Basit Çözümler :)
-
Kurşunkalem olayı gerçekten doğrudur. Zamanında gerçekten dalga konusu olmuştu bu yüzden amerikalılar (:
-
NowalgiN bunu yazdı:
-----------------------------
Kurşunkalem olayı gerçekten doğrudur. Zamanında gerçekten dalga konusu olmuştu bu yüzden amerikalılar (:
-----------------------------zaten daha olayı okurken aklıma geldi bu çözüm
niye öyle bi dangalaklık yapmışlar anlamadım
uzay muhabbetinin faydaları da yok değil
örneğin havasız ortamda resim çekilememesinden dolayı ilk dijital fotoğraf makinesi ay yolculuğu için yapılmıştır
söz konusu uzay kalemleri için
http://www.spacepen.com/
-
biz işin biraz pratiğine değil beleşliğine kaçan bir milletiz.
-
zor olanı tercih ederim kolay işi sevmem :)
hakkat yaw basit düşüncen egerek yok güzeli kasmaya f...
-
güçlü bir elektrik motoru bir xray cihazından hem daha fazla elektrik harcar, hem gürültüsü çok fazla, hem çok da güvenilir bi yöntem değil.
diğer meselede ise, kalem sadece uzay araştırmaları için yapılmadı. suyun bilmem kaç metre derinliğinde sizin kurşun kalem pek de fayda vermez...
-
Gecenlerde alman bi adamla konustum. biz şöleyik siz şölesiniz felan konusuyoz işte adam bana aynen sunu dedi;
siz Türklerde bi uzay aracı yapıp uzaya gidemezsiniz.ama bu işten vazgecmessiniz, tahta merdivenleri üst üste birleştirip yine de gidersiniz oraya :)
-
Tuttum bu yazıyı =)
-
harbi güzelmiş sağol
-
güzel :)
-
mizahi bunu yazdı:
-----------------------------güçlü bir elektrik motoru bir xray cihazından hem daha fazla elektrik harcar, hem gürültüsü çok fazla, hem çok da güvenilir bi yöntem değil.
diğer meselede ise, kalem sadece uzay araştırmaları için yapılmadı. suyun bilmem kaç metre derinliğinde sizin kurşun kalem pek de fayda vermez...
-----------------------------mantıklı bi neden oldugunu biliyodum :)
ha bu arada şu uzay kalemlerinden kullanan varmı ? nası bişe