Basit Bir İşlem

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

profilimden beni ara anlatayım sana. Kulak ağrısından pc başında duramıyorum

Geçmiş olsun hocam.

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    overlocker
    overlocker's avatar
    Erkek

geçmiş olsun hocam telefon batarya bitti 5 dk şarz bitiyor 

overlocker tarafından 23/Oca/15 12:15 tarihinde düzenlenmiştir

boş
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Adım adım anlatayım:

Daft 'ın paylaşımındaki Win 7 Tüm Sürümler TR SP1 (Ekim 2012) dosyası çekilir.

Bu iso dosyası 3. parti bir yazılımla usb 'ye ya da dvd 'ye yazılır. Google Araması: http://goo.gl/0cEEDU

İşletim sisteminin kurulu olduğu dizindeki yedeklenmesi gereken ne varsa yedeklenir.

Duruma göre usb ya da dvd takılarak bilgisayara reboot (yeniden başlatma) uygulanır.

Bios menüye girilir (Delete ya da F2 olabilir)

Birincil öncelik usb ya da dvd olarak seçilir ve kaydedilip çıkılır.

Bu etapta bilgisayar yeniden başlar ve başladığında usb ya da dvd den başlayarak işletim sistemini yüklemeye koyulur.

(Ufak bir detay var. Eski işletim sisteminin kurulu olduğu dizini komple biçimlendirip oraya kurunca daha verimli olur. Üzerine kurunca windows.old klasörüne alıyor eski işletim sistemini)

Kurulum tamamlandıktan sonra %99 ihtimalle wireless kartını tanıyacağı için ssid seçilerek wi-fi ağına bağlanılır. 

Windows update açılır ve windows update aracılığıyla gerek manuel gerek otomatik olarak eksik sürücülerin yüklenmesi sağlanır.

Toplam harcanan zaman (yedekleme hariç) hesaplanıyor: Bilgisayarın teknik donanımlarına göre değişkenlik gösterebileceğini belirteyim. Ortalama 35-40 dakika içerisinde tamamlanacaktır.

Yeni işletim sistemin (64 bit akanzi) hayırlı uğurlu olsun.

1049 tarafından 23/Oca/15 13:28 tarihinde düzenlenmiştir

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    overlocker
    overlocker's avatar
    Erkek
    Haymatlos bunu yazdı

Adım adım anlatayım:

Daft 'ın paylaşımındaki Win 7 Tüm Sürümler TR SP1 (Ekim 2012) dosyası çekilir.

Bu iso dosyası 3. parti bir yazılımla usb 'ye ya da dvd 'ye yazılır. Google Araması: http://goo.gl/0cEEDU

İşletim sisteminin kurulu olduğu dizindeki yedeklenmesi gereken ne varsa yedeklenir.

Duruma göre usb ya da dvd takılarak bilgisayara reboot (yeniden başlatma) uygulanır.

Bios menüye girilir (Delete ya da F2 olabilir)

Birincil öncelik usb ya da dvd olarak seçilir ve kaydedilip çıkılır.

Bu etapta bilgisayar yeniden başlar ve başladığında usb ya da dvd den başlayarak işletim sistemini yüklemeye koyulur.

(Ufak bir detay var. Eski işletim sisteminin kurulu olduğu dizini komple biçimlendirip oraya kurunca daha verimli olur. Üzerine kurunca windows.old klasörüne alıyor eski işletim sistemini)

Kurulum tamamlandıktan sonra %99 ihtimalle wireless kartını tanıyacağı için ssid seçilerek wi-fi ağına bağlanılır. 

Windows update açılır ve windows update aracılığıyla gerek manuel gerek otomatik olarak eksik sürücülerin yüklenmesi sağlanır.

Toplam harcanan zaman (yedekleme hariç) hesaplanıyor: Bilgisayarın teknik donanımlarına göre değişkenlik gösterebileceğini belirteyim. Ortalama 35-40 dakika içerisinde tamamlanacaktır.

Yeni işletim sistemin (64 bit akanzi) hayırlı uğurlu olsun.

hocam eyv. ya çıktı aldım adım adım gazamız mübarek olsun diyerekten bida bu daftın wuala linki iptal yandex de hepsini çekiyor var mıdır part 3 sadece çekebilceğim yöntem  Win 7 Tüm Sürümler TR SP1

boş
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo
    overlocker bunu yazdı

hocam eyv. ya çıktı aldım adım adım gazamız mübarek olsun diyerekten bida bu daftın wuala linki iptal yandex de hepsini çekiyor var mıdır part 3 sadece çekebilceğim yöntem  Win 7 Tüm Sürümler TR SP1

adamakıllı upload sitesi bulamadım. buyur leechturkten torrent: http://dosya.co/ecb5881d5e77201c/Windows_7_x64_Sp1_6in1_Aral%C4%B1k_2014_G%C3%BCncel_TR_MOTUN_iso.torrent_[leechturk]_(1).torrent

download linki en altta biyerde reklama tıklama aman :d 14 gönderen var.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    overlocker
    overlocker's avatar
    Erkek

hocam bu senin usb atabildiğimiz sürümü demi daftın part3ü yani

boş
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek
    overlocker bunu yazdı

hocam bu senin usb atabildiğimiz sürümü demi daftın part3ü yani

Hocam USB'ye atabilmek için elinizde bir .iso dosyası ve USB içine boot edilebilir şekilde atabilmek için ek programlar da kullanmanız gerekiyor. ISO uzantılı olan dosyalar DVD'ye yazılabilir olanlardır.

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Excel
    radres
    radres's avatar
    Erkek

Yanlış dosya ,  win 7 x64  bulman lazım .

Birde bilgisayarın kaç bit ... işlemcin ???

32bit makinaya  64 bit işletim sistemi olmaz .

valar morghulis ...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    overlocker
    overlocker's avatar
    Erkek
    Serdarr bunu yazdı

Yanlış dosya ,  win 7 x64  bulman lazım .

Birde bilgisayarın kaç bit ... işlemcin ???

32bit makinaya  64 bit işletim sistemi olmaz .

4gb ram dual-core 3.20 ghz 

boş
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Everest tarzı bir program ile bilgisayarınızdaki bütün bileşenlerin özelliklerini liste halinde buraya yazın ki yorum yapabilelim.

Toplam Hit: 2359 Toplam Mesaj: 28