Başımdan Geçen Küçük Bi Trafik Kazası...
-
lazım olur die o anda arkadaş cekti cok işimize yaradı yol kapanmasın die bi anda kaldırdılar araçları....
-
gecmis olsun hocam
bende gecen ay kaza yaptim ...
ara sokakta giderken koseyi dondum tam arabaninkicini dogrulttum karsimda bi pick up gordum benim seritten geliyodu... yavas oldugum icin durdum
ama eleman kaptirmis geliyodu yolda cakil yol duramadi kafa kafaya gecirdik ... bin dolar zarar var rabada. eleman bide ben sucsuzum diyo. polis onu kusurlu buldu o yok diyo.
mahkemeye verdim ilk durusma oldu eleman kabul etmedi yine. sahitler falan cagrilacak sanirim/. 19 unda yine mahkeme war. bakalim ne olacak.
-
abowww kazaya bak
Ahmed gell la gel koss kaza olmus m.na koyum nası carpmısr arabalara bak kagıt gıbı
bızım tahta araba daha saglamdır laa
-
ferdinand bunu yazdı:
-----------------------------
valla bi anda oldu dava çatalca adliyesinde başlıcak 2 tarafta şikayetçi haklı taraf biziz viyadükte öbür arabaya girdi o orda durmuş halde içerisinde sadece şöför vardı..
-----------------------------geçmiş olsun adam duraklamış yada park halindeyse faturayı sana keserler
-
sezoo bunu yazdı:
yuh hacı arabanın a. komuşsun :) nasıl becerdiniz yau.
geçmiş olsun
----------------------------- -
geçmiş olsun usta.
ama şunu farkettim galiba polo bora dan daha sağlam? :/
-
sonuncu resim bak yaa.artık yasalancak yerleri var.
-
CellyM bunu yazdı:
geçmiş olsun usta.
ama şunu farkettim galiba polo bora dan daha sağlam? :/
-----------------------------böyle direk anlıyamazsın ki sağlamlığı
euro ncap testleri var ama oda belli kriterlere göreo yüzden bu araba bu arabadan daha sağlam biye objektif bi yorum yapılmaz
-
geçmiş olsun masraf baya var Allah kolaylık versin...