Başbakan İbrahim Tatlıses :S
-
Evet birazda bunun hakkındaki düşüncelerinizi alalım :)
Bildiğiniz gibi urfadan bağımsız aday olup meclise girmeye hazırlanıyor ibo...
Bence TC. tarihinde hiç bir bağımsızın almadığı oyla bağımsız olarak meclise girecek, üstüne üstlük 15 sene ile yargılanıyor, dokunulmazlığı alıp ondanda yırtacak :)))
Allah verede, 2-3 seçim sonra UEP"yi kurup başbakan olmasın
(UEP = Urfalıyam Ezelden Partisi :))
Ne günlere kaldın ey türkiyem...
-
valla ibo'yu sevmem.pkk'lının tekidir bana göre.ama şu andakilerden iyi bi yönetim sergiliceğinden eminim.en azından avrupaya bi 'Allah belanızı verecek' duygusuyla 'hele bir yanlışın görsem, ağzın yüzün ......miyem' die bi dik duruş sergiler :D
-
aile planlaması hakında
en az 2 en fazla 3 çocuk diyen birisinin başkakanlıkta ne yapcağını tahmin bile edemeyiz?
2 ile 3 arasında bi tam sayı mı var? bi orta yolunu bulalım? -
Bağımsız girer sonra dtpye katılır.Bu arada şebnem scheffermıdır nedir dypye katılmış milletvekili adayı olmuş.Onunki ibonunkinden bile saçma amk.Bunlarmı yönetecek ülkeyi.Milletvekilliğinide şarkıcılığa benzetmeye başladılar.Yarın öbürgün seray severde aday olursa şaşmam.
-
Her ne kadar şarkıları güzel olsada pkk yardım ettiği bir gerçektir.
Doğu da tüm otobüslerin önü kesilirken bir tek tatlıses turizm e dokunmuyorlardı. Hatta bi ara pkk ya yardımı kesitiği için öldürmeye kalkmıslardı. Millet vekili olursa terörün siyasete girmesine biraz daha katkısı olur.
Oylar UEP ye : ) -
adam dokunulmazlık alıp pisliklerini örtücek zamanı gelmiştir artık Okadar Boku püsürüğü yedi açığa çıkmasını istemiyor... adam Milletvekili olması en dogal hakkı =)
-
hocam kötü şeyler olacak belli bariz. adamın pkk ya destek verdiğini herkes biliyor. velhasıl vatanımız cennet tee balığın başı bozulmuş hocam
-
Söze Gelince ,' ewet okumadım cahilim , Urafa'da oxford vardıda benmi okumadım' diyor , vatanseverim diyor ve sıfır politika bilgisiyle siyasete atılıyor , onu bunu bırak iki kelimeyi yan yana getirip Türkçe konuşamıyor :) , şimdide Meclis'e girip Türk halkının hakkını arayacağını ve onları temsil edeceğini söylüyor , Yazık bize kimlerin eline bakıyoruz , kimlerden medet umuyoruz ..
-
ya ne avel herifler var inşl altı üstü 100 kişi flan oy verirde bi sikim olamaz :D
ya ondan geçtim herif mağra adamı + şarkıcı senin neyine politika aq
dehap hadepten bi bok olmadı bunumu başa geitrmeye çalışıyolar aq? başkasını bulamamışlarmı?
ecevitten önce açık seçim kapalı sayım vardı şimdi kapalı seçim açık sayım var, aq açık seçim açık sayım olcak 10 numara olur aq bütün pkklıları onları bunları bulup sikme fırsatı çıkar -
diyelimki pkk la alakası yok , diyelimki dokunulmazlık içinde yapmuyo bunu. ne yapacak tbmm ınde bu çigköfte rakı mı? :)))
bi ibo eksik orda zaten. -
herşeyine kılım o ibnenin geçen gün beyaz showuda sıçtı attı.
Toplam Hit: 4045 Toplam Mesaj: 32