folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Başörtüsünü Çıkarın,Atın Dedi

Başörtüsünü Çıkarın,Atın Dedi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpY-EaFw
    SpY-EaFw's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı:
    -----------------------------

iyi sen git ben gideyim herkes gitsin, bu ulkeyi bu topraklari kime emanet edip gideceksin ?
    zaten bunu istiyor dis gucler, istedikleri gibi at kosturabilmek icin    

o gitsin bu gitsin olayı şurdan kaynaklanıyor, eğer büyükler de göz yumarsa bu olaya bizim yapacağımız bişiy yok bu görüntüyü çekecek değilim, düzelme durumları söz konusu olursa geri gelirim katılırım ama tek başıma taksime çıkıp birini vursam ben zararlı çıkarım ;)

ilk oyu bu sefer ben kullanamadım :Y abi ben kullanmadan oy vermeyin aq
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    POLECAT
    POLECAT's avatar
    Erkek

hadi türkiyede herkes dini simge olarak falan gösterio avrupadaki lavuğa noluo sanane amk. istediği gibi giyinir adama bak avrupada bile milleti kısıtlamaya çalışıo ama avrupanın böyle bişey yapacağını sanmıyorum çünkü onlar böyle boş işlerle uğraşmıyolar. yoksa nasıl böyle gelişeceklerdi

"" Cümleler Doğrudur Sen Doğru İsen, Doğruluk Bulunmaz Sen Eğri İsen. P.S
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Bana saçma gelen bi kısım var. Şimdi diyorsunuz ki başörtüsü takılıyor çünkü baş açık olduğu zaman erkekleri cezbediyor felan filan... Kadınlar neden "erkekler için" kapanmak zorunda ki? Erkek iradesine hakim olamayacaksa kadın neden erkeğin iradesine hizmet ediyor ki? Sapık bi adam kara çarşafın içindeki kızın (genelde sıcak olduğu için içlerine bişey giymiyorlar ya) çıplak olduğunu düşünüp ona saldıramaz mı?

Gelelim kafama takılan ikinci kısma. "Saç" bir insanı ne kadar cezbettirebilir ki? Ayrıca ben çok gördüm başörtülü ama etek giyen, makyaj yapan. İnanın daha çok dikkat çekiyorlar. Konu dışı olarak şunu söylemek istiyorum aslında bu tür şeyleri tartışmak bana çok boş geliyor. 

Başörtüsünü giyen kadın, giydiği neden dolayısıyla şerefine değer veriyor. Decameron kendi hayatına değer verdiği için  giderim buralardan o zaman diyor. Şahsen ben de kendi hayatıma, kendi düşüncelerime değer veriyorum. Bu yüzden dini konuları sorgulamamayı, yorum yapmamayı reddediyorum. Bi gün Türkiye iran gibi bi yer olursa ben de çeker giderim.

Bi de şunları diyecem : iletişim kurabilmek için farklı bi yöntem bulmalıyız. Şimdi bu başörtüsünü savunan arkadaşlar olaya benim baktığım açıdan bakmadığı müddetçe beni anlamayacak.Aynı şekilde ben de onları anlamyacağım. Öle ego tatmini niyetine burda laflaşmış olacaz.

Zimbabwe
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiGGest
    BiGGest's avatar
    Erkek
    adamlara başörtü diyince laiklik elden gitti tmm bittik biz psikolojisine giriyolar birden..ulan ne adamlar  var ki şu sitede tam dayaklık.. umarım gerçekleri görmek için geç kalmazsınız!

BiGGest was here! [ C.r {YesileV GrandMaster} ]
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buruksu
    buruksu's avatar
    Erkek
    izmire yunanlılar çıktıgında yunan askerlerden biri bacılarımızdan birinin başörtüsünü cekip alıyor  gazeteci HASAN TAHSİN ( o zamanlarda okumuş insan o kadar az ki o zamanın aydını sayılıyor dikkatinizi çekerim)  basıyor altıpatların tetigine  yunana ilk kurşun atılmış oluyor....     ŞİMDİKİ AYDINLARIMIZI İNCELEYİN

:) mutluyum, huzurluyum
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaL
    ZaL's avatar
    Erkek
    Ona-buna nasıl saldıracağını bilmeyen leş kargaların ülkesi danimarka geçmişdeki olayları hatırlarsınız hepiniz..Bence hiç ama hiç danimarka kelimesinin geçmemesi lazım bu forumda..

2 kelime yanyana gelirde güzel olmaz mı? Sen bunu göremiyorsan,ben sana gösterememki.Tıpkı şuan şurada yazılanlar gibi.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RhiFaT
    RhiFaT's avatar
    Erkek

Tanıdığım kız bir arkadaş vardı kız üniversitede okuyor türbanlıydı ama hali hareketleri tavırlarına bakılacak olursa taktığı türbanı ne için taktığını bilmiyordu hali hareketleri türban hariç giyiniş tarzı makyajı fln herşey yerinde ve çok cıvık bir tipti benim bile ağzıma alamayacağım şeyleri muhabbet konusu yapıp gülüyordu.Aynı krestonun dediği gibi bi tipti.Bu arkadaş üniv. 1 ay sonra gördüğümde başı açıktı sordum dedim neden çıkardın türbanı dediği laf :"ya ben türbanı protesto için takıyordum."

Ben pis küfredecem ama boşver.

