Başkanlık Sistemi Hakkındaki Görüşleriniz ?
-
HAZAR_HAN bunu yazdıErotikPanda bunu yazdıReyiZ bunu yazdıErotikPanda bunu yazdıHAZAR_HAN bunu yazdıHannibALgan bunu yazdı
http://www.tahribat.com/Forum-Federasyon-Hakkinda-Ne-Dusunuyorsunuz-169881/
tayyip amcanın bahsettiği bayraksız marşsız şekilde olan bir eyalet / başkanlık sistemi...
Böyle bir şey olduğu anda ülkeyi terk ederim dönmemek üzere
Varmı öyle bırakıp gitmek hoca
Eğer siyah ile yazılan şey vücut bulmuşsa ne ben, ne sen, ne o, ne bu, ne şu kimse bişi yapmamış demektir. Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve komutasındaki binlerce, yüzlerce, on binlerce şehidimizin, vatanı için kendi yaşamından vazgeçen kardeşimizi yüz üstü bırakmışız demektir. Sonrası yok kısacası.
iyi de Atatürk bırakıp gitmedi değil mi ? osmanlı yenildiğinde karabekir ordusunu dağıtmadı ... halk ülkeyi terk etmedi... gerektiği yerde gitmek yerine bu topraklarda can vermek en iyisidir...
Bu cevabım herkesedir. Benim cevaplarım üzeirne gitmeyelim lütfen. Ben görüşümü yazdım ve geçtim. Anlayan da çok çok iyi anladı.
-
bize ne hoca ya
sen kendi dalgana baksana
burda ne yazsan boş
ayrıca konu siyasete girio bana göre tayyip var çünkü -
DaveReed bunu yazdı
bize ne hoca ya
sen kendi dalgana baksana
burda ne yazsan boş
ayrıca konu siyasete girio bana göre tayyip var çünküeğer bu ülkenin vatandaşıysak ve buranın ekmeğini yiyor, suyunu içiyorsak... bu kültürü taşıyorsak bizene demek en başta kendimize ihanettir... siyaset olarak değil güncel bir gelişme olarak ele aldım ben...