gonim.. Otporcu 6 nisancılar ve batılı STK’lar... 
    Ve Frank Wisner’in hukuk bürolarının idare ettiği bir finans dünyası…Rothshield/Soros merkezli sermaye çoktan Mısır’ın göbeğinde… Siz bakmayın Tantavi ve Yüksek Ordu Konseyi’ne verilen iktidara…Onlar anlamlı geçiş öncesi ‘açılımlar’…
    Kurtlar Sofrasında Mısır! SİSTEM aynı..kalacak Aktörler ve ‘TARZ’ farklılaşacak….

    Mısır halkı bağrından çıkardığı bir lider çevresinde örgütlenmeden ve gerçek düşmanı/düşmanları tespit etmeden ne yazıkki kurtuluşa varamayacak…

    Banu AVAR


    Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Ocak/2009
    Erkek

    Thelordmax bunu yazdı:
    -----------------------------

    Yargılayıpta ne yapacak ? 12 eylülden bi kenan evren ve bikaç tafyası kalmış. Onlarda ebesini görmüşler zaten...

    Asıl darbe şimdi yapılmaktaydı ve hepsi tek tek silivriyi boyluyor göründüğü üzere. Bunların bi planı varki içerdeler...

    Gömü altında bulunan silahlara paşalar şunu demiş; Onlarla darbe mi yapılır? Bende sorayım; Oğlunuzun sünnetinde patlatasın diye mi saklıyonuz amk ?


    -----------------------------

    O silahlar özel harp dairesinin amk. Sovyet saldırılarına karşı korunma amaçlı gömülen silahları çıkartıyolar.. Dikkat edersen genelde askeri üslerin yakınlarında çıkarılıyolar.. Akp'da bundan yararlanıp millete "vay efendm, biz darbecilerin silahlarını bulduk" diye havalandılar.. Sonra da akp karşıtlarını darbeci diye tutukladı. Eğer harbi harbi darbeci olsalardı önce polis onları kapsamlı bi izlemeye alırdı ve savcı yakalama emri çıkartmadan evvel iddanamesinin büyük bir bölümünü hazırlamış olurdu... 

    Geçenlerde Emniyet büyük bir fiyaskoya imza attı. Balyozdan tutuklu subayın telefonuna domuz bağcıların telefon numaralarını kaydedirken kendilerini amatörce ele verdi...

    Hala ne darbecisi diyorsun sen?

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLiZei
    PoLiZei's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Eylül/2005
    Erkek

    hocam bdp düzgün bir iş yapmaz:)) vardır bunda bir numara biraz araştırdım ama bu haberi odatvden başka yayın organında göremedim. bdp + pkk zaten 12 eylül darbecilerinin yargılanması için insanlar hep mahkemelere gitti nedir bu şimdik? önergeyi araştırdım ama göremedim tek odatv var


    Hayat paylasmaktır
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diamonique
    diamonique's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 23/Temmuz/2009
    Erkek

    PoLiZei bunu yazdı:
    -----------------------------

    hocam bdp düzgün bir iş yapmaz:)) vardır bunda bir numara biraz araştırdım ama bu haberi odatvden başka yayın organında göremedim. bdp + pkk zaten 12 eylül darbecilerinin yargılanması için insanlar hep mahkemelere gitti nedir bu şimdik? önergeyi araştırdım ama göremedim tek odatv var


    -----------------------------

    ayrıca tbmm.gov.tr kanun taslak ve teklifleri kısmında da böyle bir öneri yok. Odatv her zaman olduğu gibi yine cortladı. Geçenlerde mit müsteşarı hakan fidanın kardeşinin fethullah gülenin emrinde çalıştığına dair bir haber yazmışlardı. Mit yalanladı.

    http://www.mit.gov.tr/basin49.html

    Sonra odatv açıklama yaptı. Biz bize gelen bilgilerin doğruluğunu kanıtlama gibi birşeyden sorumlu değiliz gibisinden. İşte odatvnin yayıncılık anlayışı. Adamlar resmen milletle dalga geçiyor. Millet de ağlayıp sızlıyor.


    Reecep Tayyip'in Askerleriyiz
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 30/Eylül/2007
    Erkek

    weskeyy bunu yazdı:
    -----------------------------

     

    Mısır halkı bağrından çıkardığı bir lider çevresinde örgütlenmeden ve gerçek düşmanı/düşmanları tespit etmeden ne yazıkki kurtuluşa varamayacak…

    Banu AVAR

     


    -----------------------------

     

    Ahh salak banu avar.. o kadar yazmış ama hala oylanan bütün yasaların yürürlüğe girmediğini öğrenememiş. tamamen kışkırtma amaçlı bi yazı.. 


    İmzalar Kaldırılsın!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trabs0n
    trabs0n's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 12/Nisan/2009
    Erkek

    1 dakka ' EVET '  Diyenlere Cahil diyip ampul sokan Embesiller. Sizin İrade anlayışınız bu kadar. Karşındakinin görüşüne saygı duymadığınız sürece Ampul Evet diyenlere değil hayır diyenlere girdi girecek ve girmeye devam edecekk..  Haahahaha.


    AğLıyor musun? Diye soruyor bide Mal!!! Yok ben gözümden işiyorum !.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 20/Ocak/2003
    Erkek

    BosphorusPasha bunu yazdı:
    -----------------------------

    weskeyy bunu yazdı:
    -----------------------------

    Mısır halkı bağrından çıkardığı bir lider çevresinde örgütlenmeden ve gerçek düşmanı/düşmanları tespit etmeden ne yazıkki kurtuluşa varamayacak…

    Banu AVAR

    -----------------------------

    Ahh salak banu avar.. o kadar yazmış ama hala oylanan bütün yasaların yürürlüğe girmediğini öğrenememiş. tamamen kışkırtma amaçlı bi yazı..

    -----------------------------

    Banu Avar burda diyor ki;

     

    ohooo kime soyluyorum ki ben neyse bosver


    pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 15/Mart/2008
    Erkek

    http://www.youtube.com/watch?v=AkAALuQ7Rfk


    bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trabs0n
    trabs0n's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 12/Nisan/2009
    Erkek

    Ne yaptınız lan ülkeniz için EVET diyenlere sövüp aşağılayıp duruyosunuz.

    Akşama kadar kıçınızın üzerinde oturup İş bulamadığınızdanmı bu kadar Muzdaripsiniz.Ne batıyor söylesene açık açık..

    Evet diyenlerın içinde benim anamda var babamda O ampul sokanların bende sülalesine iade ediyorum amPuLleri tektek..

    Vasfı olmayan beyinsiz sünepeler.Adi şerefsizler sizin yüzünüzden bu ülke sik kadar kalkınmıyor işte. 

    Akşama kadar otur sonra işim YOk aşım yOk ...

    Tuvaletle Pc masası arasında geçirdiğin ömrünle hangi kültür birikimine sahip oLyorsunuzda EVET diyenlere aptal deme kapasitesine geliyorsunuz.

    APTAL kim biliyomusunuz ? Evet diyenler Değil. Onlardan kendilerini Yüksek gören Bir avuç embesil.


    AğLıyor musun? Diye soruyor bide Mal!!! Yok ben gözümden işiyorum !.
Toplam Hit: 9245 Toplam Mesaj: 63