folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Başımı Ağrıtmayacak Bir Video Editör Lazım

Başımı Ağrıtmayacak Bir Video Editör Lazım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Sony vegas kullanabilirsin. Codec konusu da sana bağlı, güzel oluşturulmuş bir codec paketi yüklersen bilgisayarına sıkıntı olmaz.

@noname

Senin işini subtitle workshop görür. İnternette bak türkçe için imla denetimi paketi falan da var.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı

Sony vegas kullanabilirsin. Codec konusu da sana bağlı, güzel oluşturulmuş bir codec paketi yüklersen bilgisayarına sıkıntı olmaz.

@noname

Senin işini subtitle workshop görür. İnternette bak türkçe için imla denetimi paketi falan da var.

eyvallah indiriyorum... videoya gömmeyi neyle yapabilirim? sony vegas yapıyor mu altyazı gömme işlemi?

...said addicted.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı
    torpedo_XL bunu yazdı

@noname

eyvallah indiriyorum... videoya gömmeyi neyle yapabilirim? sony vegas yapıyor mu altyazı gömme işlemi?

Hocam eğer softsub sana yeterliyse mkvtoolnix ile sürükle bırak şeklinde hemen altyazı ekleyebilirsin. Ama hardsub dediğimiz direk videoya gömmek ve bir daha çıkartılmamasını sağlamak istersen mecburen bir video converter (encoder) kullanman gerekicek. Eğer encode deneyimin varsa megui yi öneririm. Yok ben basit birşeyler arıyorum dersen handbrake veya smallx264 işini görür.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

Bi logo ekledim videoya  avi ye çecşrdim 1080p  1 saattir render bekliuorum hızlandırmanın yolu varmı yoksa donanımlamı alakalı

matematik24.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

Ulead Video Studio v11.5 full sürüm yukarıda yazdığım linke eklendi. İşinizi görecekse indirebilirsiniz.

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek

Ayıp olmazsa bir çizik de ben atayım şu köşeye bir yere.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

400 mb lık video  56 gigabyte olmuş  galiba yanliş birşeyler yaptım :D   en hd sinden convert etmiş pez...

matematik24.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

idoo yükledim kullanmaya çalıştım. böyle dert çekmedim arkadaş. 3 kere video kessem 2sinde yapılamadı hatası verir, sebep de belirtmez. ne dönüştürür ne keser ne biçer. aman kaçın.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
Toplam Hit: 1694 Toplam Mesaj: 19