Basit Bir Soru Fotoğraf Odaklama
-
lanet olası lensin diyaframını 1.8 de tutma :) 4 den yukarı bi değer yaparsan daha iyi olur,alan derinliğine ihtiyaç duymadığımda fix 8 de kullanıyorum ben,çözümüde yazmış arkadaşlar öncelikle bi obje koy durduğun yere,manuel odakla sonra kendin geç ve çek bitti gitti
-
Hakkinen bunu yazdı
önce saksı yastık veya bi obje koy onu manuel odakla sonra denklanşöre bas saksıyı yastıgı vb çek kendin geç oraya aynı çizgide aynı yerde olmaya dikkat et..
bu iste :D
-
piskopatix bunu yazdıHakkinen bunu yazdı
önce saksı yastık veya bi obje koy onu manuel odakla sonra denklanşöre bas saksıyı yastıgı vb çek kendin geç oraya aynı çizgide aynı yerde olmaya dikkat et..
bu iste :D
Ciddi ciddi bunu mu yapıyorsunuz yani ? Kameramın Canını yiyeyim ben
-
Evlen yenge çeksin seni
-
ayrıca magic lantern de odak noktasına girince otomatik çekme olayı var diye biliyorum,aşağı yukarı bi yeri odaklarsın,2 snye ayarlarsın geçersin karşıya bi adım ileri veya geri gidersin odağı yakalayınca çekime başlar
-
Daha pratik cozumler lazim
-
Tnrsk bunu yazdı
ayrıca magic lantern de odak noktasına girince otomatik çekme olayı var diye biliyorum,aşağı yukarı bi yeri odaklarsın,2 snye ayarlarsın geçersin karşıya bi adım ileri veya geri gidersin odağı yakalayınca çekime başlar
şu an hala onu araştırıyorum menü çok karışık hale gelir filan riskleri var gibi şeyler okuduğum için elim gitmedi güzel bir rehber vs varmı ne yapılıp ne yapılamıyor bakabilecğeim