Baskı Tişört İş Girişimi
-
Merhaba arkadaşlar. Bazılarınızında bildiği gibi Facebooktaki Dota adlı sayfanın sahibiyim. teespring.com adlı internet sitesini kullanarak tişört satışı yapmayı denedim. İlk satışlar gayet başarılıydı fakat 2. satışa başladığım zaman birinci başarıyı yakalayamadım. Bazıları tasarımı beğenmedi bazıları çok pahalı buldu neyse konumuz bu deyil.
Lafın kısası düşük maliyet ile toptan 200 300 tane tişört alıp 5 6 tane değişik tasarım hazırlayıp bastırmayı ve internet sitesi aracılığı ile sayfada reklam yaparak satmayı düşünüyorum. Fakat yapacağım tasarımlar açısından dota 2 logosu, hero resimleri vs olması gerekir. Telif hakkı sorunu olurmu ? İkinci olarak satış yapacağım websitesinde alışveriş paypaldan veya kredi kartından yapılacak bu sistemler nasıl yürüyor hiçbi fikrim yok basit bir alışveriş websitesi yaptırmak nekadara mal olur veya hazır script kullanılabilirmi ? Ticaret yapıldığından dolayı vergi ödemediğimiz için sorun çıkarmı ?
Kafamdaki sorular bunlar. Bi adım atsam gerisi gelicek ama nedense bitürlü cesaret edip başlayamıyorum. Tecrübeli arkadaşlar bilgi verirse çok makbule geçer. Saygılar
-
bence site tespit edilirse telif hakkından başın ağrır.
bakınız dizimag.com kapatıldı.
alacağın site ismi de senin adına kayıtlı olduğundan sana ulaşmak kolay olacaktır.
bence paralı üyelik olayı vs varsa bu işi yap.
madem facebookta da sayfan var satış yapabileceğin potansiyeli de elinde bulunduruyosun.
bence daha risksiz bi iş bu söylediğim.
-
Sitenin tasarımı sana mı ait?
-
istersen sana fiyat vereyim imalatını ben yapayım sende kar koyup satarsın ütülenmiş paketlenmış kolilenmiş şekılde gönderırım defactonun ürünlerini yapıyorum baskı felan herşey bana ait sen tasarımını yap yeterlı
-
mustafa58 bunu yazdı
istersen sana fiyat vereyim imalatını ben yapayım sende kar koyup satarsın ütülenmiş paketlenmış kolilenmiş şekılde gönderırım defactonun ürünlerini yapıyorum baskı felan herşey bana ait sen tasarımını yap yeterlı
tek urun satisi yapiyomusun ? ne kadara basiyosun tanesini
-
mustafa58 bunu yazdı
hocam adres ver defactoya verdiğimiz parayı sana verelim yaw..
-
@
ipTelefon
hocam tek satıs yapmıyorum bana en minimum 200 adet şeklınde sıparıs verırsenız serı üretim yapıyorum@
yunusdogan
hocam ben ürün satışı yapamıyorum defactonun türkiye geneli polo yaka t-shırtlerını yapıyorum. Üzgünüm mağazadan satın alabılıyorsunuz anca yoksa ben sıkıntıya düşerim -
200 tane defacto kalitesinde logosuz ve ense kısmında defacto yazmayan ürün bastın burda çok rahat satarsın be abi.. fiyatı güzel olsa 3 er 4 er alır millet hatta defacto simgesi logosu ne haltsa oraya ufak bi tbt logosu koyulabilir.. bunuda şeyhe iletmek lazım
-
yunusdogan bunu yazdı
200 tane defacto kalitesinde logosuz ve ense kısmında defacto yazmayan ürün bastın burda çok rahat satarsın be abi.. fiyatı güzel olsa 3 er 4 er alır millet hatta defacto simgesi logosu ne haltsa oraya ufak bi tbt logosu koyulabilir.. bunuda şeyhe iletmek lazım
yaparım hocam defacto kalıtesının üstünde yaparım hatta tbt logosuda koyarım isteyenın adresınede kargolarım isterseniz işletmemden foto çekıpde gonderırım
-
mustafa58 bunu yazdı
Hocam tişört başına baskı dahil nekadar istiyosun ? 150 200 tane alırsam ?
-
hocam fıyat çalışması yapayım ortalama bı rakam çıkarım dota sayfana gırdım orada bıtane t-shırt vardı baskısıda çok güzel olmuş onun üzerinden yürüyerek fıyat verıcem adetıde 200 olarak alıyorum