Başkasının Adresinden Mail Atma.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    armut
    armut's avatar
    Erkek
    Başkasının adresinden mail atan programlar vardı bunu biliyoruz.peki bu maili atarken dosya ekiyle yollayabilen varmı program??
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Neyse programımı vermekten vazgeçtim,kusura bakma

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    verme boşver bunlar fake ci :D yemiyo artık kimse fake bir site vardı senin dediğini yapıyordu unuttum hatırlayamıyorum

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Neyse hocam program değil de,şurdan istediğin şeyi yaparsın sanırım,ayrıca bomb mail,1-2 ay önce çalışıyordu şimdi bilemem

http://koprucespor.com/cgi-bin/basla.php

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    armut
    armut's avatar
    Erkek
    Bu ne demek yaa bari hiç yazmasaydın programı vermekten vazgeçtim de ne.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    armut
    armut's avatar
    Erkek
    ertan pardon link vermişsin sonra gördüm ama benim istediğim ekli dosyada gönderen bir şey.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Mail Boy 2000 diye bir program var,onun attack özelliği var mı bilmiyorum.Benim kendi yaptığım programlar var,tam olarak bitmediği için vermekten vazgeçtim

Neyse inşallah işini halledersin

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek
    arkdasşım anladıgım kadarıyla sen başkasının adıyla birine mail atmak istiyorsun mesela microsoft@microsoft adlı msn den jeorge@bush.com a mail atabilirsin burda sahte olan microsoft sana şunu önerebilirim dostum

www.entegre.tk hade kolay gele
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    armut
    armut's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar başkasının mail adresinden mail atma olayını yapan programlar çok var ama beni isteğim mail atarken dosyada taşıyabilmesi.Yani ekli dosya ile başkasının adına istediğin maile dosya atma olayı.

Fmailer diye bir program duydum bu arada bu işi yapan farklı bir programı bilen yazarsa sevinirim..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek
    oldu

bassinyourface
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Bu konu çok uzadı,al hoca bu benden olsun,istediğin kadar attack yapabilirsin.Biraz kurcala,kendi üzerinde dene iyice anla sonra başkasına gönder.güzel özellikler var,mesela giden maili farklı gösterip kişi cvplaya bastığında başka adrese gönderebilirsin.Yani

hotmail@hotmail.com dan gönderilmiş gibi görünüyor.Kişi bu maile cvp yazarsa seninmail@xxxxxx.com a gelir.Bilmem anlatabildim mi

Kolay gelsin

http://www.hemenpaylas.com/download/381911/MailBoy_2004.zip.html

Toplam Hit: 17517 Toplam Mesaj: 15