Başınızdan Geçen İlginç Veya Komik Olaylar.
-
wala bunun dogruluk payı ne bilmiyorum ama benm bi arkadasın basından gecmiş
istanbulda yürrüken sokakta 2 çingen karının kavga ettigini görmüş aralarında gecen diyalog söyle :
-kocama söyleyimde seni bi .iksin
öbür karıdan gelen cevap:
-.iksin iksinde gözü .m görsün
nihahahahaha :D:D:D:D
-
CiRKiN bunu yazdı:
-----------------------------wala bunun dogruluk payı ne bilmiyorum ama benm bi arkadasın basından gecmiş
istanbulda yürrüken sokakta 2 çingen karının kavga ettigini görmüş aralarında gecen diyalog söyle :
-kocama söyleyimde seni bi .iksin
öbür karıdan gelen cevap:
-.iksin iksinde gözü .m görsün
nihahahahaha :D:D:D:D
-----------------------------
zuhauhauha :D fıkra gibi la :Diyi koymuş lafı yanlız :D
-
az önce basıma geldi lan :D
saat 4 gibi marketten BUT aldım bildigimzi tavuk budu :D
eve geldim anam yemek yapacak ya annemin yanındayım annem folyoyu bi actı :| resmen ceset kokusu geldi :S ben dedim anne bu ölü gibi kokuyo annem espriyi patlattı oglum zaten ölü o !
işte az önce aldım fişi falan eliem gittim markete kasap reyonuna gittim abü bu verdigin but mu ? ceset mi ? adam dedi ? efendim anlamadım ? abi bu kodugum marketinden bişi alırsam orospu c.guym deiştir sunu kokuyo lan bu
adam aldı harbiden kokuo dedi bedne hadi ya ? nasıl anladın aq dedim snra adam ordan baska bi paketi actı oda kokuo ötekini actı oda kokuo 6-7 tane actı hepsi kokuyo sonra bi kızı cagırdı ordan aşşada but varmı dedi kız var dedi bi kasa but getirdiler hepsi kokuyo :D ben gülüorm :D artık yarıldım markette :D
sonra baget tarttı 5 ytl tutuyo dedi ben dedim üstümde para yoq almam adam ya verirsin sonra dio yok birader but alcam ben almam baget falan ! sonra kasaya gidelim paramı geri verin dedim ( bütün bunları 4 ytl için yapıyorm ) kasaya gittim fişi verdim aldım parayı ordan cıktım yandaki kasapa girdim ordan aldım but sonra markete girdim
kasaba dedim istersen satarım 5 ytl ye :D adam dumur oldu :D
-
biz dabbenin cekildigi pansiyon otelde kaldik iste tavan arasi bir yerde sokak isiklari kirmizi ben cin muhabbeti yaptim ak neyse bunlar tirsmadi tabi ben oyle saniyiorum lan kopekler havlamasin susmuyolar sabah ezani sustular neyse ben uyurken bununlari kesiyorum aradada tirstiriyorum ben uyur numarasi yapinca asrkadas rapci lan nekadar dua varsa okudu kulhu filan nekadar uzun sure varsa korkmuyanlar tirsti oteldede gercek ruhmu ne varmis neyse sallayin niye anlattiysam asil hikaya altta
ya ben hollandadayken arkadaslarla kaliyoruz buyuk bir ev iste odanin tekini internet kafeye cevirdik 3 masa ustu 1 laptop 2 de yedek pc vardi iste neyse herkez biseylerle ugrasiyor arkadasin pcde herturlu muzik programi filan var digerinde herturlu anima filim oyun bendede nerden gereksiz program hack olayi filan varsa var taa 2 3 yil once iste beni herneyse birgun disari ciktim geri aksam geldi miste yazi yazar ken klavye dikkatimi cekti harflerin yeri degismis saskin saskin bakarken hollandali arkadas sordum ne oldu bu klavyeye diye iste oda demesinmi
ya senin bilgisayara oturdumda klavye farkliydi tuslarin yerlerini degistirdim honk dedim dumur olup kaldim lan dingil okadar pc kullaniyorsun tuslarin yerini degistirince farkli yazacagini saniyorsun ne adamlar varya resmen sokmus tuslari yerdegistirmis kendi klavyesigibi yapmis birde ise yaramadi demesinmi :D
birkerede arkadaslara ipnelik yaptiydim rap konserine gidiyoruz arkadaslar cikacak iste soyliyecek bende bunlara pislik yapacam dediydim kendi kendime bir oladan dolayu neyse gittim bara her turlu votkayi kucuk su sisesine doldurdum votkanin tekide irlanda el yapimi %90 filan alko var iste yer kus adasi gidilecek yer selcuk neyse bakdim elamanlar durqakta bekliyor hava sicakmi sicak arkadasa hemen ne sicakya al su diye verdim buda lukur lukur dikmesiyle tukurmesi bir oldu deli dana gibi kosuyor yandi cocuk neyse baskasi geldi onada konser yerinde baskalarina kime versem bin pisman oluyor tipleri gorceniz bir ara konser sirasinda sahnedeki suyla yerdegistirmeyi dusundum ama votka bitmisti ak
-
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------az önce basıma geldi lan :D
saat 4 gibi marketten BUT aldım bildigimzi tavuk budu :D
eve geldim anam yemek yapacak ya annemin yanındayım annem folyoyu bi actı :| resmen ceset kokusu geldi :S ben dedim anne bu ölü gibi kokuyo annem espriyi patlattı oglum zaten ölü o !
işte az önce aldım fişi falan eliem gittim markete kasap reyonuna gittim abü bu verdigin but mu ? ceset mi ? adam dedi ? efendim anlamadım ? abi bu kodugum marketinden bişi alırsam orospu c.guym deiştir sunu kokuyo lan bu
adam aldı harbiden kokuo dedi bedne hadi ya ? nasıl anladın aq dedim snra adam ordan baska bi paketi actı oda kokuo ötekini actı oda kokuo 6-7 tane actı hepsi kokuyo sonra bi kızı cagırdı ordan aşşada but varmı dedi kız var dedi bi kasa but getirdiler hepsi kokuyo :D ben gülüorm :D artık yarıldım markette :D
sonra baget tarttı 5 ytl tutuyo dedi ben dedim üstümde para yoq almam adam ya verirsin sonra dio yok birader but alcam ben almam baget falan ! sonra kasaya gidelim paramı geri verin dedim ( bütün bunları 4 ytl için yapıyorm ) kasaya gittim fişi verdim aldım parayı ordan cıktım yandaki kasapa girdim ordan aldım but sonra markete girdim
kasaba dedim istersen satarım 5 ytl ye :D adam dumur oldu :D
-----------------------------sakamisin sen ya..