Başkasının Wireless Şifresini Kırmak
-
hocam bu rapiddeki dosya yok bı el atarmısın banada acıl lazım varsa elınde olan msnden falan sallasın
mustafa_13_@hotmail.com
-
Duygu dolu dakikalar yaşıyacaz dur sen :)
Teşekkürler, bugün için yeterince arama yaptınız :) dedi 30 dakika sonra devam ederim :)
O avatarı değiştirip homer yapmıştım :) 1.5 sene önce falan sanırım
-
eğer wireless hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsan bazı sebeplerden dolayı halen içerik yönünden hazırlamaya çalıştığımız www.wifi-turk.com adresine bakabilirsin. -reklam olarak algılanırsa silinilebilir-
-
Frosttear Kanka kopardın beni yaa :)))) yine yaptın yapacağını :)))
Ya WebCrow bu arada ben senin hangi avatarı istemiştim? :) benim avatar klasik Playboy'dur ayıptır söylemesi istanbulun tek Playboylarındanım :)
Bu arada Robotix Teşekkür ederim.
-
xylgn_ bunu yazdı:
-----------------------------
yeni nesil cep telefonlarında wireless mevcut
-----------------------------abü ayıptır sorması ben şifre kırmayla bi alakasını cözemedim :)
-
şu an kullandığın avatarı bende kullanıyordum sen neden kullanıyorsun gibisinden takıldın bende al la senden kıymetlimi dedmeiştim homer a geçmiştim. konuyu bulcam ben sabret :)
-
Zuhahahahahaha özlemişim burda böyle gülmeyi :)))
-
istediginiz wireless sifresi kırmakmı yoksa bırbırnııze avtarımı varmek konu ıyıoce yalama olmaya baslıyor arkadaslar avatar ısteyeceksenız pm den konusun msnden konusun demi
neyse su programı bulan varsa versın acıl lazım
-
blackdeath bunu yazdı:
-----------------------------istediginiz wireless sifresi kırmakmı yoksa bırbırnııze avtarımı varmek konu ıyıoce yalama olmaya baslıyor arkadaslar avatar ısteyeceksenız pm den konusun msnden konusun demi
neyse su programı bulan varsa versın acıl lazım
-----------------------------Dostum konuyu baştan sona bi oku bence, birbirimize avatar vermek nerden çıktı???
İyiki bi avatar kelimeisin duydun okumadan etmeden yargılıyosun :) programı bulunca söz ilk sana yollicam , hemde pm den :)
-
blackdeath haksız değilsin ama yinede hoşuma gitmedi yazma tarzın herneyse devam etmeyelim en iyisi.
İyi geceler.