Basın Kartı Çıkartmak
-

Hocalar Üniverstelerin Basın yayın ve iletişim bölümünden mezun olmamış bir çok kişinin gfazetecilik gazetelerde yazarlık vb işler yaptığını görmekteyiz ve bu kişiler basın kartı sahipleri Ben gönüllü gazetece yazar vb olarak basın kartı çıkartmak istiyorum bunun için özel bir koşul var mıdır herhangi bir basın yayın kuruluşuna mı başvurmak gerekir şartları nelerdir nasıl oluyor bu iş ?
http://www.byegm.gov.tr/basinmevzuati/basinmevzuati-son.htm
burada belirtmiş ama bilen alan yada tanıdığı olan kişiler daha iyi bilgi verir diye düşünüyorum yukarıda ki linkte çok fazla tefarruat var cart maddesinin curt bendi gibi işin aslı astarı nedir hocalar ? -
herhangibi bir dergide yada gazetede çalışınca alabiliyor olman gerek..
-
Ararştırıyorum onu Gönüllü olarak başvursak acaba verirlermi yerel bir gazete ile konuşsam
-
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------
Ararştırıyorum onu Gönüllü olarak başvursak acaba verirlermi yerel bir gazete ile konuşsam
-----------------------------Wallaha baya zor diye duymuştum.Bu konuya önem veriyolarmış o kadartla bi çok yere girip çıkma hakın felan olduğundan
-
olursa süper olur ;)
-
evet aslında bende onun için ararştırmayı seven bir insanım benim önümdeki bir çok kilidi açacağından dolayı istiyorum birazda basına ilgi ve merakımdan
-
Serdar almanın bir yolunu bulursan banada öğret bende alayım :)
-
bi abimde var basın kartı bir yerde çalışıyo olman gerekli alman için ve işten çıktıktan sonrada geri iade etmen grekiyo ondan sürekli bi yer bulman lazım ve tanıdık olcak
-
yassun bunu yazdı:
bi abimde var basın kartı bir yerde çalışıyo olman gerekli alman için ve işten çıktıktan sonrada geri iade etmen grekiyo ondan sürekli bi yer bulman lazım ve tanıdık olcak
Tanıdık bir yerel gazete orada çalışıyor gibi gösterse olur mu -
ewet olur ama sigortan olması gerekir
-
ben yarın tam nasıl oldugunu sorarım ona göre cevap weririm