Basına Kaynar Sular İnmek .
-
başıma öyle bişi geldiğini hatırlamıyorum ama yakın zamanda askerlik tek tipe inerse, askerlik zamanı gelmiş milyonlarca üniversitelinin başına kaynar sular dökülecektir. Özellikle içeride 6 ay üzerinden şafak sayanlar için. kitlesel olarak yaşayacağız o duyguyu.
-
gumusservi bunu yazdı:
-----------------------------
bir erkek arkadaş vardı sürekli konuşoruz hem bizzat hem telefon dan iyi arkadaşız..neyse ortak arkadaşlarımız da var bayan..bigün bunlar biraraya gelmişler ben yokum tabi..bu erkek arkadaşın telefonundan beni aradılar ve işletiyolar kız arkadaş sesini değiştirip siz kimsiniz falan dedi bana bende sen kimsin demiştim..ben ibrahimin kız arkadaşıyım telefonuna bi baktım hep sizin numara aranmış kimsiniz diye aradım falan dedi ben orda koptum resmen yaa şaşkınlıktan ne dicemi bilemedim şöle bikaç saniye kendime gelmeye çalıştım ve siz benim kim olduumu gidin ibrahime sorun demiş ve kapatmıştım meğersem bizim kızların şakasıymışş çok fena olmuştum tırsmıştım şahsen :))
Az önce de markete abur cubur falan almaya gittim...
Aldıklarımı poşete doldururken tahminimce 75-80 yaşlarında şirin mi şirin bir teyze marketden içeri girdi, herhalde dilencidir diye düşündüm ilk olarak, sonra kasanın yanına geldi bastonuyla yavaş yavaş. elindeki buruşmuş 10 TL'yi kasiyere uzatarak " oğlum bana 1 milyonluk cipis ver " dedi.
Hayırdır teyze ne yapacaksın sen cipis'i dedim. Çocuklara alacam yavrum dedi.
Öyle hoşuma gitti, öyle hoşuma gitti ki anlatamam. Sen yaşına, haline, elindeki paraya bakmadan gel çocuklarına torunlarına belkide son paranla cips al..:)çok hoşuma gitti o yüzden bunu da öylesine paylaşmak istedim :))
-----------------------------bende kafam bozukken çok acayip dağnık takılırım birkere görerek herzamanki halinin o olup olmadığını anlıyamassınki :S
-
Triumph bunu yazdı:
-----------------------------
günlerden 23 nisan.ortaokula gidiyordum. kargalar bokunu yemeden müsamere yapıyordu bizimkiler. biz çocuk muyuz lan diyerekten en yakın arkadaşımla tellerden atlayıp firar etmeye kalkıştık. kısmen başardık.kısmen diyorum çünkü, tam ben atlarken müdür yardımcısı beni görmüştü. ve ağzından salyalar saçarak bana doğru koşuyordu.ben ise korkudan çırpınıyordum; ama çırpındıkça kendimi, içinden çıkılmaz bir pozisyona sokuyordum. gitgide dikenli tellere dolanıyordum. mabat(göt) dediğimiz bölgeden ağır yaralar almıştım. en sonunda arkadaş beni tutup çekti ve koşarak firar ettik firar ettik de nereye firar etmiştik hiç bir fikrimiz yoktu. ..............
-----------------------------umut sarıkaya tadında olmuş abi. bodrum sen ve tuvalet anında iyiydi :F
-
kız arkadaşımdan ayrılşdıktan sonra kedisi istedi bitmesini 4 gün sonra hamileyim diye mesaj atması
benimde senin durumun söz konusu oldugu gibi sonuda
meger kız arkadaşım beni özledigi için ve ayrılmak istemedigi buluşmak için bu yalanı uydurdugunu sölemesiyle
tekrardan hayata dönmem di
-
Buda benden bi kış akşamı arkadaşlarla biyerde oturduktan sonra eve dönüyordum bende bakkala girip biraz çekirdek cips falan alıyım film falan seyrederim dedim baya yoruldum beynim donmuştu içeri girdim ve kasadaki adama(!) abi bana 2 tane çekirdek verirmisin dedim kafamı kaldırdım ve bi baktım abi dediğim abi değil teyze 1-2 saniye bakıştıktan sonra pardon dedim ve ordan uzaklaştım :D
Birde küçükken markette annemle alışveriş yaptık ve kasadayken meyvesuyu almayı unuttuğumuzu farkettim ve geri dönüp almak için koşa koşa içecek reyonuna gidiyordum başım önde hayatla bağlantım kesilmiş bir vaziyette koşarken birşeye çarptım kafamı kaldırdığımda rahat 2m. boyunda yapılı bir zenciye çarptığımı farkettim biraz baktıtan sonra aynı hızda geriye döndüm ortalık sakinleştikten sonra meyve suyu aldım ve derin bi oh çektim :D
-
Şafak hesaplıyordum,
*Yapmış olduğum gün sayısının üstüne 95 ekliyordum, 460 çıkıyordu..
*460 dan, yapmış olduğum gün sayısını çıkartıyordum 73 yapıyordu..
Öyle bi garip hesaptı, Başım ağrımaya başladı, bıraktım hesaplamayı, Neyseki o 95 nasıl çıkmışsa yanlış çıkmış, halbuki ben 2 sinide doğru hesapladığıma emin gibiydim, Sanki doğa dışı bişey benle dalga geçmiş :l -
Köy ilkögretim okulunda görevliyim. İlk yılım. 2 adet ilkögretim müfettişi geldi. Benden en fazla 2,3 yaş büyükler. Öğlene kadar teftiş yaptılar. Ben tabi içimden sövüyorum. Farklı bir branşta ögretim yapsaydım ben de bunlar gibi müfettiştim böyle köyde sürünmeyecektim falan. Adamlar gittikten iki saat sonra haber geldi. Kasabaya inerken trafik kazası geçirmişler ikiside vefat etmiş. Halbuki bu yolda hiç ölümlü kaza olmazdı. Hepimiz de üzüntüden donup kalmıştık.