"Başbuğ Kırgın Ayrılıyor" Muş?
-
Başbuğ sanırım göreve geldiğinde terörü bitirme planları yapıyordu oysa bırakırken terör daha da ilerlemiş durumda. Kırgınlığı bu yüzden olabilir. Terörle mücadelede bizzat çatışmış ve tecrübe edinmiş bir komutandı.
Yerine Işık Koşaner gelecek ve 4 yıl görev yapacak. Başbuğ yahudi soyundan gelse de (öyle olduğuna inanıyorum) devlete açıkça bir yanlışını görmedim. Açılım sürecini başlattırdı ve bizzat mardine köylülerin evine giderek desteklediğini gösterdi. Umarım ışık hoca başbuğu aratmaz.
-
nedense başbuğa çok ümit bağladığım halde sanki iyice ezildi askeriye.Tarkatlerin askerlerin içine sızacağını düşünmezdim.Erler falan eyw ta yukarı çıkıldıkça eleniyordu.FAkat şimdi bir çok yerdeler.
gerekli karşı koymayı yapamadı mı bilemiyorum
-
Büyükanıt gibi elini masaya vurup "dağılın uleyn" diyen bi yapıya sahip değil.
Daha çok duygularına göre hareket ediyor bu yüzden pasif...
-
Thelordmax bunu yazdı:
-----------------------------
Büyükanıt gibi elini masaya vurup "dağılın uleyn" diyen bi yapıya sahip değil.
Daha çok duygularına göre hareket ediyor bu yüzden pasif...
-----------------------------Büyükanıt görevindeyken hükümet askere bu kadar yaptırım yaptırabiliyor muydu? Askerin eli kolu bağlanmış durumda, asker şüpheli diye durdurduğu araç sahibi tarafından dava edilebiliyor.... Jandarma ev aramaya giremiyor.... Giriş yasağı koyulan bölgelerde operasyona çıkılmak için valilikten ordan burdan 10 farklı yerden izin alınması gerekiyor...
Bu gün gidip devlet dairesinde nasıl bir iş için 1 gün uğraşıyorsak. Askerde herhangi bir faliyetinde böyle uğraştırılıyor. Herşeyi tek bir kişiye yüklemek kolay....
Benim BAĞBUĞ ya olan hayal kırıklığımın sebebi herşeyi es geçip yumruğunu masaya vurmayışı. Zaten emekli olacak hükümete yaptırımlar uygulayıp iyi bir şekilde koltuğunu bırakabilirdi...
Bu arada bir başka konuda abd oyunlarından bahsedenler basının yalanlarından bahsedenler, taraf vakit gazetesine bok atan adamlar. Bu basın organlarının haberleri olan "BAŞBUĞ yahudi, mason, yok bilmem ne kulubüne üye, yok şöyle yok böyle" dan yararlanıp yorum yapılıyor..
Bu periz bu ne lahana turşusu :S
-
büyükanıt gibibirgenel kurmay başkanı lazım bu üğlkeye
-
Büyükanıt ile Başbuğ u karşılaştırsak tip olarak bile Büyükanıt daha etkili bi tipe sahip..
-
SpyBreaK bunu yazdı:
-----------------------------
Büyükanıt ile Başbuğ u karşılaştırsak tip olarak bile Büyükanıt daha etkili bi tipe sahip..
-----------------------------Mail at hocam sen Başbakanlığa Bradd Pit'i getisinler Genel Kurmay koltuğuna Türkiyede terör bitsin, Silah sanayi gelişsin.... Ne saçma bir yorum.