Başkanlar Beyaz Show'a Konuk Oldu.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SoYSaL
    SoYSaL's avatar
    Erkek

VIGILANTE bunu yazdı:
    -----------------------------

Öğretmenleri hakkında soruşturma açılmış beyler. Haberlerde izledim az önce. Çocukların görüntüsünü rızaları dışında çekip internete yüklediği için.

Şarkı söyleyen, türkü çığıran kopillerin videosunu çekince bir bok demiyorlar ama "acı gerçekler"e değinen çocukları çekince suç oluyor.  Ağzına sağlık cimcime, "Ben de kalıplarına tüküreyim onların!"

Ne dediğini düşün de söyle.En az 100.000 ilk okul öğrencisi heves edip bir kaç kez Beyaz Şov da milletin birbirini parmaklamasını izlemek için gece yarısına kadar bekler.ütün ilkokul öğrencilerinin kafasında bu programlara katılma ampulü yanıyor.Kod.mun Beyaz'ı,M.E.B o öğretmenleri domeltmezse milyonlarca insanın günahı boyunlarına kalır...Bunların öğretmenlerini tutup kazığa oturtacaksın.bi de ilk okul elbiseleriyle çıkarmışlar

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mont-blanc
    mont-blanc's avatar
    Erkek

Evet arkadaşlar öğretmen hakkında soruşturma açıldı, kızı benm yakın arkadaşım..

Az önce Orhangazi emniyetten çıktılar.. Herşeyi kızı üstlendi..

Hayırlısı diyelim bakalım..

yıkılma sakın !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAYVANYASAR
    HAYVANYASAR's avatar
    Erkek

SoYSaL bunu yazdı:

VIGILANTE bunu yazdı:

Öğretmenleri hakkında soruşturma açılmış beyler. Haberlerde izledim az önce. Çocukların görüntüsünü rızaları dışında çekip internete yüklediği için.

Şarkı söyleyen, türkü çığıran kopillerin videosunu çekince bir bok demiyorlar ama "acı gerçekler"e değinen çocukları çekince suç oluyor.  Ağzına sağlık cimcime, "Ben de kalıplarına tüküreyim onların!"

Ne dediğini düşün de söyle.En az 100.000 ilk okul öğrencisi heves edip bir kaç kez Beyaz Şov da milletin birbirini parmaklamasını izlemek için gece yarısına kadar bekler.ütün ilkokul öğrencilerinin kafasında bu programlara katılma ampulü yanıyor.Kod.mun Beyaz'ı,M.E.B o öğretmenleri domeltmezse milyonlarca insanın günahı boyunlarına kalır...Bunların öğretmenlerini tutup kazığa oturtacaksın.bi de ilk okul elbiseleriyle çıkarmışlar

seni neden oturtmuyoruz o kazığa? Bence daha çok yakışırsın.

Blogum; http://hayvanyasar.blogspot.com/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek

SoYSaL bunu yazdı:

VIGILANTE bunu yazdı:

Ne dediğini düşün de söyle.En az 100.000 ilk okul öğrencisi heves edip bir kaç kez Beyaz Şov < ="editor/themes/simple/langs/tr.js" ="text/"> da milletin birbirini parmaklamasını izlemek için gece yarısına kadar bekler.ütün ilkokul öğrencilerinin kafasında bu programlara katılma ampulü yanıyor.Kod.mun Beyaz'ı,M.E.B o öğretmenleri domeltmezse milyonlarca insanın günahı boyunlarına kalır...Bunların öğretmenlerini tutup kazığa oturtacaksın.bi de ilk okul elbiseleriyle çıkarmışlar

Hocam eleştirin biraz sert olabilir ama dediklerine katılmıyor değilim. Öğretmenlik mesleğinin de bir gururu, bir onuru vardır. Kutsaldır. Geleceğimizi şekillendirecek olan insanların bu hallere düşmesini kimse kabul edemez. Bu tarz "Acı gerçekler" in olması gerçekten düşündürücü bir durum  ama bunun işlendiği yer bir öğretmenin geyik amaçlı çektiği video olmamalı. Bugün okullarda yok okul aile birliği yok hede-hödö birliği yok kayıt parası adı altında bir tomar fon toplanıyor. Eğer bu durum seni bir öğretmen olarak derinden etkilediyse, "aferin kızım", "konuş kızım" deyip gaz vererekten sırf kendi eğlencen için veya akşam eve gittiğinde " La hanım bak bu kızlar  benim sınıftan ne de komik kapışıyor keratalar ehu ehu" gibisinden malzeme amacıyla video çekmek yerine gidersin okulda bir üst makama durumu paylaşırsın. Ama bunu yapamazsın, çünkü işleyen çarka çomak sokmak istemezsin. Kim bilir belki sen de bu çarkın içindesindir. 

Bugün öğrenci okula telefon götürdüğünde kapalı bile olsa yakalandığında disiplin suçu işlemiş sayılıyor veya telefonuna el konuluyor. Cep telefonu konusunda bu kadar hassas olan bir kurum keşke aynı hassasiyetin birazını öğretmenlerine gösterse de bu çocukların istismarı önlenmiş olsa. Bizim zamanınızda hocaların elinden tebeşir düşmezdi, şimdi telefon düşmüyor. Sınıfı başkana teslim et, kendin git öğretmenler odasında çay-kahve eşliğinde tenefüsünü uzat. Üstüne git ders ücretini paşa paşa al. Bence MEB az bile yapıyor:|

Al bi başkası daha : http://www.youtube.com/watch?v=0o6OWS7dx34

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbbsg.
    agrilion
    agrilion's avatar
    Erkek

videonun ilkini de izlemiştim ben atalayın tarafındayım ona da söz hakkı verilmeli :D

Ben Kapitalizmim ve bankacılar benim evlatlarım.
Toplam Hit: 3276 Toplam Mesaj: 16