Başbakan‘ Dan Şok Sözler..!!!
-
SoYSaL bunu yazdı:
-----------------------------
Türkiye Cumhuriyet Tarihi'nin en daşşaklı 3 yöneticisinden biri.II. Mahmut'a benziyor son hareketi.ülkeyi sömüren,feodalleşen orduyu yeniçeri kışlaları gibi topa tuttu,süzgeç gii temizliyor,gık diyenin ensesine tokat : ).
82 Anayasası mı çıkarcanız len: )
Deniz Baykal ve Devlet Bahçeli'nin söylemeyi bırak düşüncesinden korktukları mevzulara el attı adam.
Yüzünde nur var nur: D:D:D
Vallah seviyorum arkasındayım adamın: )
-----------------------------O çoktan sizin arkanıza geçti, hissetmediniz bile...
-
SoYSaL bunu yazdı:
Türkiye Cumhuriyet Tarihi'nin en daşşaklı 3 yöneticisinden biri.II. Mahmut'a benziyor son hareketi.ülkeyi sömüren,feodalleşen orduyu yeniçeri kışlaları gibi topa tuttu,süzgeç gii temizliyor,gık diyenin ensesine tokat : ).
Deniz Baykal ve Devlet Bahçeli'nin söylemeyi bırak düşüncesinden korktukları mevzulara el attı adam.
-----------------------------agzini topla !
o yeniceriler senin sultanlarinin kici rahat dursun diye carpisti kac savasta ! kucuk yasta ana kucaklarindan koparilip asker eylendiler .
Osmanli icin olmeyi seref bildiler ,taaki ne zaman kurd ve araplar ocaklara alinmaya basladi , asker sayisinin yetmediginden mutevellit .
Isyan cikti , savas sirasinda 100.000 olan asker sayisi , ganimet dagitimina geldiginde 200.000 oluyordu. Turkler kendilerini saraya ezdirmisler ama elin slavi , makedonu ezdirmemis , haklarini savunmuslar ...
adlarina turku yakilmis askerlerdir " enichar " diye gecer ...
150 yil boyunca dunyadaki en seckin birlik oldular .
-
şu resme pozitif bakanlar en az resmi bu hale getiren kadar ezik.. beni güldüren bu kişilerdir..zaten nerde entellektüel olma meraklısı var hemen hükümet düşmanı kesilir :D durmak yok photoshoptan medet ummaya dvm..
-
rhodostethia bunu yazdı:
şu resme pozitif bakanlar en az resmi bu hale getiren kadar ezik.. beni güldüren bu kişilerdir..zaten nerde entellektüel olma meraklısı var hemen hükümet düşmanı kesilir :D durmak yok photoshoptan medet ummaya dvm..
-----------------------------halk arasinda bir laf vardir , maymun gotunu gormus , yara sanmis ...
anladin sen onu ...
-
maximuss bunu yazdı:
SoYSaL bunu yazdı:
-----------------------------agzini topla !
o yeniceriler senin sultanlarinin kici rahat dursun diye carpisti kac savasta ! kucuk yasta ana kucaklarindan koparilip asker eylendiler .
Osmanli icin olmeyi seref bildiler ,taaki ne zaman kurd ve araplar ocaklara alinmaya basladi , asker sayisinin yetmediginden mutevellit .
Isyan cikti , savas sirasinda 100.000 olan asker sayisi , ganimet dagitimina geldiginde 200.000 oluyordu. Turkler kendilerini saraya ezdirmisler ama elin slavi , makedonu ezdirmemis , haklarini savunmuslar ...
adlarina turku yakilmis askerlerdir " enichar " diye gecer ...
150 yil boyunca dunyadaki en seckin birlik oldular .
-----------------------------@maximus
Bre cahil sen o dönemin sosyo kültürel yapısını çöpe atıp avrupa gözüylemi bakıyorsun konuya.Hükümdara karşı gelen asker ne demekti o dönem.Hem Hükümdar hem Halife nin düşüncelerine zıt hareket eden ölür.Değil yeniçeri Şehzade bile olsa(örnekleri çok).Birde mantıklı açıklamar yaparken duygu sömürüsü yapmadan açıklama yap.vicdan tüccarlığının ve cehaleti sevimlileştirmenin alemi yok.
@yasevyaterket
her siyasi cevabında milletin belinden aşağısını ağzına alıyorsun.sana cvp bile vermeye değmez...
-
maximuss bunu yazdı:
rhodostethia bunu yazdı:
-----------------------------halk arasinda bir laf vardir , maymun gotunu gormus , yara sanmis ...
anladin sen onu ...
muhtemelen o laf soyunun maymundan geldiğine inanan evrim meraklısı varlıklar için sölenmiş olmalı ;; sende bunu anladın. -
SoYSaL bunu yazdı:
maximuss bunu yazdı:
SoYSaL bunu yazdı:
-----------------------------@yasevyaterket
her siyasi cevabında milletin belinden aşağısını ağzına alıyorsun.sana cvp bile vermeye değmez...
-----------------------------Sen başbakanınızın cinsel organları ile haşır neşir olurken, bu cinsel organlara hayranlığını çekinmeden ulu orta haykırırken sorun olmuyor değilmi...