Başta Grafikerlerin Sonra Hepinizin Görüşleri !
-
icons topladım :D lazım olursa :D
İcon Pack 1 : 16px den 128 px e kadar Download : http://hotfile.com/dl/124342104/53a4c53/icons.rar.html
İcon Pack 2 : 16px den 32 px e kadar (16 px çok fazla...) : http://hotfile.com/dl/124342225/62b6ad2/icons_2.rar.html
-
böyle nasıl arkadaşlar ?

-
border renkleri çok sırıtıyor öncelikle. daha soft yapmalısın. ev ikonu koyup anasayfa yazdığın yeri iptal etmen lazım çok itici.. hr çekip ufak puntolarla anasayfa yazan daha iyi. ikonlar rengarenk biraz daha tek renge yönel. yukardaki menü fazla basit eski türlüsü daha güzeldi. en azından mini renksiz ikonlar oturtabilirsin daha hoş gözükür. :/
Şu tarz birşey yapsan da etkili olabilir..
http://webdesignfan.com/wp-content/uploads/2009/12/02_incredible_jquery_slider_tutorials_and_plugins.jpg
aslında tam sana göre bir tasarım görmüştüm zamanında fakat bulamıyorum biraz css temalara, menülere göz at.. deviantartta da araştırma yapabilirsin fikrin gelir :D tasarımdan nefret ediyorum :D
-
pessimist ayvayı yedin hocam bende :D bottada öncesindede sen yarıdm ediyorsun, öncü oluyorsun bana eyw sağolasın.
Dediğin gibi böldüm resim ve sayfayı daha güzel oldu.Tek icon paketi kullandım menüde.ARkaplanı biraz daha açtım.Gimpte nasıl yapılır bilmiyorum ama biraz daha css3+html5 gibi görünse cam gibi görünse beceremedim.NEyse;
beyaz yerleri bir miktar daha koyulttum.Böyle oldu.
edit:
buraya koyunca beyaz çok sırıtıyor gibi duruyor ama normalde çok tatlı duruyor :S

edit 2 : ve beyaz kısmı beğenmeyerek yeniden düzenledim renklerde ufak ufak ;

-
kasma hocam wp temalarına göz at aynılarını yapmaya çalış, cidden çok iyi temalar var.
-
:D Biraz daha iyi gibi ancak dediğim gibi css temalara, deviantarta göz at mutlaka ayrıca üst menüdeki borderları ve hrleri biraz daha softlaştır , alt kısımdaki borderlar iyi olmuş çok az daha koyultabilirsin. Üst menüdeki butonların arka planlarına hafif gradient verebilirsin bunun için photoshop + Ultimate Web 2.0 Gradients kullan.
@Abizittin proje sonuçta hiç heves kalmaz sonra hazır şeylerle bir an önce oldu bittiye gelince değeri kalmıyor bu tür projelerin uğraşması daha zevkli zaten amaç uğraşmak :)
-
Abizittin bunu yazdı:
-----------------------------
kasma hocam wp temalarına göz at aynılarını yapmaya çalış, cidden çok iyi temalar var.
-----------------------------hocam sitenin kendisi bir proje zaten.Siteyle 2 şey ypamak istiyorum;
1 - site kullanımında farklı birşey.Bütün site üstte gördüğün 5 olay üzerinden yönetilcek.NE var bunda deme sitenin hizmet ettiği proje karşık
2 - farklı birşey yapmak istiyorum.Sosyal ağlar ile arkadaşlarımız, çevremizdeki insanlar internete taşındı.Şimdi yeni bir şey getireceğim ; amacım yaşamı nete taşımak.NAsıl ?
Dükkanlar, üniversiteler, restorantlar, elektrikçiler, hastahaneler, devlet daireleri....
Böyle böyle düşün kaç değişken var.Bunun üstüne ülke / şehir / semt / okul şeklinde birbirine bağlı olacak.Bunada örnek ; facebook paylaşımını düşün.ADam ister okuluna yapacak ister semtine, ister şehrine isterse ülkesine.Eğer istiyorsa üst sınıf seçeneğine tıklayıp üstüne paylaşım yapacak.MEsela şehri seçti sehir+ülke falan filan.
Bunu birde stackoverflow gibi birşeyle birleştircem.Fikir öneri yorum soru şeklinde olacak.Yani bir paylaşımda tonla değişken.Daha üyelik kısmı var arama kısmı var.
İşte bunların hepsini üstteki 5 panelden kontrol edip, alttaki olaylara açtırıcam.Nokia nın karşık menüsü birde iphone gelsin gözünün önüne.İŞte o biçim olacak.Birazda kendi düşüncelerimi katıcam.
O yüzden dizayn + tasarımı kendim yapmam lazım.Şimdi renkleri falan oturtayım dizayn devam edicem, sonra kodlama..Zaten zor kısım kodlama.
-
pesimistzombie bunu yazdı:
:D Biraz daha iyi gibi ancak dediğim gibi css temalara, deviantarta göz at mutlaka ayrıca üst menüdeki borderları ve hrleri biraz daha softlaştır , alt kısımdaki borderlar iyi olmuş çok az daha koyultabilirsin. Üst menüdeki butonların arka planlarına hafif gradient verebilirsin bunun için photoshop + Ultimate Web 2.0 Gradients kullan.
@Abizittin proje sonuçta hiç heves kalmaz sonra hazır şeylerle bir an önce oldu bittiye gelince değeri kalmıyor bu tür projelerin uğraşması daha zevkli zaten amaç uğraşmak :)
-----------------------------tamamdır hocam dediklerini uygulayacağım.
üstteki menüyü softlaştırdığımda şöyle bir durum oluyor ;

-
son hali aşşağıdadır.
isteyenler için bordo /gri arka plan : http://hotfile.com/dl/124393109/5e649c7/ar2.jpg.tar.gz.html

-
zumsuk bunu yazdı:
pessimist ayvayı yedin hocam bende :D bottada öncesindede sen yarıdm ediyorsun, öncü oluyorsun bana eyw sağolasın.
Dediğin gibi böldüm resim ve sayfayı daha güzel oldu.Tek icon paketi kullandım menüde.ARkaplanı biraz daha açtım.Gimpte nasıl yapılır bilmiyorum ama biraz daha css3+html5 gibi görünse cam gibi görünse beceremedim.NEyse;
beyaz yerleri bir miktar daha koyulttum.Böyle oldu.
edit:
buraya koyunca beyaz çok sırıtıyor gibi duruyor ama normalde çok tatlı duruyor :S

edit 2 : ve beyaz kısmı beğenmeyerek yeniden düzenledim renklerde ufak ufak ;

-----------------------------en büyük yanlışı arka planda bulunan gradientin rengini açarak yapmışsın koyusu daha iyiydi ilk sayfadaki