Başka Bilgisayarın İpi Üstünden Nete Bağlanmak
-
team viewer ile vpn kuran varmı?
konusu tam isteğimi sağlayamadı daha doğru team sağlayamadı. Sigorta şirketinin biriyle konuştum saolsunlar bana uzaktan bağlantı verdiler
ama tramer ve diğer web üstünden çalışan şirketlere ulaşmam lazım
vpn alıp ip tanıtma işine girersem başolmaz çünkü her bir işyeri sadece 1 ip kullanabiliyor 2. ip için tobb da kayıt olması felan lazım sonra ticaret odasından ip tanımlaması vs vs çok çok uzun iş
bazı şube acente yazılımları var bunları yapan ama 20 gün için 1500 TL yazılım parası vermekte istemiyorum
çözüm yolları olan varmı?
-
abi şirkette kullandığın bilgisayara openvpn kursan sonra bağlanmak istediğin yerlere onun üzerinden bağlanmaya çalışsan olmuyor mu?
eski konuyu okumadım ama.
ben iş yeri için öyle yapıyorum. önce istanbul ofisine evden vpn yapıyorum. Ardından istanbul ofisine vpn sağlandığında o bağlantı açıkken tekrar ankara ofisine vpn yapıp database bağlantısı kuruyorum.
Senin istediğinde böyle bir olay değil mi?
-
OPENVPN kullanmadım hiç şimdi msi yi hem buna hem hareketliye kuracam öyle bağlayınca onun üstünden bağlantı oluyormu
-
Alperim Remote desktop system işini görmüyormu ?
-
HoLyCat bunu yazdı
denemedim ki amk :) cumartesi test edeceğmi kurup siz yazında :)=
remote desktop o masa üstne bağlanmakmı sadece?
-
abicim sen şunu yapmak istemiyor musun temel olarak ?
Sen dışarı çıkacaksın ve dışardan ofisteki bilgisayara bağlanıp ordaymışsın gibi kullanacaksın değil mi ?
1) Team viever kur hatta ticari kullanımı satın mis gibi kullan
2) IP adresin zaten sabit windows uzak masaüstü bağlantısı kur sanki ofisteymiş gibi kullanırsın
önceki konuda da böyle bişey istemiştin ama ben tam olarak anlattığın şeyi anlamamıştım. Bu değil mi istediğin ?
-
KaRaKuLe bunu yazdı
abicim sen şunu yapmak istemiyor musun temel olarak ?
Sen dışarı çıkacaksın ve dışardan ofisteki bilgisayara bağlanıp ordaymışsın gibi kullanacaksın değil mi ?
1) Team viever kur hatta ticari kullanımı satın mis gibi kullan
2) IP adresin zaten sabit windows uzak masaüstü bağlantısı kur sanki ofisteymiş gibi kullanırsın
önceki konuda da böyle bişey istemiştin ama ben tam olarak anlattığın şeyi anlamamıştım. Bu değil mi istediğin ?
yok hocam ozaman ofisde zaten başka çalışanlar olacak ben zadece ofisin ipinin üstünden notebookumdan çözülemeyen işleri çözeceğim
sigorta sistemine başka ipden giremiyorsun illa iş leri ipinden girecen bana lazım olan o
-
hocam şu makale gayet güzel anlatmış ama bilirim sen tembel adamsın ve siksen yapmazsın bunu :D o yüzden daha basit birşeyler bulacam sana
-
DJ_Alper bunu yazdıHoLyCat bunu yazdı
denemedim ki amk :) cumartesi test edeceğmi kurup siz yazında :)=
remote desktop o masa üstne bağlanmakmı sadece?
Evet masaüstüne bağlanıyor.
Açtığın yetkiye göre sınırlandırmalar yapabiliyorsun.
-
Hocam şu internet aleminde sana yardım edecek tek link budur denedim oldu süper manyak ötesi bişey :)
-
KaRaKuLe bunu yazdı
Hocam şu internet aleminde sana yardım edecek tek link budur denedim oldu süper manyak ötesi bişey :)
port açmak lazımmı