Basit İngilizce Anlatımlı Haber Siteleri Arıyorum
-
Arkadaşlar basit ingilizce kullanarak anlatım yapan türkiyeden veya dünya çapında haber siteleri arıyorum.
Today zaman felan değilde daha basit ingilizceyle anlatım yapan yerler istiyorum arkadaşlar
-
http://www.bbc.co.uk/worldservice/learningenglish/
burada haber gibi konular ve konuşmalar var ama tabi güncel konular olmuyor.
-
Voice of america sitesini tavsiye eder hocam
-
http://www.voanews.com/
-
RockZs bunu yazdı
http://www.bbc.co.uk/worldservice/learningenglish/
burada haber gibi konular ve konuşmalar var ama tabi güncel konular olmuyor.
herkese teşekkürler
hocam o tarz değilde güncel haber sitesi tarzında arıyorum burayada bakarım ama teşekkürler
-
Çizik atayım güzel konu çok işime yarar.
-
çizik
-
valla ben lısedeyken todays zaman okuyordum yada sonra cıktı sanırım todayszaman lısem alsancaktaydı konsolosluklar var fılan vardı etrafta populer gazetelerı bulabılyorduk guncel olarak da dailynews fılan yanlıs hatırlamıyorsam burada da basılıyordu o gazeteler .
bır de ıstanbulda fılan hurrıyetnews fılan denk gelmıstı gozume .
ama turkce kaynagın ıngılızceye cevrılmıs halını okumanı pek tavsıye etmem acıkcası dırekt olarak ıngılız yada amerikan gazetlerını takıp edeblırsın gelıstırme anlamından . todayszamandan basıtı var mı ?
-
reddit de takılabilirsin
-
hipokondriyak bunu yazdı
valla ben lısedeyken todays zaman okuyordum yada sonra cıktı sanırım todayszaman lısem alsancaktaydı konsolosluklar var fılan vardı etrafta populer gazetelerı bulabılyorduk guncel olarak da dailynews fılan yanlıs hatırlamıyorsam burada da basılıyordu o gazeteler .
ama turkce kaynagın ıngılızceye cevrılmıs halını okumanı pek tavsıye etmem acıkcası dırekt olarak ıngılız yada amerikan gazetlerını takıp edeblırsın gelıstırme anlamından . todayszamandan basıtı var mı ?
zaman today biraz ağır geldi bana yüzde yüz anlıyamıyorum çünki haber sitelerinin tümünde sanırım farklı bir üslup kullanılıyor. O nedenle daha basitini aradım fakat en basit şekilde anlatım yapan site zaman today midir ?
-
Bandito bunu yazdıhipokondriyak bunu yazdı
zaman today biraz ağır geldi bana yüzde yüz anlıyamıyorum çünki haber sitelerinin tümünde sanırım farklı bir üslup kullanılıyor. O nedenle daha basitini aradım fakat en basit şekilde anlatım yapan site zaman today midir ?
turkce kaynagı okuma dırekt bbc learning ı takıp et . ille gazete okuman yada haber dınlemen gereklı degıl ıngılızce altyazılı fılm ızle dızı ızle lostu ızle mesela . bbc e gır bılmedıgın ve cok tekrarlanan kelımelere bak . bır sure sonra zaten kelımelerın ne demek oldugunun anlamını algılayabılıyorsun. tek tek cevırı yapmanın bır anlamı yok. tabı gramer bılgın bıraz olmalı