Basiclerde Yapay Zeka
-
holyone peki bi öceki yada bikaç önceki soruları nasıl aklında tutmasını salıcaz araştırdım ama bulamadım yardımcı olursanız sewinirim ben böle bir program yaptım yazdığın metine karşılık veriyor ama eksiksiz bir şekilde yazman lazım mesajıki algılayıp cewap wersin kodladığımızın aynısını yazmadan benzerini yazdığımızda anlamsını nasıl salıcaz birde
teşekkürler...
-
orda vermisim hacı instr ile icinde geciyosa o cevabı verir..Tabi 2 tanesi birden geciyosa bilemem ayarlican..Bide like komutu var if degisken like a** diyince adan sonra 2 karakter ne olursa olsun ayni cevabi veriyo iste.
-
onlar sizi biraz zor duyar tarihe baksanıza biii:D:D:D
-
olm siz manyakmısınız o 3 sene önceydi ben şimdi basicin amına koydum :D
-
Kreston bunu yazdı:
olm siz manyakmısınız o 3 sene önceydi ben şimdi basicin amına koydum :D
euheueh komedy yaa hoja baya gelişme olmus 3 senede bari sorunuda cvplasıydnda günümüzdekiler için : )
-
ya bunu yapan biri varmi bide su sozleri nasil aklinda tutacak falan :S
-
Normal program;sen yazarsın;o daha önce tanımlanmış cevabı verir...
Yapay zeka;sen yazarsın;o sana karşılık verir.
Misal;
Normal pro anlamazsa;"anlamıyorum" der
Yapay zeka anlamazsa;"Düzgün konuşmasana,bişey anlıyamıyorum" der :D
Normal programlamayı söktüktemide yapay zekaya geçilim hacı =P dur biraz :)
-
yaf sen harbi anlamadin iyi okusana bi tun konuyu yukarda holy hoja yazmis orneyin eger isim ne dediginde eger tahribat yazarsa memnun oldun diyecek yani su tahribat isim ne sorusunu akldinda tustun sonra orneyin adamla konustugunda hep tahribat desin
-
q basic cok kolay fazla kasmana gerek yok ben okulda kurcalarken karabasan yapmıstım.