Basbakanlik Bursu ?
-
HeLLB0y bunu yazdı:
-----------------------------madrew bunu yazdı:
-----------------------------konuyla alakasız ama .kredi değil burs alttan kaç ders kalınca ve ya ortalama kaçın altına düşünc kesiliyor bilgisi olan var mı beyler
-----------------------------tam olarak bilmiyorum fakat 3 ders aldığında alttan krediye çevriliyordu kardeş ama sen işini sağlama al düzgün bilen birisine danış.
-----------------------------
dört ders kalınca kesiliyo direk kredi oluyo kendimden biliyorum bide karşılıklı bile olsa burs veren nereler var kesin çıkacak ama o tarz yer var mi -
Kreyzi bunu yazdı:
HeLLB0y bunu yazdı:
-----------------------------madrew bunu yazdı:
-----------------------------konuyla alakasız ama .kredi değil burs alttan kaç ders kalınca ve ya ortalama kaçın altına düşünc kesiliyor bilgisi olan var mı beyler
-----------------------------tam olarak bilmiyorum fakat 3 ders aldığında alttan krediye çevriliyordu kardeş ama sen işini sağlama al düzgün bilen birisine danış.
dört ders kalınca kesiliyo direk kredi oluyo kendimden biliyorum bide karşılıklı bile olsa burs veren nereler var kesin çıkacak ama o tarz yer var mi
-----------------------------3 derste bişey olmaz ama 4. dersten de kalırsan başbakanlık bursuna elveda dersin. Sırf bu yüzden yaz okulu alarak bursu kurtarmıştım.
-
Bilen yokmu yaw :S