Baskı Tişört İsteği
-
https://www.sunfrog.com/116245135-485533825.html?35517&RESEARCH+AND+DEVELOPMENT+ENGINEER
Merhaba hocalar, başlık biraz tuhaf olabilir ne yazsam bilemedim.
linkte gördüğünüz tişörtten almak istiyorum ama çok uzaktan ve çok pahalıya geliyor. Bunun gibi birşey satan, ya da tasarlayıp baskısını verebilecek birisi var mı?
-
hacı abi pm at bedenini vs yarın halledelim
-
Sehir?
Buyuk shirlerden birinde degilsen tisho.com tarzi siteler var
-
clogu bunu yazdı
Sehir?
Buyuk shirlerden birinde degilsen tisho.com tarzi siteler var
İstanbuldayım hocam
-
sezginari bunu yazdı
hacı abi pm at bedenini vs yarın halledelim
Atıyorum hemen :)
-
fiyatını da yazaydınız bari belki alacaklar cıkacak :D benim gibi
-
Bu tarz bi durum bana da lazim. Gecen sene basmatik.com a tisort bastirdim. Berbat bir baski geldi. Tisort duruyor oyle kullanamadim.Anca yataga giyilir
-
snrhsn bunu yazdı
fiyatını da yazaydınız bari belki alacaklar cıkacak :D benim gibi
Arkadaş yarın fiyatı vericek. Fiyatı ve alırsam tişörtü paylaşırım burda :)
-
Tshirt için neredeyse denemediğim yer kalmadı, en iyi sonucu taksimde hedef copy var oradan aldım. Pamuklu tshirt e özel bir mürekkep ile basıyorlar brother in bir makinası ile orjinal baskı gibi duruyor. siyah üzerine 30₺ dan diğer renklere 20₺ den bastırdım, tshirtü ben götürdüm. Örnek baskı videosu https://www.instagram.com/p/BPu25O-DVYU/
-
@Dryrock hocam özür dileyerek benim de benzer bir isteğim olacak, yeri gelmişken yazayım dedim.
Biz de toplu t-shirt baskı yaptıracağız. Üç yıldır farklı farklı yerlerde yaptırdık ama hiçbiri beklediğimiz gibi olmadı. Burada kaliteli kumaşa kaliteli baskı yapan arkadaş varsa pm atabilir mi, detayları konuşalım.
-
MadJack bunu yazdı
@Dryrock hocam özür dileyerek benim de benzer bir isteğim olacak, yeri gelmişken yazayım dedim.
Biz de toplu t-shirt baskı yaptıracağız. Üç yıldır farklı farklı yerlerde yaptırdık ama hiçbiri beklediğimiz gibi olmadı. Burada kaliteli kumaşa kaliteli baskı yapan arkadaş varsa pm atabilir mi, detayları konuşalım.
Aslında son bastırılanlar iyiydi :D