folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Batak Hileleri...

Batak Hileleri...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    Yeah bunu yazdı:
    -----------------------------

batakta iddialıyımdır (eşli ihale) ama hileye kesinlikle karşıyım...

şu ana kadar bana oha dedirten tek hile de ayazın (hokkabaz) bama full maça serisi vermesiydi O.o

sende tam adamıyla oynamışsın :D o hıyarın kart konusunda ne yapacağı belli olmaz. :D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

yok bea karşıma oturttum zaten,

ama sadece dağıtmayı biliyor, 1 el alıyoruz geri kalan 3 eli altın tepsi de geri veriyoruz, as a papa atılır mı buzul sen söyle =))))))

bu arada batak eşim ajan1111 dir, bursa buluşmalarında az insan devirmedik =))

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vesselam
    vesselam's avatar
    Erkek
    ExcellencE bunu yazdı:
    CellyM bunu yazdı:
    vesselam bunu yazdı:

kartlarda hile bilmem ama

bi hile var herkes bilir bunu

ihaleli karsılıklı oyunda eger eli biz aldıysak karsı taraf eli yere acıyo bunu herkes biliyo tabi şimdi:

diyelim kupa dan bi örnek vericem

kupa beyi (as) elimizde , kupa kızı karsıda yerde  ve papaz sagımızdaki arkadasımızda

blöf yaparak bu kıza iş yaptırmayı cok seviyorum bu blöf işinde uzmanım şöyle

elimizdeki beyi (as) belli ettirmeden ufak bi kagıt oynayarak karsıdakı kıza iş yaptırabiliriz tabi birazda blöf ve mimikler önemli :D

sagımızdakı arkadas papazı yenmesin diye atmayacaktır ve bizim kız iş yapacaktır :D

bayılıyorum buna yaaa her zaman yedirtiyorum

haci sagindaki adamda papaz oldugunu nerden biliyosn? :) ya sagndaknde deilde solundakindeyse? ozmn hem hatunu miktrms olursun hemde asini riske atms olursun :)

hocam adı üzerinde batak

ya batak ya çıkak :D hehehehe

Telegram @WVesselam
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

vesselam bunu yazdı:

kartlarda hile bilmem ama

bi hile var herkes bilir bunu

ihaleli karsılıklı oyunda eger eli biz aldıysak karsı taraf eli yere acıyo bunu herkes biliyo tabi şimdi:

diyelim kupa dan bi örnek vericem

kupa beyi (as) elimizde , kupa kızı karsıda yerde  ve papaz sagımızdaki arkadasımızda

blöf yaparak bu kıza iş yaptırmayı cok seviyorum bu blöf işinde uzmanım şöyle

elimizdeki beyi (as) belli ettirmeden ufak bi kagıt oynayarak karsıdakı kıza iş yaptırabiliriz tabi birazda blöf ve mimikler önemli :D

sagımızdakı arkadas papazı yenmesin diye atmayacaktır ve bizim kız iş yapacaktır :D

bayılıyorum buna yaaa her zaman yedirtiyoru

papaz soldaki arkadaşta çıkarsa kıza yazık olur. :F

Toplam Hit: 44558 Toplam Mesaj: 25