Başıma Gelmeseydi İnanmazdım.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsilKan
    AsilKan's avatar
    Erkek

Smirnoff bunu yazdı:
    -----------------------------

AsilKan bunu yazdı:

Smirnoff bunu yazdı:

Nerde gülücektik ?

İsteyen istediği yerde güler hocam. Geyik yapılabilitesi yüksek bir mevzuydu. Geyik bölümüne açiyim dedim anasayfada görünmedi. Ki zaten yapan da yapıyor şuan geyiğini. Niye bu kadar kasalak konuşuyorsun ki  ?

Ben komik birşey göremedim konudada ondan sordum.. Geyik bölümü anasayfada çıkmıyor zaten..

Tamam da usta başlıkta zaten içeri içeri gülmekten bayılacaksınız ahaha zuhahaha gibisinden birşey yazmadım. Geyik konusunun anasayfada çıkmadığı konusunda ki yaptırımdan da haberim yoktu düzenlemede de belirttim. Usta sen ne içtin ramazan ramazan ?

...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

AsilKan bunu yazdı:

Smirnoff bunu yazdı:

AsilKan bunu yazdı:

Smirnoff bunu yazdı:

Nerde gülücektik ?

İsteyen istediği yerde güler hocam. Geyik yapılabilitesi yüksek bir mevzuydu. Geyik bölümüne açiyim dedim anasayfada görünmedi. Ki zaten yapan da yapıyor şuan geyiğini. Niye bu kadar kasalak konuşuyorsun ki  ?

Ben komik birşey göremedim konudada ondan sordum.. Geyik bölümü anasayfada çıkmıyor zaten..

Tamam da usta başlıkta zaten içeri içeri gülmekten bayılacaksınız ahaha zuhahaha gibisinden birşey yazmadım. Geyik konusunun anasayfada çıkmadığı konusunda ki yaptırımdan da haberim yoktu düzenlemede de belirttim. Usta sen ne içtin ramazan ramazan ?

ahhhha Sahurda su içtim en son =)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    faruk_sahin
    faruk_sahin's avatar
    Erkek

AsilKan bunu yazdı:

faruk_sahin bunu yazdı:

inandın mı şimdi?

Ahahaha :D Evet. :D

iimş.. sorunun ne olduğunu anlayabildin mi bari...

Hayat Senin Başkalarına Bırakma!!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpArK
    SpArK's avatar
    Erkek

AsilKan bunu yazdı:

Konuyu geyik bölümüne açıyorum çünkü geyikten başka birşey yapılmaz bu durumla ilgili..

Bir tanıdığın laptopunun monitörü kırılmıştı değiştirdik felan işte.. Ulan monitör evde düzgün çalışıyor..

Götürdüm kadının yanında açtım monitör bozuk rezil oldum.. Tam kadının yanından çıktık arabada açiyim dedim monitör düzgün :|

Ben hiç bir mana veremedim :/

Düzenleme : Geyik konusunda anasayfada görünmedi. Bir yaptırım var da haberim yok galiba :D

Monitor bozuk derken, nasil bir bozukluk ? Kadinin evinin bulundugu lokasyonda cok guclu manyetik elektriksel alan olabilir. Etraftaki cok yogun elektrik sebekesi, veya baska aletlerin yaydigi manyetiksel alanlar buna sebebiyet veriyor olabilir ? Ayni denemeyi bir daha yap istersen, evde bozuk calisiyor ve disarida baska yerde duzgun calisiyorsa, dedigime yakin benzer sebebler olabilir. Fizikci, donanimci ve benzeri konuslardaki uzman arkadaslar daha iyi cevaplayabilirler aslinda.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsilKan
    AsilKan's avatar
    Erkek

faruk_sahin bunu yazdı:

AsilKan bunu yazdı:

faruk_sahin bunu yazdı:

inandın mı şimdi?

Ahahaha :D Evet. :D

iimş.. sorunun ne olduğunu anlayabildin mi bari...

Yok hocam şimdi mana veremiyorsun. Cidden denedim dışarıda bozuluyor evde düzeliyor monitör. Yani mana vermek mümkün mü ?

Yarın gidip değiştirdiğim yere götüreceğim orada da bozuk çıksında bari değiştirin len bunu tekrar diyebiliyim.

Şansıma orada düzgün çıkar birşey de diyemem adamlara he.

...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsilKan
    AsilKan's avatar
    Erkek

SpArK bunu yazdı:

AsilKan bunu yazdı:

Konuyu geyik bölümüne açıyorum çünkü geyikten başka birşey yapılmaz bu durumla ilgili..

Bir tanıdığın laptopunun monitörü kırılmıştı değiştirdik felan işte.. Ulan monitör evde düzgün çalışıyor..

Götürdüm kadının yanında açtım monitör bozuk rezil oldum.. Tam kadının yanından çıktık arabada açiyim dedim monitör düzgün :|

Düzenleme : Geyik konusunda anasayfada görünmedi. Bir yaptırım var da haberim yok galiba :D

Monitor bozuk derken, nasil bir bozukluk ? Kadinin evinin bulundugu lokasyonda cok guclu manyetik elektriksel alan olabilir. Etraftaki cok yogun elektrik sebekesi, veya baska aletlerin yaydigi manyetiksel alanlar buna sebebiyet veriyor olabilir ? Ayni denemeyi bir daha yap istersen, evde bozuk calisiyor ve disarida baska yerde duzgun calisiyorsa, dedigime yakin benzer sebebler olabilir. Fizikci, donanimci ve benzeri konuslardaki uzman arkadaslar daha iyi cevaplayabilirler aslinda.

Şimdi evdeyken normal tam ekran çalışıyor fakat o kadının evinde bir de arkadaşın yanına gittim internet kafeye oralarda açtığımda ekranın sağından % 25 gibi bir kısım ve alt kısımdan % 10 a yakın bir kısım simsiyah oluyor. Görüntü o kısımlara gelmiyor. Ama evde düzgün bu. Hiç birşey anlamadım.

...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpArK
    SpArK's avatar
    Erkek

AsilKan bunu yazdı:

SpArK bunu yazdı:

AsilKan bunu yazdı:

Şimdi evdeyken normal tam ekran çalışıyor fakat o kadının evinde bir de arkadaşın yanına gittim internet kafeye oralarda açtığımda ekranın sağından % 25 gibi bir kısım ve alt kısımdan % 10 a yakın bir kısım simsiyah oluyor. Görüntü o kısımlara gelmiyor. Ama evde düzgün bu. Hiç birşey anlamadım.

Daha once tamir ettirdin mi ? Hani tamir edildikten sonra belki goruntu iletimindeki kablolara cok hassas veya acik kablo kullanildi daha dogrusu elektrik veya manyetik alan etkisini azaltmayip geciren kullanildi ve sende yogun manyetik alanli bir yere gidince boyle bozukluk oluyor :) ?  Ben yazilim muhendisliginde olunca teorik gidebiliyorum donanim islerine fakat boyle oldugunu dusunuyorum. Umarim diger bu konuda uzman arkadaslardan da cevap gelir.

Toplam Hit: 2397 Toplam Mesaj: 18