Başımız Sagolsun Cihan Öldü !
-
Başbakanı düşüren Cihan öldü
Bayrampaşa'daki bir park açılışında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın üzerinden düştüğü ve bir anda medyanın gündemine oturan Cihan isimli at önceki gün bağırsak düğümlenmesi nedeniyle öldü.
28 Aralık 2007 11:30
http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=289382/Basbakani-dusuren-Cihan-oldu
Allah'tan Rahmet,Türk Milletine Örnek Teskil Etmesi Dileklerimle BASIMIZ SAGOLSUN
-
kesin tayyip zehirletmiştir
-
Tövbe tövbe
-
ruhu şad olsun...cenazesine gitmek isterim gerçekten...bizlerin yapamadığını yaptı; sırtından attı...neyse şimdi çok tepki alırım ben burdan :|...
-
siktir ya çok üzüldüm.tüh.Görevini tammalayıp tayyipi öldürememiş
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------
siktir ya çok üzüldüm.tüh.Görevini tammalayıp tayyipi öldürememiş
Lem atı ajan bellediniz puhahahah :))) -
bu konun silinmesini talep ediyorum biz güzel bi haber koyalım hemen silinir buda silinsin
-
endthe bunu yazdı:
bu konun silinmesini talep ediyorum biz güzel bi haber koyalım hemen silinir buda silinsin
zuhahaha :D olm manyak mısın videoyu sildir konuyu sildir töbe töbe -
endthe bunu yazdı:
-----------------------------malmısın?
-
Yahu arkadaşlar Kanaatimce Çözdüm ben Olayı, Ama Reklamlardan Sonra diyecem Bomba bombaa. :)
Neyse Diyim Şu Bombayı, T.B.T. Bekletilmeye Gelmez Neticede Vesselam. :)
Şimdi Bu Tayyip Varya Tiki var bunun Birisi Buna Küfretsin 40 yıl unutmaz İntikamını alır, Birisi Sitesini Hacklayıp Hıyar Attı diye Net Camiası ve İnternet Kafelere Düşman oldu, Bu At Sırtından Bunu attı Diye At öldü. Şimdi Amerikaya Bunu Düşman etmenin Bir Yolunu buldum, Corc Puşt Kılığına biri girerse bide Sövsün ona Bakın Görün Amerika bile Er Geç Dümdüz olacaktır.
-
tayyip atın göttüne ampul soktu hayvancagız tabi ölür...