Yorumu size bırakıyorum.

işte öyle
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

şimdi kreston burda çok güzel bişe söledi.. bence bunu herkes bi  düşünsün

@Kreston 

"Bi de şunları diyecem : iletişim kurabilmek için farklı bi yöntem bulmalıyız. Şimdi bu başörtüsünü savunan arkadaşlar olaya benim baktığım açıdan bakmadığı müddetçe beni anlamayacak.Aynı şekilde ben de onları anlamyacağım. Öle ego tatmini niyetine burda laflaşmış olacaz.

çok doru  lafları  atıp atıp kaçıorus  çoğu  tartışmada.. lakin  kimsenin  fikrinde  karşı  cepheye  karşı  ufak  bi  yumşama yok aksine daha da  agresif  oluor tartışmadan sonra kendi  görüşüne  ters düşebilicek  oluşumlar içine  girebiliyor  insan giriyorda..

yani sözün özü  karşı tarafıda  dinlemesi  lazım kişi. her iki tarafın  "empati" denen kavramı  uygulaması lazım.  yoksa oldumuz  yerde  sayarız 

bence böyle..

matematik24.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek
    HolySeclorum bunu yazdı:

Bence başörtünün dini bir simge olarak kullanılması yasaklanmalı. Kamusal alanın dışında takılmasıda yasaklanmalı. Başörtüsünün din için gerekli olmadığı kabul görülürse, günümüzde sırf  bu yüzden kendini başörtüsü takmak zorunda hissedenlerin,bunuda kişisel tercih diyerek kendilerini güzel bir şekilde avutanların bunları takmayacağına inanıyorum. Onu kafasına taktı diye kimse dindar olmaz.

Şİmdi bazı arkadaşlar "Allahın emri" gibisinden yorumlar yapmışlar. Tabii bu türden yorumlar yapanların,dinle ne kadar alakalı olduklarını,dini ne kadar araştırdıklarını bilmiyorum.Ama bu türde konular açıldığında yazdıklarından pekte din hakkında birşey bilmediklerini,çoğunun kulaktan dolma bilgilerle, onun bunun etkisinde kalarak fark etmedende olsa etkisinde kaldıkları insanların çığırtkanlıklığını yaparak konuştuklarını görüyorum. Hoş bir durum değil tabii.Allah'ın işi yok kalkacak türban tak,kapalı giyin,kılını kes,sakalını bu şekil uzat gibi emirler verecek,olacak işmi bu...

Demişsin: Birinci sualim insanların ne hissettiklerini nerden bileceksin bu bir. Ha diyelim bu insanlar daha fazla inandıklarını düşünüyorlar burda seni rahatsız eden taraf ne 2 ? Dinimiz kapanmayı kitabımızda tam olarak belirtmediysede peygamberimiz zten kuranı kerim in insan halidir onaun hadisleri ve söylemlerine uyarız. Ben bulafı çok sevdim söylemedende geçemicem. Hani polat alemdar diyorya bizde öyle seviyoruz. O insanlarda öyle seviyorlar o insanların içinde seni kurtarmak için şehitler ve anaları da var ezik ezik konuşpmalar yapmayın.Kimsenin açılmasınakarışmıyorsak kapanmasınada karışmamalıyız laiklik budur dine dokunmak yok.

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek
    HolySeclorum bunu yazdı:

Bence başörtünün dini bir simge olarak kullanılması yasaklanmalı. Kamusal alanın dışında takılmasıda yasaklanmalı. Başörtüsünün din için gerekli olmadığı kabul görülürse, günümüzde sırf  bu yüzden kendini başörtüsü takmak zorunda hissedenlerin,bunuda kişisel tercih diyerek kendilerini güzel bir şekilde avutanların bunları takmayacağına inanıyorum. Onu kafasına taktı diye kimse dindar olmaz.

Şİmdi bazı arkadaşlar "Allahın emri" gibisinden yorumlar yapmışlar. Tabii bu türden yorumlar yapanların,dinle ne kadar alakalı olduklarını,dini ne kadar araştırdıklarını bilmiyorum.Ama bu türde konular açıldığında yazdıklarından pekte din hakkında birşey bilmediklerini,çoğunun kulaktan dolma bilgilerle, onun bunun etkisinde kalarak fark etmedende olsa etkisinde kaldıkları insanların çığırtkanlıklığını yaparak konuştuklarını görüyorum. Hoş bir durum değil tabii.Allah'ın işi yok kalkacak türban tak,kapalı giyin,kılını kes,sakalını bu şekil uzat gibi emirler verecek,olacak işmi bu...

Demişsin: Birinci sualim insanların ne hissettiklerini nerden bileceksin bu bir. Ha diyelim bu insanlar daha fazla inandıklarını düşünüyorlar burda seni rahatsız eden taraf ne 2 ? Dinimiz kapanmayı kitabımızda tam olarak belirtmediysede peygamberimiz zten kuranı kerim in insan halidir onaun hadisleri ve söylemlerine uyarız. Ben bulafı çok sevdim söylemedende geçemicem. Hani polat alemdar diyorya bizde öyle seviyoruz. O insanlarda öyle seviyorlar o insanların içinde seni kurtarmak için şehitler ve anaları da var ezik ezik konuşpmalar yapmayın.Kimsenin açılmasınakarışmıyorsak kapanmasınada karışmamalıyız laiklik budur dine dokunmak yok.

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
Toplam Hit: 9880 Toplam Mesaj: 67