Bataryayı Yormayan İnternet Radyosu Uygulaması
-
Merhabalar android markete baktım androturk var ancak bataryanın anasını ağlatıyor.Bildiğiniz bir yol yordam var mıdır ?
gerekli olan kanallar show radyo ve radyo viva filan açsa bana yeterli.
-
internet kullanip bataryayi aglatmayacak uygulama?
:)
-
AbdullahAzad bunu yazdı
ya bu androturk mahvetti onun kadar olmasa da yeter :D
-
karnaval kullanıyorum ben ne kadar şarj yiyor hiç dikkat etmedim benim için uygulamanın güzel olması önemli ama az şarj yiyen var ise bizimde işimiź görülür takip edelim konuyu
HeLLB0y tarafından 24/Eyl/14 00:50 tarihinde düzenlenmiştir -
rapidhacker550 bunu yazdıAbdullahAzad bunu yazdı
ya bu androturk mahvetti onun kadar olmasa da yeter :D
Hepsi aynı hocam, aynı kalitede internetten yayınla verdiklerinden dolayı bataryaya yüklenir.
TuneIn dene bide onu kullanıyorum ben. Ama sarj olayı ondada aynıdır tahminimce.
-
Karnavalı tek geçerim şu an.Karnavalın bana göre eksiklikleri var mesaj atıp duruyorum,yeni güncellemede eklenir diye
-
O değil de karnavalın web sitesinden girdiğinizde, radyo kısmı (player) yüklenip sayfa kendine gelene kadar en aşağı 2-3 dakika geçiyor sanırım bende, sizde de aynı sorun var mı?
Radyo olarak da cepte iOS kullanıyorum, karnaval + şu uygulama götürüyor beni ; http://iphoneradyo.com/tr/
edit, android versiyonu da varmış
noname tarafından 24/Eyl/14 01:14 tarihinde düzenlenmiştir -
noname bunu yazdı
O değil de karnavalın web sitesinden girdiğinizde, radyo kısmı (player) yüklenip sayfa kendine gelene kadar en aşağı 2-3 dakika geçiyor sanırım bende, sizde de aynı sorun var mı?
Radyo olarak da cepte iOS kullanıyorum, karnaval + şu uygulama götürüyor beni ; http://iphoneradyo.com/tr/
edit, android versiyonu da varmış
Telefondan açıyorum 10 saniye kadar bekliyor biraz geç açılıyor uygulama ama web sitesinden açmadım hiç bilmiyorum ordada aynı mıdır
-
digitaly imported radio
-
radyo degilde benım siteden dınlemek ıstersen :) mobilmuzik.net
-
androturk