Basit Bir Program Yazdırılcak Ücretiyle
-
Limitless bunu yazdı:
-----------------------------Peroksit bunu yazdı:
-----------------------------rene hocam 10 numara fakat işte tek txt olarak hepsini birleştirmiyicek yani ben 3 erli birleştir diyicem o klasördeki txt lerden 3 tanesini alıcak birkleştircek birleşmiş1.txt diye diğer 3 taneyi alıcak birleşmiş2.txt diye kayıt etcek
-----------------------------Sen sadece 3 erli birlestir diceksin ve program rasgele 3 tane txt mi seçicek hocam. Bu txtleri seçerken herhangi bi kriter varmı ?
-----------------------------bi klasör düşün içinde 200tane txt var.
klasörü göstericeksin.
3veya 5 erli birleştir diyeceksin. oda ilk 3/5 i alıp bi txt yapıcak.
sonraki 3/5i alıp 2.txt yapıcak böyle böyle gidicek :)
-
excellik bir işe benzior
-
hocam autoit ile yaptım buyur: (kaçarlı birleştireceğini seçebilirsin, C:\Birleşik1.txt falan diye kaydeder, dikkat et de önceden birleştirilmiş dosyanın üstüne yazmasın)
http://www.multiupload.com/5ZZB2VLJAX
bunda virüs vardır ben kullanmam diyenlere AutoIT kaynak kodu:
#include #include $dir = FileSelectFolder("klasör seç", "") $i = InputBox("soru", "kaçarlı birleştireyim?", 3) $dosyalar = _FileListToArray($dir, "*.txt", 1) If @error = 4 Then MsgBox(0, "hata", "dosya yok") Exit EndIf $a = 0 $index = 1 While 1 $a = $a + 1 $oku = FileRead($dir & "\" & $dosyalar[$a]) If Mod($a,$i) = 1 Then $s = $oku Else $s = $s & @CRLF & @CRLF & $oku EndIf If Mod($a, $i) = 0 Then FileWrite("C:\Birleşik" & $index & ".txt", $s) $index = $index + 1 $s = "" EndIf If $a = $dosyalar[0] And Not ($s == "") Then FileWrite("C:\Birleşik" & $index & ".txt", $s) If $a = $dosyalar[0] Then Exit WEnd -
Daft bunu yazdı:
-----------------------------hocam autoit ile yaptım buyur: (kaçarlı birleştireceğini seçebilirsin, C:\Birleşik1.txt falan diye kaydeder, dikkat et de önceden birleştirilmiş dosyanın üstüne yazmasın)
http://www.multiupload.com/5ZZB2VLJAX
bunda virüs vardır ben kullanmam diyenlere AutoIT kaynak kodu:
#include #include $dir = FileSelectFolder("klasör seç", "") $i = InputBox("soru", "kaçarlı birleştireyim?", 3) $dosyalar = _FileListToArray($dir, "*.txt", 1) If @error = 4 Then MsgBox(0, "hata", "dosya yok") Exit EndIf $a = 0 $index = 1 While 1 $a = $a + 1 $oku = FileRead($dir & "\" & $dosyalar[$a]) If Mod($a,$i) = 1 Then $s = $oku Else $s = $s & @CRLF & @CRLF & $oku EndIf If Mod($a, $i) = 0 Then FileWrite("C:\Birleşik" & $index & ".txt", $s) $index = $index + 1 $s = "" EndIf If $a = $dosyalar[0] And Not ($s == "") Then FileWrite("C:\Birleşik" & $index & ".txt", $s) If $a = $dosyalar[0] Then Exit WEnd
-----------------------------eyw hocam tam istediğim gibi benim gibi böyle bir programa ihtiyacı olanlar kullanabilir tam istediğim gibi ister 6 şar ister 10 ar birleştiriyor
-
bnada program lazım aslında ptt nin interaktif sorgulamasıyla alakalı yardımcı olabilecek varmı?
-
batch ile yaptim. 50 tl alayim bende ha?
title TXT Birlestirici @echo off color 1F cls echo. echo hosgeldiniz. echo Simdi bir klasor adi belirleyin, bu klasorun icine txt dosyalarini atacaksiniz. echo ne kadar txt dosyasi atarsaniz atin, hepsini tek dosyada birlestirecek. echo eger parcalara ayirmak istiyorsaniz parca parca klasorun icine txt dosyalarini echo atabilirsiniz. Ornek ilk birlestirmede 20, ikinci birlestirme icin tekrar echo programi acip 20 tane daha txt dosyasi atarsaniz ikinci parcayida birlestirir. echo. echo BOSLUK VE TURKCE KARAKTER KULLANMAYINIZ. set /P klasoradi=Klasor adi: mkdir %klasoradi% cd %klasoradi% echo. echo. echo %klasoradi% adinda bir klasor olusturuldu. echo txt dosyalarinizi bu klasorun icine atin. echo. echo. echo TXT Dosyalarini klasor icine attiysaniz bir tusa basip devam edin. pause >NUL cls echo. echo TXT Dosyalari hangi isimde birlestirilsin? set /P dosyaadi=Dosya adi: echo %dosyaadi%.txt adinda bir dosya %klasoradi% klasoru icinde olusturulacak. echo. echo. echo. echo isleme devam etmek istiyorsaniz bir tusa basin. pause >NUL cls echo islem suruyor... copy /B *.txt %dosyaadi%.txt echo. echo islem tamam, cikmak icin bir tusa bas. pause >NUL