BASIT BIR TROJAN YAPIMI (Visual Basic)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hunter
    j4x
    j4x's avatar
    Erkek
    ertan bunu yazdı:

gVeR bunu yazdı:

Sen kimsin ertan , benim adamlıımla urasıyon ,dangalak herif sende tüm mesajları alıntı olan dallamalardansın görünen bi daha hakkımda bise yaz yiyosa skerim derini akıllı ol, bise yapıyosan doru düzgün yap bari ...

Bu arada truvaa yazılır herhalde niye yazılmasınki?

Bak arkadaşım terbiyeli ol.Ben üretken bir insanım bunu bil.Ama kendim yeni birşey öğrendim mi veya yaptım mı bunu da paylaşırım.Yakında iki program göndereceğim.O zaman anlarsın.Eğer istemiyorsan yorum yapma.Okumu ma da.

O zaman adam gibi söle bizde senin adamlıgını bilelim.Yorumlara açık olmalısın , yoksa bi b*k yapamazsın hiç bi zaman.Ayrıca yolladıın program kodları beni ilgilendirmiyo istersen planet-source-code deki tüm kodları yaz,bananeki?!Ben ilk basladıımda bu koddaki johnsysinfo yu bulamamıstım bakanlar anlamaz belki diye dedim her seyi g*tunden anlamak gerekmiyor ama öyle de yapmaya devam edebilirsin..

The king is bleeding.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

Tamam kardeşim sen işine bak.Sen kendine göre haklısın.Burdan yararlanmak isteyenler yararlansınlar

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
Toplam Hit: 8153 Toplam Mesaj: 13