Bateri İle İlgilenen Mürid/Mürideler Var Mı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

18 yaşındayım 3 yıldır falan davulla ilgileniyorum uğraşanlar profesyoneller acemiler falan varsa paslaşalım elimizde olan kaynakları paylaşalım davul üzerine muhabbetler falan edelim isterim gitar konusu bu konuyu açma konusunda fişledi beni :D

Mesela ilk sorunla başlayalım yeni başlayanlar için ya da orta seviyeler için kendilerini rahat geliştirebilecekleri kaliteli davul metodları yok mu ? ya da internette bu konuda eğitim veren dökümanlar yok mu? Piyasada bir iki metod var kitapçılarda nota okumayı biliyoruz tamam iyi güzel de işitsel bir şeyler olmadan yemiyor hiç :|

Sonra ikinci en büyük sorun davul çalmak isteyen adamın yer sorunudur apartmanda oturuyorsa kara kara düşünür yok alt kattaki teyze yok üst kattaki bebek vırt zırt. Bu olay üzerine ilginç çözüm getirenlerden de yorum almak isterim fazlasıyla :D

Neyse ikinci mesajı da alırım döküman falan paylaşan olursa ekleriz bi faydamız olur ortalığa.

Saygılar.

Avukat/Hukukçu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

Bura benimdir.

Avukat/Hukukçu
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Durqrimast
    Durqrimast's avatar
    Erkek

5 senelik bir geçmişim var, 1 seneyi belki biraz geçmiştir  davulla uzaklastim. istanbuldaysan gorusurz paylasırız. 3 sene davul çalmak icin kısa bir süre. gerçi davulcuya gorede değişir. stick controlun ne duzeyde, atakların ne hızda yada twinlerde ne durumdasin bilmem.

Nerede o eski günler...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

Durqrimast bunu yazdı:
    -----------------------------

5 senelik bir geçmişim var, 1 seneyi belki biraz geçmiştir  davulla uzaklastim. istanbuldaysan gorusurz paylasırız. 3 sene davul çalmak icin kısa bir süre. gerçi davulcuya gorede değişir. stick controlun ne duzeyde, atakların ne hızda yada twinlerde ne durumdasin bilmem.

Ben davulda hızı destekleyen bi davulcu değilim. daha çok pop, poprock tarzı takılıyorum zaten twin falan sevmiyorum kullanmayı tek kros işimi görüyo fazlasıyla

Avukat/Hukukçu
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek
    11 yıl çaldım mereti :} Kendimi bulduğum enstrüman oldu. Davulla birlikte bass gitarda çaldım bir süre. Daha çok death ve trash çaldığımız için herhangi bir notaya gerek görmedik çünkü kulağımız sağlamdı bizim. Deli twin atar hayvan gibi atağa kalkardım. Hey beee...

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bladex38
    bladex38's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

takipteyim almayı düşünüyorum bende :)

Full Destek Notebook Onarım Merkezleri...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

1 senecik ilgilendim, sonra zller aadidi sinirlenip yamulttum.Tabi yeni zilde almadılar :D ööle kaldı.Eve kocaman bteri almıştım.Sattım sonra onlarıda.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

sRcN bunu yazdı:
    11 yıl çaldım mereti :} Kendimi bulduğum enstrüman oldu. Davulla birlikte bass gitarda çaldım bir süre. Daha çok death ve trash çaldığımız için herhangi bir notaya gerek görmedik çünkü kulağımız sağlamdı bizim. Deli twin atar hayvan gibi atağa kalkardım. Hey beee...

bi ara bende de bas gitara bi merak oldu biraz kurcaladım maddi imkansızlıktan dolayı bıraktım hacı nedense davul takılanlara bas gitar biraz cazip geliyor gel benide biraz bızıkla diyo :D

Avukat/Hukukçu
Toplam Hit: 1009 Toplam Mesaj: 8