folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Başka Bilgisayarın İpi Üstünden Nete Bağlanmak

Başka Bilgisayarın İpi Üstünden Nete Bağlanmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

team viewer ile vpn kuran varmı?

konusu tam isteğimi sağlayamadı daha doğru team sağlayamadı. Sigorta şirketinin biriyle konuştum saolsunlar bana uzaktan bağlantı verdiler

ama tramer ve diğer web üstünden çalışan şirketlere ulaşmam lazım

vpn alıp ip tanıtma işine girersem başolmaz çünkü her bir işyeri sadece 1 ip kullanabiliyor 2. ip için tobb da kayıt olması felan lazım sonra ticaret odasından ip tanımlaması vs vs çok çok uzun iş

bazı şube acente yazılımları var bunları yapan ama 20 gün için 1500 TL yazılım parası vermekte istemiyorum

çözüm yolları olan varmı?

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

abi şirkette kullandığın bilgisayara openvpn kursan sonra bağlanmak istediğin yerlere onun üzerinden bağlanmaya çalışsan olmuyor mu?

eski konuyu okumadım ama.

ben iş yeri için öyle yapıyorum. önce istanbul ofisine evden vpn yapıyorum. Ardından istanbul ofisine vpn sağlandığında o bağlantı açıkken tekrar ankara ofisine vpn yapıp database bağlantısı kuruyorum.

Senin istediğinde böyle bir olay değil mi?

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

OPENVPN kullanmadım hiç şimdi msi yi hem buna hem hareketliye kuracam öyle bağlayınca onun üstünden bağlantı oluyormu 

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

Alperim Remote desktop system işini görmüyormu ?

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    HoLyCat bunu yazdı

denemedim ki amk :) cumartesi test edeceğmi kurup siz yazında :)=

remote desktop o masa üstne bağlanmakmı sadece?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

abicim sen şunu yapmak istemiyor musun temel olarak ?

Sen dışarı çıkacaksın ve dışardan ofisteki bilgisayara bağlanıp ordaymışsın gibi kullanacaksın değil mi ?

1) Team viever kur hatta ticari kullanımı satın mis gibi kullan

2) IP adresin zaten sabit windows uzak masaüstü bağlantısı kur sanki ofisteymiş gibi kullanırsın

önceki konuda da böyle bişey istemiştin ama ben tam olarak anlattığın şeyi anlamamıştım. Bu değil mi istediğin ?

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı

abicim sen şunu yapmak istemiyor musun temel olarak ?

Sen dışarı çıkacaksın ve dışardan ofisteki bilgisayara bağlanıp ordaymışsın gibi kullanacaksın değil mi ?

1) Team viever kur hatta ticari kullanımı satın mis gibi kullan

2) IP adresin zaten sabit windows uzak masaüstü bağlantısı kur sanki ofisteymiş gibi kullanırsın

önceki konuda da böyle bişey istemiştin ama ben tam olarak anlattığın şeyi anlamamıştım. Bu değil mi istediğin ?

yok hocam ozaman ofisde zaten başka çalışanlar olacak ben zadece ofisin ipinin üstünden notebookumdan çözülemeyen işleri çözeceğim

sigorta sistemine başka ipden giremiyorsun illa iş leri ipinden girecen bana lazım olan o

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam şu makale gayet güzel anlatmış ama bilirim sen tembel adamsın ve siksen yapmazsın bunu :D o yüzden daha basit birşeyler bulacam sana

http://www.cozumpark.com/blogs/sa_server/archive/2008/03/24/_3101_sa-server-2006-enterprise-edition-kurulum-_3101_sa-server-kurulumu.aspx

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı
    HoLyCat bunu yazdı

denemedim ki amk :) cumartesi test edeceğmi kurup siz yazında :)=

remote desktop o masa üstne bağlanmakmı sadece?

Evet masaüstüne bağlanıyor.

Açtığın yetkiye göre sınırlandırmalar yapabiliyorsun.

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam şu internet aleminde sana yardım edecek tek link budur denedim oldu süper manyak ötesi bişey :)

http://www.cozumpark.com/blogs/3party/archive/2008/03/17/ccproxy-kurulumu-konfig-rasyonu-nternet-payla-m-log-analizi.aspx

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı

Hocam şu internet aleminde sana yardım edecek tek link budur denedim oldu süper manyak ötesi bişey :)

http://www.cozumpark.com/blogs/3party/archive/2008/03/17/ccproxy-kurulumu-konfig-rasyonu-nternet-payla-m-log-analizi.aspx

port açmak lazımmı

Toplam Hit: 2115 Toplam Mesaj: 15