Başlangıç Sayfası (Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek
    internet explorer başlangıç sayfam değişmiş.. icona sağ tıklayıp özellikler dedim.. orda başlangıç sayfasının olduğu yer pasif olmuş.. onu nasıl düzeltebilirim..

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek
    up!
    :D gene izlemişsin belli :P

Burda cok felsefi bir yazi yazdigini dusun , ne sen yorul ne de ben yorulayım. İş yapılmayacaklar listem : hipokondriyak
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

Metanet bunu yazdı:
    -----------------------------
    up!
    :D gene izlemişsin belli :P

yok yaa.. sabah çocuklar oyun sitesinemi ne girmiş.. nereye tıkladılarsa artık... sirke.org diye bişey yazıyor orda.. anlamadım.. :S normalde böyle değildi..

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TnGu
    TnGu's avatar
    Erkek
    Tarayıcıyı tekrar yükle
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    spyware programı kur tarat pc yi sorun çözülür

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=explorer&folderid=14671

ikinci yol ;

http://uploaded.to/?id=04smwm

linkten dosyayı indir, rardan çıkar ve çıkan dosyayı regedite ekle..

başlat / çalıştır / regedit (enter)

dosya / al (indirip rardan çıkardığın dosyanın yerini bul)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aytekinet
    Aytekinet's avatar
    Erkek

Kısaca Anlatıyım Çok Kolay :

Başlat > Çalıştır > regedit yazacaksın çalıştıra > CTRL F ile arama yapacaksın Aranacak Kelimeye Start Page yazacaksın daha sonra onu bulduktan sonra 2 kere üstüne tıklayıp ordaki başlangıç sayfasına about:blank olarak değiştirceksin.Bu kadar basit.

Kendini bulmak istiyorsan, kendin için düşün.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek
    sağolun.. değiştirdim.. akitf değil ama hala.. sanırım trojan bulaşmış.. ad aware kullanıyorum onda silmedi.. başka hangi program tavsiye edersiniz..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aytekinet
    Aytekinet's avatar
    Erkek

FeRoCi bunu yazdı:
    sağolun.. değiştirdim.. akitf değil ama hala.. sanırım trojan bulaşmış.. ad aware kullanıyorum onda silmedi.. başka hangi program tavsiye edersiniz..

Ulan anlattık ya :S

Kendini bulmak istiyorsan, kendin için düşün.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek
    :) dediklerimizi yaptıysan olması gerekiyor hocam.. yanlışlık olmasın..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

dediklerinizi yaptım...ama hala böyle..

img100/2963/iexplorerzd3.gif

Toplam Hit: 1942 Toplam Mesaj: 12