Başhekim......Yılmaz Özdil!!!! (Al Sana Adam Kayırma)
-
Başhekim...
Görevden aldıkları başhekimin yerine "simitçi"yi mi koymuşlar?
Yılmaz Özdil neden başhekimin yerine getirilen kişiden bahsetmemiş, görevden alınan başhekime ne olmuş peki, neden anlatmıyo gerçeği eğip bükmeden, neden gerçeğin şarkısını tam olarak çalmıyor?
Bu kadar kolay... "Kendi adamlarını oturtuverdiler"
Benim adamım senin adamın yok bu ülkede... Hepimizin devleti burası...
Kendi için yapmadı o hastaneyi... Giderken götürmeyecek yatağı, yastığı, makası, ilaçları...
Egosu içinde yapmadı... İktidar karşıtı gazeteciler bağlı olduğu kurumu yıpratsın diye de yapmadı yaptıklarını... Niçin yaptı peki?
"Halk için yaptı..."
Bu ülkenin her çalışanının, her memurunun yapması gerekini yaptı.
Şimdi yerine başka bir Başhekim geldi...
En az onun kadar donanımlı birisini koymalılar, koymuşlardır. Koymamışlar mı? Halk kim? Sen ben...
Gelen adamı beğenmedik mi, yapılan yanlış mı? "Koyarız tepkimizi, koyarsın tepkini..."
-
ben bu üzüntü verici olaya bir örnek vermeden geçemeyecem
yıl 2003.... ben çok büyük ve tanınmış, herkesin bildiği bir holdingin muhasebesinde staj yapıyorum bu holdigte çalışanların eğitim seviyesi oldukça yüksek. meslek bilgileri ve tecrübeleri de keza..........
holdingin muhasebe departmanının başındaki müdür 15 yıldır aynı holdingte çalışmış işini adam gibi yapan ve bilen bir insan kimseye ayrımcılık yapmaz herkese eşit seviyede davranır ve herkes onu sever saygı duyar...
bir gün holdingimizin mali işler müdürü holdinge bağlı başka bir şirkete tayin oldu ve yerine g.doğulu başka birisi getirildi. işin acı yanı ise kızılca kıyamet bundan sonra koptu mali işler müdürü şirketin muhasebesinde temizlik operasyonuna başladı ilk önce şirketin muhasebe müdürü gönderildi cüzi bir tazminat ile tabi bu olay bizi oldukça üzdü
g.doğulu mali işler müdürü kendi köyünden okuma yazma bilmeyen yol iz bilmeyen bi adamı şirketin muhasebe müdürü olarak atadı tabi bu adamda boş durmayıp herkesi sepetledi bizi derinden yaralayan olay işten çıkarılmak değil böyle bir vakaya şahit olmaktı.....
işe bilmeyen bir insanın getirildiğini görünce yani iş ehli olmayan birine verildiğine şahit olduğunuz zaman artık dayanamıyor ve isyan etme noktasına geliryorsunuz
en son aldığım bilgilere göre bu 2 g.doğulu adam şu anda holdingte bey paşa gibi el üstünde tutuluyormuş eski muhasebe müdürümüzden için kimse allah razı olsun demedi kimse o adam iyi çalıştı işinin hakkını verdi demedi ne yazık ki ..
allah güzel türkiyemizin sonunu hayır etsin ne diyelim bizi de böyle vakalarla bi daha karşılaştırmasın
-
SawIV bunu yazdı:
-----------------------------Başhekim...
Görevden aldıkları başhekimin yerine "simitçi"yi mi koymuşlar?
Yılmaz Özdil neden başhekimin yerine getirilen kişiden bahsetmemiş, görevden alınan başhekime ne olmuş peki, neden anlatmıyo gerçeği eğip bükmeden, neden gerçeğin şarkısını tam olarak çalmıyor?
Bu kadar kolay... "Kendi adamlarını oturtuverdiler"
Benim adamım senin adamın yok bu ülkede... Hepimizin devleti burası...
Kendi için yapmadı o hastaneyi... Giderken götürmeyecek yatağı, yastığı, makası, ilaçları...
Egosu içinde yapmadı... İktidar karşıtı gazeteciler bağlı olduğu kurumu yıpratsın diye de yapmadı yaptıklarını... Niçin yaptı peki?
"Halk için yaptı..."
Bu ülkenin her çalışanının, her memurunun yapması gerekini yaptı.
Şimdi yerine başka bir Başhekim geldi...
En az onun kadar donanımlı birisini koymalılar, koymuşlardır. Koymamışlar mı? Halk kim? Sen ben...
Gelen adamı beğenmedik mi, yapılan yanlış mı? "Koyarız tepkimizi, koyarsın tepkini..."
-----------------------------
Arkadaşım işini düzgün yaptığı gün gibiortada olan bir adamı SEBEP gösteremeden neden değiştitirsin???Gerçeğin şarkısını eğilip bükülmeden söyleyecek:adam dememişki dandik devlet hastanesinin dandik başhekimini indirip başkasını oraya getirmişler izmirin en iyi devlet hastahenesini en iyi yapan, işini gereğinden iyi yapan adamı konumundan etmişler sonuçta.......... Sen yerine gelen şahsın gerçekten eskisinden iyi olacağına inanıyomusun ???
koyarız tepkimizi koyarsın tepkini: arkadaşım bir adamın yazdığı yazıya bak......................bu bir tepkidir
birde senin yazdığın içten inanarak yazmadığına inandığım(saçma sapan şeyler demiyorum) yazılara bak
tepkiye verilen tepkinin farkında deilsen hala tartışarak zaman kaybetmek istemiyorum ........