Başkasının Numasarasından Mesaj Yollama İle İlgili
-
Yoo gerçekten çok kolay bir iş hatta sonradan çok eğlenceli oluyor ya böyle sahte numara yada isimlerle dalga geçiyoruz bazı avanaklarla süper oluyor ya :))
Bakın anlatıyorum...
http://mpro.clickatell.com/downloads/Messenger-PRO_Installer.exe
Burdan programı indirin kurun sonra
http://www.tahribat.com/doc.asp?docid=24 burdan süper bi şekilde anlatmış deca ordan yapın işte.... -
karakule bu prog artık işe yaramadını duymuştum yakınlarda denedinmi hiç..
-
ben denedim ve oluyor .ama ben gecen yıl indirmiştim hala duruyor.
-
ßEN 1-2 ay önce kullanıordum günlük 4-5 msj atabiliodun ama sonradan acc alamamaya başladım arkadaştada aynısı oldu.. sanırım bozulmuştu hala calıştığından eminmisin ?
-
evet calışıyor.denedim hatta kendime bjk AŞ adına mesaj attım.millete hava atıyorum
-
Arkadaşlar doğrudur o program çalışmaktadır hatta ben biraz sonra birine "god" imzalı bir mesaj çekecektim :)
Savcı olayına gelince seni bulmak o kadar da zor olmayacaktır. Şöyle araştırma başlatan adam o mesajın bir program tarafından yönlendirildiğini öğrenecek sonra o programı indirdiğin internet sitesi var ya hani linke basıp gidiyorsun orada indir falan diyorsun oraya soracak bu tarihte bu saatte bu numaraya bu numaradan gelir gibi bir mesaj atıldı diye kim attı biliyor musunuz diye. Onlarda kontrol çekecekler ve senin kayıt olurken aktivasyon kodum gelsin diye girdiğin cep telefonu numarana ulaşacaklar savcıya verecekler savcı da oradan sana ulaşacaklar sonra a.q.caklar senin, kaçma sen bir yere....:P
Yukarıdaki yöntemi izleyerek seni bulması mümkündür ama kim izleyecek o yöntemi türkiyede.
Bir de yaptığın "şaka"nın boyutuna bağlı ne yaptın abi adamları tehtit mi ettin ha o zaman kötü olabilir. Yok geyik bir iki şey yazdınsa bulsa da bir şey olmaz.
Saygılar.... -
arkdaşım savcılık işin içine girerse bulurlar
-
ama site yabancı yani nasıl olcak.ve bu program olarak indiriliyor bi siteden yollamıyorsunki.
-
savcılık harbi harbi işin içindeyse öle yada böle bulurlar diye düşünüyorum
-
Aynı Durum Arkadaşımın başına Geldi 1 sene 9 ay oluyor iki tarafta Hala Mahkemeye gitmekten Sıkıldı artık gitmiyolar. Hala Kanıtlanamadı. Bişey Olmaz Merak etmeyin. + Savcılık o kadar Çok şeyle Uğraşıyor ki böyle abuk subuk şeyler İçin Kalkıpta 2-3 sitenin Döküman araştırmasını İp no araştırmalarını yapmazlar.
Ama Arkadaşında dediği gibi taşaklı bi savcıya denk gelirseniz Birazda torpil varsa İp nodan İnternet Kafeyi bulup ordaki masaların Klavyesine 1 senedir Oturan herkesin Parmak izinden Kim olduğunu bile Çıkartır. Hadi öptm :)
Toplam Hit: 4006 Toplam Mesaj: 22