Başbakan Siz Olsaydınız Ne Yaparak İşe Başlardınız !!!!!
-
1.ASkerlik Süresini 1 Yıla İndirirdim
2.Polise 100%100 Yetki Verirdim
3.Asgari ücreti Yükseltirdim
4.Hakkari Şırnak Tarafını ZOrunlu Göçe Zorlar Batılıları Yerleştirirdim..
5. Bİr Kamp Kurup Tüm Klise Papazlarını Yakardım...
Bukadar... Sizin Görüşleriniz Ney ? -
polisin yetkılerı kıstlandı onu açar sonrada eğitim üzerine çokk düşerdim ilk önce ğitim
eğitim Şart
-
sağlık sistemi çok kötü abicim ssklı bağkurlu sürünüyo birinci değişmesi gereken sağlık sitemidir
-
Zannediyosunuzki böyle bi kontrol paneli var . giriyosun oraya asgari ücreti arttırıyon kafana göre ondan sonra askerlik süresini azaltıyon felan...
beyler yapmayın bu iş bu kadar kolay mı ?
hükümet olarak herkesin Türkiye için bişeyler yapması gerekiyor sadece başbakanla bitmiyor iş.
-
kreston harikasın. hem konuyu açan arkadaşa sesleniyorum batılıları doguya doguluları batıya taşımak ne demek mantıgı ne?o zaman ne değişir şimdiki dogu geleceğin batısndan farklı olmaz. çok saçma bi düşünce. en önemlisi yine eğitim.
-
milletvekillerinin yerine :D tahribat muridlerini oturturdum :D
sigarayi ucuzlatirdim
egitim sart !!!!!
silah satisininin onununacardim -
Ok,bye,pls diyenlerin topunu ateşe atardım.
-
@Durqrimast helal a.q aklımdan geçeni yazmışsın ama o zamna başbakanda ulu şeyhimiz olurdu.:D
-
Batıyı doğuya Göndermek Derken Bi sinerji oluşturmak İçin Söledim :)
-
İstifa eder köyüme dönerdim..
Öyle yapardım-ederdim demekle olmuyor o işler..A.q herşeyi ne kadar basite alıyorsunuz ya -
Birb*k yapmaz yer,içer,zıçardım.Halkı sktir eder.Göz boyayıcı konuşmalarla oy oranımı korurdum.Alırdım uçağı o ülke bu ülke diplomasi bahanesiyle gezerdim.Artık bu yönetim biçimi ülkemizde standart hale geldi.Bizde gerekeni yapardık :)))
Toplam Hit: 2320 Toplam Mesaj: 17