Basbakanlik Bursu ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    HeLLB0y bunu yazdı:
    -----------------------------

madrew bunu yazdı:

konuyla alakasız ama  .kredi değil burs alttan kaç ders kalınca ve ya ortalama kaçın altına düşünc kesiliyor bilgisi olan var mı beyler

tam olarak bilmiyorum fakat 3 ders aldığında alttan krediye çevriliyordu kardeş ama sen işini sağlama al düzgün bilen birisine danış.

dört ders kalınca kesiliyo direk kredi oluyo kendimden biliyorum bide karşılıklı bile olsa burs veren nereler var kesin çıkacak ama o tarz yer var mi

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Kreyzi bunu yazdı:
    HeLLB0y bunu yazdı:

madrew bunu yazdı:

konuyla alakasız ama  .kredi değil burs alttan kaç ders kalınca ve ya ortalama kaçın altına düşünc kesiliyor bilgisi olan var mı beyler

tam olarak bilmiyorum fakat 3 ders aldığında alttan krediye çevriliyordu kardeş ama sen işini sağlama al düzgün bilen birisine danış.

dört ders kalınca kesiliyo direk kredi oluyo kendimden biliyorum bide karşılıklı bile olsa burs veren nereler var kesin çıkacak ama o tarz yer var mi

3 derste bişey olmaz ama 4. dersten de kalırsan başbakanlık bursuna elveda dersin. Sırf bu yüzden yaz okulu alarak bursu kurtarmıştım.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek

Bilen yokmu yaw :S

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
Toplam Hit: 2017 Toplam Mesaj: 14