Baskılı Kupa Bardak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aress
    Aress's avatar
    Erkek
    rapidhacker550 bunu yazdı
    Aress bunu yazdı
    DarkSkull bunu yazdı
    yolbulucu bunu yazdı

meraktan soruyorum : https://www.baskiyap.com/baskili-kupa?gclid=EAIaIQobChMIi6zY6sSI6AIVWODtCh2LmQCBEAQYAyABEgLGpvD_BwE

bu adamlarinki sikko mu? 5tl daha ucuz

edit: +6tl fix kargo ücreti varmış bide, sende de kargo dahil olmadığından onu eklemedim :) 

Benim fiyatı söylüyorum hazır olun kalp krizi geçirmeyin, derin nefes alın :) 40 TL. Ama ben fotoğrafçıyım öyle internetten millete yapmıyorum. Fiyatı etkileyen şeyler mürekkep kalitesi, kullanılan kağıdın kalitesi, yazıcının kalitesi, kupanın kalitesi son olarak adamın kendine biçtiği değer. 

Müridin dediği gibi, malzeme kalitesi fiyatı etkiler. :) yer neresi bu arada

hocam var mı olumlu ya da olumsuz yanıtın ?

Piyasa bir çok fiyata iş yaptırmak mümkün, ve piyasa bu şekilde. Ben 25 TL'ye satıyorum, diğer satıcılar beni ilgilendirmez sadece herkese hayırlı satışlar derim. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

Benim yer Ümraniye'de. Amele fotoğrafçılar hariç bu fiyata yapıyoruz genelde. 5 TL farkediyor aşağı yukarı. Ozalitçiler daha uyguna yapıyorlar. Tasarım olarak da 2-3 fotoğraf veriyor yazı mazı istiyorsa yazıyoruz. Öyle fotoğraf verip fon değiş falan derlerse onu da üstüne ekliyorum.

Fiyat internet - sosyal medyadan çalışan biri için normal kira, vergi vs gider yoksa o fiyatlara yapılır zaten. Biz makinesi olmayan fotoğrafçılara o fiyatın da altına yapıyoruz adam üstüne kar koyup satıyor. Onlar tasarımı kendi ayarlıyor ama.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aress
    Aress's avatar
    Erkek
    DarkSkull bunu yazdı

Benim yer Ümraniye'de. Amele fotoğrafçılar hariç bu fiyata yapıyoruz genelde. 5 TL farkediyor aşağı yukarı. Ozalitçiler daha uyguna yapıyorlar. Tasarım olarak da 2-3 fotoğraf veriyor yazı mazı istiyorsa yazıyoruz. Öyle fotoğraf verip fon değiş falan derlerse onu da üstüne ekliyorum.

Fiyat internet - sosyal medyadan çalışan biri için normal kira, vergi vs gider yoksa o fiyatlara yapılır zaten. Biz makinesi olmayan fotoğrafçılara o fiyatın da altına yapıyoruz adam üstüne kar koyup satıyor. Onlar tasarımı kendi ayarlıyor ama.

Antalya olsaydı çay içmeye gelirdim :) camını felan kaplardım hajahjahjahaj

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aress
    Aress's avatar
    Erkek

Öhöm :)

Yokmu alan isteyen :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    Aress bunu yazdı
    Aress bunu yazdı
    DarkSkull bunu yazdı
    yolbulucu bunu yazdı

meraktan soruyorum : https://www.baskiyap.com/baskili-kupa?gclid=EAIaIQobChMIi6zY6sSI6AIVWODtCh2LmQCBEAQYAyABEgLGpvD_BwE

edit: +6tl fix kargo ücreti varmış bide, sende de kargo dahil olmadığından onu eklemedim :) 

Benim fiyatı söylüyorum hazır olun kalp krizi geçirmeyin, derin nefes alın :) 40 TL. Ama ben fotoğrafçıyım öyle internetten millete yapmıyorum. Fiyatı etkileyen şeyler mürekkep kalitesi, kullanılan kağıdın kalitesi, yazıcının kalitesi, kupanın kalitesi son olarak adamın kendine biçtiği değer. 

Piyasa bir çok fiyata iş yaptırmak mümkün, ve piyasa bu şekilde. Ben 25 TL'ye satıyorum, diğer satıcılar beni ilgilendirmez sadece herkese hayırlı satışlar derim. 

yok hocam sen yanlış anladın :D piyasa kızışması için demedim yanıtı . Burhan altıntop baskısı olan kupa için soruyorum :D 25 tl mi yani kupa ? İl içine kargo kaç tl ?

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aress
    Aress's avatar
    Erkek
    Aress bunu yazdı
    Aress bunu yazdı
    DarkSkull bunu yazdı
    yolbulucu bunu yazdı

yok hocam sen yanlış anladın :D piyasa kızışması için demedim yanıtı . Burhan altıntop baskısı olan kupa için soruyorum :D 25 tl mi yani kupa ? İl içine kargo kaç tl ?

:) Evet 25 tl Antalya içi nerden olduğunu belirtirsen, eldende teslim ederim çok uzak değilse

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

pm attım hocam

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

İyi bir müriddir. Ticarette sıkıntı yapmaz. Hayırlı satışlar :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aress
    Aress's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı

İyi bir müriddir. Ticarette sıkıntı yapmaz. Hayırlı satışlar :)

Güzel yorumun için teşekkür ederim Tarık abi. :)

Toplam Hit: 3148 Toplam Mesaj: 33
baskılı kupa bardak kupa