Baska Forumlara Konu Acan Bot Veya Program ?
-
bu tarz biseyi bulmak cok zordur.
piyasada cok var ama crack serial olani gormedim. olsa da bok gibi bisedir. Yani bi sakatlıgı vardır kesin.
programlarin ücretleri de 400-500 $ gibi bişey.
r10 da birisi bunun netten olanını yapmıştı. 50 liraya satıyordu ama 50 kullanıcı tek alacagını söyledi.
kodu yazmadan 50 kisi ücreti ödedi ve satislar bitti :)
ama aylik, haftalik vs üyelikli de yapacakmis..onu beklersin bence :)
Ayrica not : bu tür programlar yuzunden siteler bok oldu amk :S
bi dk da bi kategoride bi sürü konu açılıyor botçular yuzunden a.q
-
sitelere konu açarken gönderilen her input kayıtlı olacak site adresi gönderdiği adres buna göre do while ya da for döngüsüyle artık hangi döngü kolaya geliyorsa sitelerin idsinden başlanarak her site için belirlenen kategorideki hidden yahut post adresi kategoriye göre değişecek şekilde tek tek programa ekleyeceksin ta bi şu da var bu sitelerde konu açabilmek için login olmak zorundasın bu yüzden session yahut cookies gibi bilgileri de yazabilmeli program buna alternatif her göndermede üye gibi giriş yapıp sonra konu açmalı gibi görünüyor aslında programlama bilgisi orta seviyede olan biri bunu rahatlıkla yapabilir gibi geliyor bana şu siteleri + üye girişlerini de alacağı veritabanını yani güncellemek için bu bilgilerin tutulacağı veriyi nette tutarsa bir kaç kişi birden manuel ekleme olayını yapabilir belki sonrasında üyelik açmak bile otomatik hale gelir tabi aktivasyon maillerini/kodlarını unutmamak lazım bi de captha var neyse post olayına kadar herşey manuel gibi
-
php de yaptım. vbulletin smf phpbb2 phpbb3 için ama paylaşırmıyım bilmiyorum :d
-
cuneyd bunu yazdı:
-----------------------------
bu tarz biseyi bulmak cok zordur.
piyasada cok var ama crack serial olani gormedim. olsa da bok gibi bisedir. Yani bi sakatlıgı vardır kesin.
programlarin ücretleri de 400-500 $ gibi bişey.
r10 da birisi bunun netten olanını yapmıştı. 50 liraya satıyordu ama 50 kullanıcı tek alacagını söyledi.
kodu yazmadan 50 kisi ücreti ödedi ve satislar bitti :)
ama aylik, haftalik vs üyelikli de yapacakmis..onu beklersin bence :)
Ayrica not : bu tür programlar yuzunden siteler bok oldu amk :S
bi dk da bi kategoride bi sürü konu açılıyor botçular yuzunden a.q
-----------------------------O 50deyim. :)