folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Basit Bir Roket Veya Havai Fişek

Basit Bir Roket Veya Havai Fişek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek
    ricin bunu yazdı:
    -----------------------------

hoca sana tavsiyem ankaradki hobby time den roket motru alıp 2-3 tane ufak roket yapıp işi ufaktan kapmaya çalışmak ben geçen rene hocanın roket fırlatma videosunu izledim süperdi ama step to step ilerlemen lazım o tür roketler yapabilmen için...

roket motoru 4-5 newtondu ve fiyatıda 7-8ytl arasıydı sanısam...kolay gele....

hoca internet sitesi falan varsa bi versene bi.

ileride benimde işime yarayacak çünkü

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MummifiedCorpse
    MummifiedCorpse's avatar
    Erkek
    A_REX bunu yazdı:

dostum peki roket atarları nasıl açıklayacan iki aşamalı patlayıcı başlıklı mermi yoksa_?

roket atar atıldıgı yerde nasıl parlıyor atılırken başlıga el bombasımı takıyorlar :)))

genel olarak kullanılmaya bilir fakat patlayıcı başlıklı mermiler vardır.

Dostum Roket Atarlarda normalde seker ama ona fazla basınc verildiği için ilk carptıgı yerde patlıyor

Sizler, yani yeni Türkiye"nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz... Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir. Gazi.Mustafa Kemal Atatürk
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek
    ziyan bunu yazdı:
    antivir-US bunu yazdı:
    hoca internet sitesi falan varsa bi versene bi.

ileride benimde işime yarayacak çünkü

http://www.oktanyumroket.com/propellants/yakitlar.html

burayı ıyı oku hatmet sonra kendı yakıtını yapma calısmalarına basla olmadı 7N/sn lık yenı roketler cıkacak onlardan alırsın..
    ben sana yazın kno3 gonderırırım ınsAllah
    allah senden bin kere razı olsun hoca...

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TrKomando89
    TrKomando89's avatar
    Erkek
    MummifiedCorpse bunu yazdı:
    A_REX bunu yazdı:

dostum peki roket atarları nasıl açıklayacan iki aşamalı patlayıcı başlıklı mermi yoksa_?

roket atar atıldıgı yerde nasıl parlıyor atılırken başlıga el bombasımı takıyorlar :)))

genel olarak kullanılmaya bilir fakat patlayıcı başlıklı mermiler vardır.

Dostum Roket Atarlarda normalde seker ama ona fazla basınc verildiği için ilk carptıgı yerde patlıyor

birader ben hayatımda böyle uydurma görmedim. koskoca ordu, milyar dolarlık bütçesiyle şeker+PN yakıt kullanıyo diyosun ha?

o bişey değil, bide patlayıcı başlık die bişey yok, basınçlı olduğundan patlıyo diyosun??..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagilgurbuz
    cagilgurbuz's avatar
    Erkek

hobbytimeın motorları nı açıkcası beğenmedim oktanyum motorlarını dene farkı gör hem 7N hemde ucuz

www.oktanyuroket.com incele almak istersen sitenin altında mail adresi var ekle  

The pain you feel today is the strength you feel tomorrow.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek

trkonmando hocam bu rpg nin kanatçılarını fırlatmadan sonra nasıl açabiliriz...senin patetes tüfeğinin rpg sini tasarlıyorum birde istediğim pic'i bulabilem manyak bir güdüm yapacam ama yok...

birde bu tarz bir kapsülün dış gevdesi neyden olmalı ? ben aliminyumdan yapıp iç yanma odasını biraz daha değişik haiff ve sert bir malzemeden yapmayı düşünüyorum aklıma fiber geldi hiç olmazsa demene aşamasında kolay kolay patlama yapmaz...ben bu tarz minik roketlere kanatçık konrolü yapmaya çalışıyorum ama şu aralar açız yapacak bişey yok....bir ara msn den konuşak hocam...

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TrKomando89
    TrKomando89's avatar
    Erkek

basit bi sistem arkadaki malzeme hafif, ve hava delikleri var, hızlanınca bu deliklerden içeri giren hava booster ı alıp götürüyo, kanatçıklarda serbest kalıyo, ister kanatçıkların açılması için yay koyarsın, ister kendinden açılması için aerodinamik bi yapı tasarlarsın rüzgar vurunca açılcak şekilde.

booster çıkarken kanatçıkların açılmasını sağlayan basit bi mekanizmada yapabilirsin ama sürtünme yaratıcağı için booster takılı kalabilir roketin arkasına.

en güzeli rüzgarın açmasını sağlıcak aerodinamik yapı, ki büyük ihtimal kendiliğinden açılır yerçekimi sebebiyle ve döndüğü için merkezkaç kuvvetiyle sürekli açık kalır. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    amonyum perklorat hakkında bilgisiolan varmı teymin yada yapımı

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek
    TrKomando89 bunu yazdı:

basit bi sistem arkadaki malzeme hafif, ve hava delikleri var, hızlanınca bu deliklerden içeri giren hava booster ı alıp götürüyo, kanatçıklarda serbest kalıyo, ister kanatçıkların açılması için yay koyarsın, ister kendinden açılması için aerodinamik bi yapı tasarlarsın rüzgar vurunca açılcak şekilde.

booster çıkarken kanatçıkların açılmasını sağlayan basit bi mekanizmada yapabilirsin ama sürtünme yaratıcağı için booster takılı kalabilir roketin arkasına.

en güzeli rüzgarın açmasını sağlıcak aerodinamik yapı, ki büyük ihtimal kendiliğinden açılır yerçekimi sebebiyle ve döndüğü için merkezkaç kuvvetiyle sürekli açık kalır. 

hocam bu aletin kanatçıkları açıldıktan sonra dönüyormu? yoksa sabit olup rüzgar etkisiyle roket mi dönüyor?

birde az evvel haberlerde rpg atan asker görüntüleri vardı bu alet baya bir tepiyor..acaba diyorum senin patete tüfeği gibi bu dalganını çıkışını gaz başıncıyla felan mı atsak yada gazı yakarız oluşacak başınctan dalga fırlar belirli bir geçikme ile de roekt ateşler :D daldan dala oldu ama aklıma gelenler bunlar sağlma bişey kullanılamıyacağı kesin aliminyumu yamulltur ve kanatçıkları gizleyen kılıf ezilirse fırlatmadan sonra kanatçıklar açılmayabilir...

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
Toplam Hit: 5845 Toplam Mesaj: 20