Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Sayfası
-
cinsel urunler icin reklamlari patlatirlar yakinda :)
-
yuh la ben bile yemişim oto like ı
-
Ben beğenmemişimde irwa ve serdar yemişler görünüyor :D
-
Ne coook seveni varmisss BaSsSBakanin ,)))
-
dün akşam atv de izledim başbakanıda söylemine göre 1 milyon kayıtlı gençlik kolları üyesi varmış toplam üye sayısı ise 8 milyon civarı imiş , bunların yüzde 75 i rant amaçlı kayıt olsa yinede iyi rakam biraz zorlasalar oto like olmadanda çıkarlar bu facebook beğeni sayılarına
-
Lotus bunu yazdı
dün akşam atv de izledim başbakanıda söylemine göre 1 milyon kayıtlı gençlik kolları üyesi varmış toplam üye sayısı ise 8 milyon civarı imiş , bunların yüzde 75 i rant amaçlı kayıt olsa yinede iyi rakam biraz zorlasalar oto like olmadanda çıkarlar bu facebook beğeni sayılarına
öyle de bunların çoğu auto-like olayı.
Ben merak ediyorum nasıl yaptılar bunu işin sırrını bize de söylerse ak partili kardeşlerimiz biz de sayfalardan para kazanmaya başlayabiliriz artık :D
-
Lotus bunu yazdı
çıkar tabi, 1 milyondan daha da fazladır. neden? nasıl? diyebilirsiniz.
her mahalle ya da semtin gençlik kolları denen başları mevcut. herkes, mahalledeki kişiler "hatrı var" muhabbetine gidip yardımcı oluyor. ondan sonra sizden habersiz, bir bakmışsınız üyesiniz.
yaptığınız yardımlardan sonra size bi belge veriliyor. tayyip imzası (copy-paste)
-
datalarını almışlardır yada clickjack vardır.. incelemek lazım beğenen kişilerin son harekettlerini
-
yanlışıkla beğenenlerin bazıları beğenmekten vazgeçiyorum bakmışım beğenmişim hala diyo yani muhtemelen çok çok yüksek hitli sitelerde clickjack scripti kurmuşlar bu adamlar da tekrar giriyo siteye tekrar auto-like oluyo
-
kullandıkları scripti paylaşsalar bari bizde üye çekeriz.
var mı elinde olan ?