Basit Numaralar İle Gazeteye Röportaj Vermek..
-
Vatandaşın birisi ( hacker miş ) Hürriyetten Ayşe ARMAN'a röportaj vermiş..
http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/23369267.asp?yazarid=12&hid=23359927
Bu vatandaşın tek numarası Trojan kullanarak bilgisayarlara girmek..Bizle niye röportaj yapmıyorlar yahu ?
-
Adam reklamını yapmaya çalışıyor hocam :D baya iş haline getirmiş mevzuyu.
-
İndirmiş spynet'i hackercılık oynuyo :D
Edit:Bi konu vardı ya denyonun biri .tr.gg sitesi kurmuş 4 çeşit hackercılık vardır şimdi size hepsini öğreticem diyodu.
1. msn hackercılık
2. bilgisayar hackercılık
diye gidiyodu böyle kimdi o mal :D Baktımda linki bulamadım şimdi. O ibiş yüzünden takıldı dilime hackercılık diye kelime uydurmuş.
Edit2: Buldum.
http://hackerakademi.tr.gg/Hacker-olmak-ders-1.htm
pcdoktor636 tarafından 26/May/13 22:23 tarihinde düzenlenmiştir -
okurken ben utandım amugakoyum.
CD-ROM'u açayım mı ?
- TAK CDROM AÇILIYOR Bİ KEZ DAHA DEHŞETE DÜŞÜYORUM.
redhacki göklere çıkaranla bu röportaj kafası aynı işte..
-
Herşeyin her olayın,savaşın,mucadelenin fertleri ve kahramanları olur her perdenin ardı olur kimsenin aralayamadığı fertleri ve savaşçıları o görünmeyenlerin mirası ile geçinenlerdir.
Herkes onları bilir sıradan sayar ama herkes o isimsiz kahramanları anar saygı duyar ve korkar.
işte seninle röportaj yapılmamasının bir nedeni. sen o kodu yaratıyorsun o kamilde sınırlı kullanımla bilmeyene sevdirir kendini. ama oda biliyorki asıl shift+delete senin kontrolunda olduğu:)
-
-
Siktirsin gitsin amk milletten gizli webcam açıyormuş.Oraya boşuna bildirim ışığı koymamışlar değil mi ?
-
tek yaptığı trojan atmak la bu bebenin
-
"Dedektiflik şirketlerinde çalışıyormuş hacker." normal takip ajanları fiziksel takipten tatmin olmayınca buna geliyolarmış. :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Bukadar beyinsiz bir kadın olamaz. Kendisi heryeniyi ilk gören bir burjuva sanki, geri kalanlarda köylüden oluşuyo... m.k populistik cahil karısı... Bunu nasıl köşe yazarı yapıyolar ayıkamadımki.. Multi zengin beyefendilerin altına yatmakta 1 numara...
ayşe arman says: "wooooowww nambır vannn olduuumm canıımmmm..."
-
bu kadına bende mi mail atsam ne :D içinede gerizekalı yazarımsılar için dersler videosu koyarım açarsa içeri sızarız beyler :D
-
bilmedigi konular hakkinda haber yapmaya kalkarsan boyle keklerler iste adami