Basit Bir İşlem
-
zalimadam bunu yazdı
profilimden beni ara anlatayım sana. Kulak ağrısından pc başında duramıyorum
Geçmiş olsun hocam.
-
geçmiş olsun hocam telefon batarya bitti 5 dk şarz bitiyor
overlocker tarafından 23/Oca/15 12:15 tarihinde düzenlenmiştir -
Adım adım anlatayım:
Daft 'ın paylaşımındaki Win 7 Tüm Sürümler TR SP1 (Ekim 2012) dosyası çekilir.
Bu iso dosyası 3. parti bir yazılımla usb 'ye ya da dvd 'ye yazılır. Google Araması: http://goo.gl/0cEEDU
İşletim sisteminin kurulu olduğu dizindeki yedeklenmesi gereken ne varsa yedeklenir.
Duruma göre usb ya da dvd takılarak bilgisayara reboot (yeniden başlatma) uygulanır.
Bios menüye girilir (Delete ya da F2 olabilir)
Birincil öncelik usb ya da dvd olarak seçilir ve kaydedilip çıkılır.
Bu etapta bilgisayar yeniden başlar ve başladığında usb ya da dvd den başlayarak işletim sistemini yüklemeye koyulur.
(Ufak bir detay var. Eski işletim sisteminin kurulu olduğu dizini komple biçimlendirip oraya kurunca daha verimli olur. Üzerine kurunca windows.old klasörüne alıyor eski işletim sistemini)
Kurulum tamamlandıktan sonra %99 ihtimalle wireless kartını tanıyacağı için ssid seçilerek wi-fi ağına bağlanılır.
Windows update açılır ve windows update aracılığıyla gerek manuel gerek otomatik olarak eksik sürücülerin yüklenmesi sağlanır.
Toplam harcanan zaman (yedekleme hariç) hesaplanıyor: Bilgisayarın teknik donanımlarına göre değişkenlik gösterebileceğini belirteyim. Ortalama 35-40 dakika içerisinde tamamlanacaktır.
Yeni işletim sistemin (64 bit akanzi) hayırlı uğurlu olsun.
1049 tarafından 23/Oca/15 13:28 tarihinde düzenlenmiştir -
Haymatlos bunu yazdı
Adım adım anlatayım:
Daft 'ın paylaşımındaki Win 7 Tüm Sürümler TR SP1 (Ekim 2012) dosyası çekilir.
Bu iso dosyası 3. parti bir yazılımla usb 'ye ya da dvd 'ye yazılır. Google Araması: http://goo.gl/0cEEDU
İşletim sisteminin kurulu olduğu dizindeki yedeklenmesi gereken ne varsa yedeklenir.
Duruma göre usb ya da dvd takılarak bilgisayara reboot (yeniden başlatma) uygulanır.
Bios menüye girilir (Delete ya da F2 olabilir)
Birincil öncelik usb ya da dvd olarak seçilir ve kaydedilip çıkılır.
Bu etapta bilgisayar yeniden başlar ve başladığında usb ya da dvd den başlayarak işletim sistemini yüklemeye koyulur.
(Ufak bir detay var. Eski işletim sisteminin kurulu olduğu dizini komple biçimlendirip oraya kurunca daha verimli olur. Üzerine kurunca windows.old klasörüne alıyor eski işletim sistemini)
Kurulum tamamlandıktan sonra %99 ihtimalle wireless kartını tanıyacağı için ssid seçilerek wi-fi ağına bağlanılır.
Windows update açılır ve windows update aracılığıyla gerek manuel gerek otomatik olarak eksik sürücülerin yüklenmesi sağlanır.
Toplam harcanan zaman (yedekleme hariç) hesaplanıyor: Bilgisayarın teknik donanımlarına göre değişkenlik gösterebileceğini belirteyim. Ortalama 35-40 dakika içerisinde tamamlanacaktır.
Yeni işletim sistemin (64 bit akanzi) hayırlı uğurlu olsun.
hocam eyv. ya çıktı aldım adım adım gazamız mübarek olsun diyerekten bida bu daftın wuala linki iptal yandex de hepsini çekiyor var mıdır part 3 sadece çekebilceğim yöntem
Win 7 Tüm Sürümler TR SP1 -
overlocker bunu yazdı
hocam eyv. ya çıktı aldım adım adım gazamız mübarek olsun diyerekten bida bu daftın wuala linki iptal yandex de hepsini çekiyor var mıdır part 3 sadece çekebilceğim yöntem Win 7 Tüm Sürümler TR SP1
adamakıllı upload sitesi bulamadım. buyur leechturkten torrent: http://dosya.co/ecb5881d5e77201c/Windows_7_x64_Sp1_6in1_Aral%C4%B1k_2014_G%C3%BCncel_TR_MOTUN_iso.torrent_[leechturk]_(1).torrent
download linki en altta biyerde reklama tıklama aman :d 14 gönderen var.
-
hocam bu senin usb atabildiğimiz sürümü demi daftın part3ü yani
-
overlocker bunu yazdı
hocam bu senin usb atabildiğimiz sürümü demi daftın part3ü yani
Hocam USB'ye atabilmek için elinizde bir .iso dosyası ve USB içine boot edilebilir şekilde atabilmek için ek programlar da kullanmanız gerekiyor. ISO uzantılı olan dosyalar DVD'ye yazılabilir olanlardır.
-
Yanlış dosya , win 7 x64 bulman lazım .
Birde bilgisayarın kaç bit ... işlemcin ???
32bit makinaya 64 bit işletim sistemi olmaz .
-
Serdarr bunu yazdı
Yanlış dosya , win 7 x64 bulman lazım .
Birde bilgisayarın kaç bit ... işlemcin ???
32bit makinaya 64 bit işletim sistemi olmaz .
4gb ram dual-core 3.20 ghz
-
Everest tarzı bir program ile bilgisayarınızdaki bütün bileşenlerin özelliklerini liste halinde buraya yazın ki yorum yapabilelim.