folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Baskı Tişört İş Girişimi

Baskı Tişört İş Girişimi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar. Bazılarınızında bildiği gibi Facebooktaki Dota adlı sayfanın sahibiyim. teespring.com adlı internet sitesini kullanarak tişört satışı yapmayı denedim. İlk satışlar gayet başarılıydı fakat 2. satışa başladığım zaman birinci başarıyı yakalayamadım. Bazıları tasarımı beğenmedi bazıları çok pahalı buldu neyse konumuz bu deyil.

Lafın kısası düşük maliyet ile toptan 200 300 tane tişört alıp 5 6 tane değişik tasarım hazırlayıp bastırmayı ve internet sitesi aracılığı ile sayfada reklam yaparak satmayı düşünüyorum. Fakat yapacağım tasarımlar açısından dota 2 logosu, hero resimleri vs olması gerekir. Telif hakkı sorunu olurmu ? İkinci olarak satış yapacağım websitesinde alışveriş paypaldan veya kredi kartından yapılacak bu sistemler nasıl yürüyor hiçbi fikrim yok basit bir alışveriş  websitesi yaptırmak nekadara mal olur veya hazır script kullanılabilirmi ? Ticaret yapıldığından dolayı vergi ödemediğimiz için sorun çıkarmı ?

Kafamdaki sorular bunlar. Bi adım atsam gerisi gelicek ama nedense bitürlü cesaret edip başlayamıyorum. Tecrübeli arkadaşlar bilgi verirse çok makbule geçer. Saygılar

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

bence site tespit edilirse telif hakkından başın ağrır.

bakınız dizimag.com kapatıldı.

alacağın site ismi de senin adına kayıtlı olduğundan sana ulaşmak kolay olacaktır.

bence paralı üyelik olayı vs  varsa bu işi yap.

madem facebookta da sayfan var satış yapabileceğin potansiyeli de elinde bulunduruyosun.

bence daha risksiz bi iş bu söylediğim. 

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Carlsaganandcat
    Carlsaganandcat's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Sitenin tasarımı sana mı ait?

9200 feetde alınan ilk nefes...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustafa58
    mustafa58's avatar
    Erkek

istersen sana fiyat vereyim imalatını ben yapayım sende kar koyup satarsın ütülenmiş paketlenmış kolilenmiş şekılde gönderırım defactonun ürünlerini yapıyorum baskı felan herşey bana ait sen tasarımını yap yeterlı

...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    mustafa58 bunu yazdı

istersen sana fiyat vereyim imalatını ben yapayım sende kar koyup satarsın ütülenmiş paketlenmış kolilenmiş şekılde gönderırım defactonun ürünlerini yapıyorum baskı felan herşey bana ait sen tasarımını yap yeterlı

tek urun satisi yapiyomusun ? ne kadara basiyosun tanesini

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek
    mustafa58 bunu yazdı

hocam adres ver defactoya verdiğimiz parayı sana verelim yaw..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustafa58
    mustafa58's avatar
    Erkek

@ipTelefon 

hocam tek satıs yapmıyorum bana en minimum 200 adet şeklınde sıparıs verırsenız serı üretim yapıyorum 

@yunusdogan

hocam ben ürün satışı yapamıyorum defactonun türkiye geneli polo yaka t-shırtlerını yapıyorum. Üzgünüm mağazadan satın alabılıyorsunuz anca yoksa ben sıkıntıya düşerim

...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

200 tane defacto kalitesinde logosuz ve ense kısmında defacto yazmayan ürün bastın burda çok rahat satarsın be abi.. fiyatı güzel olsa 3 er 4 er alır millet hatta defacto simgesi logosu ne haltsa oraya ufak bi tbt logosu koyulabilir.. bunuda şeyhe iletmek lazım

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustafa58
    mustafa58's avatar
    Erkek
    yunusdogan bunu yazdı

200 tane defacto kalitesinde logosuz ve ense kısmında defacto yazmayan ürün bastın burda çok rahat satarsın be abi.. fiyatı güzel olsa 3 er 4 er alır millet hatta defacto simgesi logosu ne haltsa oraya ufak bi tbt logosu koyulabilir.. bunuda şeyhe iletmek lazım

yaparım hocam defacto kalıtesının üstünde yaparım hatta tbt logosuda koyarım isteyenın adresınede kargolarım isterseniz işletmemden foto çekıpde gonderırım 

...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek
    mustafa58 bunu yazdı

Hocam tişört başına baskı dahil nekadar istiyosun ? 150 200 tane alırsam ?

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustafa58
    mustafa58's avatar
    Erkek

hocam fıyat çalışması yapayım ortalama bı rakam çıkarım dota sayfana gırdım orada bıtane t-shırt vardı baskısıda çok güzel olmuş onun üzerinden yürüyerek fıyat verıcem adetıde 200 olarak alıyorum

...
Toplam Hit: 1649 Toplam Mesaj: 12