Başka Bir Siteden Bir Sayfa Okumak Ve İşlemek
-
Arkadaşım php de CURL diye bi olay var, birazcık araştır bişiler yaparsın..
Edit: Bu arada sitenin logosu berbat eklemeden geçemicem...
-
Uyarı: Bu siteyi ziyaret etmek, bilgisayarınıza zarar verebilir.www.balikesirgundem.com adresindeki web sitesi, bilgisayarınıza zarar verebilecek veya izniniz olmadan çalışabilecek kötü amaçlı yazılım barındıran www.sayfam.net sitesinden öğeler içeriyor. Kötü amaçlı yazılım içeren bir web sitesini yalnızca ziyaret etmek bile bilgisayarınıza virüs bulaşmasına yol açabilir.Bu öğelere ilişkin sorunlar hakkında ayrıntılı bilgi için www.sayfam.net için Güvenli Tarama tanı sayfası sayfasını ziyaret edin.Bu siteyi ziyaret etmenin bilgisayarıma zarar verebileceğini biliyorum senin site için çıkıyor :W
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------Uyarı: Bu siteyi ziyaret etmek, bilgisayarınıza zarar verebilir.www.balikesirgundem.com adresindeki web sitesi, bilgisayarınıza zarar verebilecek veya izniniz olmadan çalışabilecek kötü amaçlı yazılım barındıran www.sayfam.net sitesinden öğeler içeriyor. Kötü amaçlı yazılım içeren bir web sitesini yalnızca ziyaret etmek bile bilgisayarınıza virüs bulaşmasına yol açabilir.Bu öğelere ilişkin sorunlar hakkında ayrıntılı bilgi için www.sayfam.net için Güvenli Tarama tanı sayfası sayfasını ziyaret edin.Bu siteyi ziyaret etmenin bilgisayarıma zarar verebileceğini biliyorum senin site için çıkıyor :W
-----------------------------mozillamı kullanıyorsun sen... kimsede böyle bişey olmuyorda bir tek sendemi oluyor ?
-
discoteam_487 bunu yazdı:
-----------------------------Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------Uyarı: Bu siteyi ziyaret etmek, bilgisayarınıza zarar verebilir.www.balikesirgundem.com adresindeki web sitesi, bilgisayarınıza zarar verebilecek veya izniniz olmadan çalışabilecek kötü amaçlı yazılım barındıran www.sayfam.net sitesinden öğeler içeriyor. Kötü amaçlı yazılım içeren bir web sitesini yalnızca ziyaret etmek bile bilgisayarınıza virüs bulaşmasına yol açabilir.Bu öğelere ilişkin sorunlar hakkında ayrıntılı bilgi için www.sayfam.net için Güvenli Tarama tanı sayfası sayfasını ziyaret edin.Bu siteyi ziyaret etmenin bilgisayarıma zarar verebileceğini biliyorum senin site için çıkıyor :W
-----------------------------mozillamı kullanıyorsun sen... kimsede böyle bişey olmuyorda bir tek sendemi oluyor ?
-----------------------------
chrome :W -
Koskoca
da bana yardımcı olacak arkadas yokmu şimdi ?
-
ZoktriP bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşım php de CURL diye bi olay var, birazcık araştır bişiler yaparsın..
Edit: Bu arada sitenin logosu berbat eklemeden geçemicem...
-----------------------------olmuş işte adam .