folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Başbakanlık Sitesi Hacklenmiş Arkadaşlar

Başbakanlık Sitesi Hacklenmiş Arkadaşlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugax
    bugax's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    savsaktan elemanlar bunların hepsi :D
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustang1
    mustang1's avatar
    Erkek
    bütün ameleler toplanmış amk si€ gidin kürt propagandası vs çeşitli siteleri hackleyin amk biz türkler ne yaparsak kendimize yapıyoz saten biraz ilerleyin amk kendinize gelin gidin yunan ibnelerine saldırın sözde soykırımı ileri süren bi dünya site var si€ git ona saldır .

UmUt Bu ToPrAkLaRdAn GiDeLi ÇoK OlDu...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    e-toLqa bunu yazdı:
    -----------------------------
    sql atmış ipne heralde :D
    -----------------------------
    XSS büyük ihtimalle.saldırıdan önce sitede xss vardı  çükü canım sıkılınca yokluyodum xD şu an yok,nihayet gtü kapatmışlar,gerçi onlar kapatana kadar...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    totalvoltage
    totalvoltage's avatar
    Erkek
    bence teşekkürler kısmını ayrı sayfa yapsaymış daha güzel olurdu. :D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xburackx
    xburackx's avatar
    Erkek

2006-06-26 01:18   Yazilim devi Microsoft'un Fransa'daki web sitesi olan experts.microsoft.fr adresini Türk hackerler çökertti. BODY
    Türkler Microsoft.fr çökertti
    Yazilim devi Microsoft'un Fransa'daki web sitesi olan experts.microsoft.fr adresi bu haftasonu bir grup Türk hacker tarafindan çökertildi.

Microsoft'un sunucularina girmeyi basaran hackerlar ana sayfaya, "Sisteminiz Türkler tarafindan ele geçirilmistir", "redLine size sahip oldu", "SacRedSeer ve RudeBoy'a özel tesekkürler" gibi mesajlar yazdi. Ayrica TiTHack (The Bekir ve Tüm Türk Hackerlar) imzasi atildi.

Microsoft yetkilileri saldirinin eglence için yapilmis olsa da Fransa'daki sisteme ve Microsoft'un imajina büyük zarar verdigini söyledi. Yetkililer ayrica Türk hackerlarin, Microsoft görevlilerinin sorunu ne kadar sürede çözebildigine bakarak da kendi kendilerine eglendiklerini belirtti. Saldiriya ugrayan Fransa'daki Microsoft'un sitesi bir gün boyunca kullanilamadi.

The Bekir bi ara tithack die bi grupları wardı ondan sora noldu bilmiorum...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek
    savsak ne?

çocuktum,büyüdüm
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

ben indexi göremedim.geç kaldım sanırım bi arkadaş pkk lı ların sitelerini kapatın demiş haklı.

sayfa düzenlenmiş tekrar. 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

habere bak

"Başbakanlığa ait olan http://www.basbakanlik.gov.tr adlı internet sitesi bir grup internet korsanı tarafından kırıldı."

kapi mi lan bu kiriyorsun, sopa mi ? yumurta mi ?

- Abi siteyi kirdik
    - tamam birazda peynir at uzerine kisik ateste 15 dk pisir getir aciktim 

-Abi siteyi kirdik
    - oha olm kac defa dedim kirmadan kapiyi iki defa tiklatin acmazlarsa kirin diye

- abi siteyi kirdik
    - dedim sana o kadar yuksekten atlama diye kirarsin tabi

- abi siteyi kirdik
    - hadi canim hadi gidin baska yerde lamercilik oynayin, bu kirdiginiz kacinci site

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Yanlız onu bunu bilmem de The_bekir sağlam adam herhalde.. Bundan önce mynetin bi açığınada index basmıştı..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Erkek

the_bekir  mi sadece LoL diyorum. İnternet dünyasının lamer hackerları :)))))

-Aynen öle zaygo baba....  xD 

Long Live Turkey..
Toplam Hit: 5618 Toplam Mesaj: 33