Basketbol Severler
-
yok memo gelio dai da bi aksilik olmazsa sakatlık falan
-
ya bizim ülkemizde bu basketbol sporuna ilgi verilmiyor bence herkes futbol seyretmeye maça gider ama çoğu kişi basketbol salonuna gitmez bu böyle sürüp gider bizdede bir nba olsa her yer kendince maçlar yapsa mesela bizdede doğu - batı - anadolu vb. şeyler olsa takmların adları oradada olduğu gibi mesela sacramento aslanları bizdede diyarbakır kurtları falan olursa bizim türkiyede şampiyon olur ama biz herşeyi boşluyoruz mesela ben bu yaz dünya kupasını doya doya seyredemiyecem çünkü türkiyem yok
-
bokee nin akıl oyunları:
A-Doğu Grubu
1-Diyarbakır Belediye Spor
2-Gaziantepgücü
3-Urfa Şanlıları
4-Maraş Kahramanları
5-Mardin Herkülleri
6-GAP gücü
B-Anadolu Grubu
1-Konya Mevlanas
2-Ankarabirliğispor
3-Kayseri Adıvar
4-Antalya Kepez
5-yok
C-Batı Grubu
1-Simirina
2-Muğlakızlar spor
3-Dardanelton spor
4-Manisatarzans
5-aklıma gelmio
vala 81 ili sayamadım ki sayamam bunlar 1. lig:D
İdare et amk -
valla olurdu türk işi ben şahsen giderdim maçlara
-
zükerdin maçta geleni geçeni amk dakka 1 teknik faul varya bluşmada koparmıştın beni yolda yürüyoz gelene geçene çarpıon önüne baksana lan falan tavır harikaydı lan seviyorum sen
-
zuhahah valla bir keresinde fenerbahçe - juventus maçına gitmiştik arkadaşlarla herkes ayağa kalkmış ben ayakta değilim arkadaşlar kaldırdı beni oturakın üstüne bunlar hopluyor zıplıyor itileşiyorlar benim ayağım kaydı ben bir düşmeye başladım yuvarlanarak birde herkes bana yol veriyor düşeyim diye sonra bir baktım bizim tribünün hepsi bana bakıyor yani zikip atmıştım bütün tribünü bir anda bir anım anlatayım dedim Ama bir gün bir maça toplanıp gidebiriz valla bende seni seviyorum yoksa gay olmayalım zuha :D
-
bokee züktür güt yaa:D:D:D amk olaya bak koptum laaan:D
herkezi emişim:S -
türkiyede basketbol adam olmas. burda basket sahasında bile futbolda olan olaylara devam edip birbirlerine sövüyolar NBA de tüm sezon boyunca satışa çıkan biletlerin %97 si satılmış. tüm maçlarda ortama doluluk oranı bu. %97 ortalama ne demek ya.. türkiyede FB-İTÜ maçında GS ye sövülür onlarda çıkar futbolda karşılık verir. spor yok süşmanlık var. bu şekilde bizden adam olmas sporcu hiç olmas
Toplam Hit: 2257 Toplam Mesaj: 19