Başkasının Saçını Ektirmek Mümkün Mü
-
evet müritler saçım hızlı bi şekilde dökülmeye başladı ve durucağa da benzemiyo bende saç ektricem ilerde başkasının saçından kök alıp kendi saçımıza ektirebiliyozmu yapamıyosak bile ilerde böle bişey mümkün olurmu bi de saçı ektirmek için varolan saçlarımızın tamamen dökülmesimi gerekiyo ?
-
ya kafanın arkasından alırlar saçı yada kıçından :) zannetmıyorum baskasının sacıyla olsun.
-
O saçları verecek kerizi de merak ediyorum.
-
tamamen kel olursa ekim yapılamaz. iki kulak arasında saçın olmalı. oradan kökü alıp ekerler her kök x 3 saç teli çıkar.
başkasının kökleri senin derine uyum sağlamaz. onun için böyle bir ekim olmaz. öyle birşey olsa saç satımları bile gündeme gelirdi.
baron_27 tarafından 22/Tem/13 15:21 tarihinde düzenlenmiştir -
Bu başlık saç kök hücre nakli fikri için çığır açacaktır.
-
HolyOne bunu yazdı
O saçları verecek kerizi de merak ediyorum.
saçın tamamını vermesi gerekmiyo sadece bi tane kök alıcak ve ondan binlerce kök elde edicek en son teknoloji buraya kadar gelmişti yanlış hatırlamıyosam
-
baron_27 bunu yazdı
tamamen kel olursa ekim yapılamaz. iki kulak arasında saçın olmalı. oradan kökü alıp ekerler her kök x 3 saç teli çıkar.
başkasının kökleri senin derine uyum sağlamaz. onun için böyle bir ekim olmaz. öyle birşey olsa saç satımları bile gündeme gelirdi.
hocam şimdi benim saç önlerden döküldü ama hala saç var şimdi ben saç ektirmek için onlarında dökülmesini beklemek zorundamıyım yoksa şu anda o bölgeye saç ekimi yapabilirmiyim
-
saçın hala varsa saç mezoterapiside işe yarar bence. Linkten bakıp online da soru sorabilirsin.
-
Hocam saçın çok dökülüyorsa sana tavsiyem kendinden biraz fedakarlık yapıp saçını kazıtman olacaktır. Hormonel veya Kalıtsal değilse çoğu zaman saçın dökülmesini uzun bir süre durduruyor. Kısa saçın varsa bile o saçı besleyecek bir yapın yok şimdi sanırım.
İlk başta hastalıklı insanlar gibi oluyorsun. Her aynaya bakışında kendini yadırgıyorsun ama unutma böyle saçın dökülmeye deva ederse ileride o hale gelicen.
Haftada bir kazıttır saçını 1 ay boyunca. Zaten şu an yaz ayındayız, kafayıda biraz kızart en azından biraz görüntün değişir. Hayatında biraz değişiklik olur.
-
Kök hücre filan baya uçmuşsunuz gençler zamanın çok ilerisindesiniz. Olay çok basit kafandan bir deri parçası kesilir alınır veya direk yuvarlak delikler açan özel aletlerle(adı aklıma gelmiyor) bölgedeki deri ve saç kökü alınır, içerisindeki saç kökleri ayrılır. Sonra bunlar uygun yerlere bir nebze saçılarak yerleştirilir. Bu kadar
http://www.youtube.com/watch?v=wD58WbDtRgc
http://www.youtube.com/watch?v=reJ_DswhuJE
Iruretta tarafından 22/Tem/13 16:03 tarihinde düzenlenmiştir -
Saç ektirmek belirli bir yaştan sonramı yapılıyor. yaş sınırlaması oluyormu